KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Şubat 2026 Çarşamba
°C

Her köşesi güzel

Bingöl Gençlik Merkezi'nin ev sahipliğinde İstanbul ve Isparta'dan gelen gençlerle buluşan Vali Balkanlıoğlu, “Bingöl'ün her köşesi güzeldir. İsviçre gibi manzarası var” dedi.

Her köşesi güzel
03 TEMMUZ 2008 PERŞEMBE 11:17
0
1665
0
AA aa
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığının 2006 yılında başlattığı ''Gençlik Değişim Projesi'' kapsamında İstanbul'dan 25 ve Isparta'dan 17 genç Vali Balkanlıoğlu ile bir araya geldi. Valilik toplantı salonunda gençlerle uzun süre sohbet eden ve Bingöl'ün güzelliklerini anlatan Vali Balkanlıoğlu, Bingöl'ü gençlere anlata anlata bitiremedi.


7 ay önce Bingöl'e Vali olarak atandığını belirten Vali Balkanlıoğlu, Atanmadan önce hayal ettiği Bingöl ile atandıktan sonra gördüğü Bingöl'e benzemediğini belirterek, Bingöl'ün harika doğal güzelliklere sahip olduğunu söyledi. Özellikle helikopterle yaptığı gezilerde Bingöl'ün havadan görüntüsüne hayran kaldığını ifade ederek; “Helikopterle yaptığımız gezide Bingöl'ün adını aldığı göllerin üstünden geçmiştik. Oralar doğa harikası. İsviçre'deki manzaralardan farkı yok. Yüzen Ada var. Burası da bir doğa harikası. Bingöl dışarıdan göründüğü gibi değil. Bir huzur kenti. Bingöl İstanbul'dan bile daha huzurlu bir şehir. Siz batıdan sadece Bingöl hakkında çıkan terör olayları ile biliyorsunuz. Oysa Bingöl'de dışardan göründüğü gibi korkulacak bir şehir değil. Çok güzel, harika bir şehir” diye konuştu.


Bingöl halkı misafirperver
Bingöl halkının da son derece misafirperver olduğunu gençlere anlatan Vali Balkanlıoğlu, “Bingöl halkı son derece vatansever, vatanını ve milletini son derece seven bir halktır. Şehrin imajı basında yer alan olumsuz haberlerden dolayı batıdaki insanlar tarafından hep kötü biliniyor. Oysa Bingöl çok güzel bir şehir. Gelip görmek gerekir” şeklinde konuştu.


Gelen gitmek istemiyor
Bingöl'ü iyi bilmeden hep basında takip eden insanlar Bingöl'e geldikten sonra Bingöl'den gitmek istemezler çünkü Bingöl dışarıdan lanse edildiği gibi değil. Çok huzurlu bir şehir. Dışarıdan hep terör olayları ile anılıyor. Siz de geldiniz gördünüz. Bingöl'de terör olayları abartıldığı kadar değil. Burada yaşayan insanlar terörist değil. Bingöllü olup da terör örgütü içerisinde olan fazla insan yok. Bunların sayısı ya beştir ya ondur. İki elin parmaklarını geçmez” diye ifade etti.


Bizler gelip geçiciyiz
Gençlerle valilik toplantı salonunda uzun süre sohbet eden Vali Balkanlıoğlu, gençlere gelecekleri konusunda nasihat etmeyi de ihmal etmedi. Kendilerinin makamlarda gelip geçici olduklarını söyleyen Balkanlıoğlu, “Bizler burada gelip geçiciyiz. Sizler de iyi bir şekilde hazırlanıp edindiğiniz bilgi birikiminle bu makamlara gelebilirsiniz. Benim makam odamın dışında daha önce Bingöl'de görev yapmış 20-30 valinin resmi var. Onların hepsi gelip gitti. Ben de gideceğim. Bizim yerimize sizler geleceksiniz” diye sözlerini bitirdi.




Bingöl Olay Gazetesi

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.02.2026
17:02
Hizmetler ve Koordinasyon Süreçleri Değerlendirildi
Hizmetler ve Koordinasyon Süreçleri Değerlendirildi
Vali Cahit Çelik, 112 Acil Çağrı Hizmetlerinin vatandaşların can ve mal güvenliği açısından hayati önem taşıdığını vurgulayarak, hizmetlerin etkin, koordineli ve kesintisiz şekilde yürütülmesinin önemine dikkat çekti.
11.02.2026
16:47
Bingöl`deki barajlarda su seviyesi ne kadar?
Bingöl'deki barajlarda su seviyesi ne kadar?
Soruyu yanıtlayan DSİ 94 Şube Müdürlüğü yetkilileri, günlük otomatik ölçüm sonuçlarını paylaşarak gelecek yaz için öngörülerini aktardılar. İşte barajlardaki son durum…
11.02.2026
15:36
Bingöl`de halkoyunları il yarışması düzenlenecek
Bingöl'de halkoyunları il yarışması düzenlenecek
Okul Sporları ve Kulüpler arası il yarışmalarında dereceye girenler grup yarışmasında Bingöl'ü temsil edecekler. Bayram: 'Gelin, kültürümüzün renklerini birlikte yaşayalım, gençlerimizin emeğine ve heyecanına birlikte tanıklık edelim.'
11.02.2026
15:09
7 yıllık gönüllülük mücadelesi ilgisizliğe yenildi! Verilen sözler tutulmadı!
7 yıllık gönüllülük mücadelesi ilgisizliğe yenildi! Verilen sözler tutulmadı!
Bingöl'ü yaklaşık 7 yıldır sosyal sorumluluk alanında gönüllülük esasıyla temsil eden Genç İçin Bir Saat Derneği, yaşadığı maddi zorluklar ve verilen destek sözlerinin tutulmaması nedeniyle dernek ofisini kapatma kararı aldı. Dernek yönetimi, faaliyetlerin sona ermediğini ancak artık kira yükü olmadan konteyner alanında sürdürüleceğini duyurdu.
11.02.2026
14:45
Bingöl`de kar günlük yaşamı olumsuz etkiledi!
Bingöl'de kar günlük yaşamı olumsuz etkiledi!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yaklaşık 40 gündür aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkilerken, eğitime 1 gün ara verildi. Bingöl-Muş kara yolunda ise tipi nedeniyle mahsur kalan yaklaşık 80 kişi ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.
10.02.2026
13:05
Bingöl boşanma oranında kaçıncı sırada?
Bingöl boşanma oranında kaçıncı sırada?
Türkiye genelinde boşanma oranlarının en düşük ve en yüksek olduğu iller belli oldu. Boşanmanın en yaygın görüldüğü il İzmir olurken, en düşük oran Hakkâri'de kaydedildi. Bingöl'ün listedeki yeri ise şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın