KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Ekim 2026 Çarşamba

Her şey kapımızın önünden başlıyor

Temiz bir çevre için farkındalık oluşturmak isteyen Yaşamkent Sitesi sakinleri, Her şey kapımızın önünden başlıyor sloganıyla mahallede çöp toplayıp çevre temizliği yaptı.

Her şey kapımızın önünden başlıyor
24 MART 2019 PAZAR 16:39
3
2977
0
AA aa

Yeşilyurt Mahallesi'ne komşu Yaşamkent sitesi sakinlerinin çevre temizliğine dikkat çekmek için gerçekleştirdikleri etkinlikte, çevreye atılan atıklar toplandı.

Aşağıakpınar köyü Taht Mevkiinde site sakinleri ve çocukların katılımı ile gerçekleştirilen çevre temizliği etkinliğinde plastikten şişeye kadar yaklaşık yarım tonluk atık toplandı.

“Her şey kapımızın önünden başlıyor” sloganıyla etkinlik düzenleyen site sakinlerine en büyük desteği de çocuklar verdi. 

Doğaya ve çevreye karşı daha duyarlı olunması gerektiğine dikkat çeken Yaşamkent Site Yöneticisi Ramazan N. Berdibek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruya olumlu yanıt veren site sakinleri ile birlikte çevre temizliği yaptıklarını belirtti.

Yaşanabilir bir dünya için temizliğin önemli olduğuna dikkat çeken Berdibek, “Sosyal medya üzerinden yaptığımız çevre temizliği etkinliğine olumlu yanıt alınca hafta sonu doğada temizlik çalışmasına başladık. Etkinliğin en mutluluk verici tarafı çocukların desteğiydi. Etkinliğimiz, yetişkinlerden daha fazla çocukların ilgisini çekti. Çocuklar ile birlikte site çevresi ve ormanlık alanda yaklaşık yarım ton atık topladık. Doğa için bir şeyler yaptığımız için mutluyuz” dedi.

Site sakinlerinden Fahrettin Baydaş, temiz bir doğa için etkinliği düzenlediklerini belirterek “Temiz bir doğa için farkındalık oluşturmaya çalıştık. Temiz çevre ve sağlıklı yaşam için doğaya sahip çıkmak durumundayız. Etkinliğimize destek veren komşularımız ve çocuklarımıza teşekkür ederim” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.10.2026
18:55
Yunus Kava: Soykırımcı İsrail adaletten kaçamayacak
Yunus Kava: Soykırımcı İsrail adaletten kaçamayacak
Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, Gazze ve Filistin'de yaşananlara ilişkin yaptığı açıklamada, uluslararası topluma adalet çağrısında bulundu. Kava, 'Uluslararası hukuk herkes için varsa İsrail için de vardır. Savaş suçları ve insanlığa karşı suçlar kim tarafından işlenirse işlensin soruşturulmalı, sorumlular bağımsız ve adil mahkemeler önünde hesap vermelidir' dedi.
06.10.2026
18:28
Fon mağdurlarına ödeme için yeni düzenleme geliyor
Fon mağdurlarına ödeme için yeni düzenleme geliyor
AK Parti, fonların tasfiyesi ve yatırımcılara yapılacak ödemelerin çerçevesini belirlemek amacıyla yaklaşık 10 maddelik kanun teklifini TBMM'ye sunmaya hazırlanıyor. Düzenlemede 1 milyon liranın altında yatırımı bulunan yaklaşık 355 bin yatırımcı için tam ödeme mekanizması, daha yüksek tutarlar için ise kademeli ödeme planı öngörülüyor.
06.10.2026
15:57
Bingöl Umut Kervanı`ndan 2,1 milyon TL`lik yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan 2,1 milyon TL'lik yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, Eylül ayında kentteki ihtiyaç sahibi aileler ve öğrenciler için 1 milyon 536 bin 29 TL ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yurt dışı ve Gazze'ye yapılan 566 bin 350 TL'lik destekle birlikte derneğin aylık toplam yardım tutarı 2 milyon 102 bin 379 TL'ye ulaştı.
06.10.2026
15:04
Meclis`e yeni teklif: 6 meslek grubuna yeşil pasaport yolu açılıyor
Meclis'e yeni teklif: 6 meslek grubuna yeşil pasaport yolu açılıyor
TBMM'ye sunulan kanun teklifiyle hususi damgalı pasaportun kapsamının genişletilmesi gündemde. Teklifin yasalaşması halinde belirli şartları taşıyan muhtarlar, mali müşavirler, eczacılar, doktorlar, mühendisler ve mimarlar yeşil pasaport alabilecek.
06.10.2026
14:02
Devlet Hastanesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu
Devlet Hastanesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu
Bingöl Devlet Hastanesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi statüsüne kavuştu. Yeni statüyle birlikte hastanenin ileri teknoloji, modern tıbbi altyapı ve nitelikli insan gücüyle Bingöl ve bölgeye daha kapsamlı sağlık hizmeti sunması hedefleniyor.
06.10.2026
13:30
Bingöl`de jandarmadan operasyon: 3 aranan şahıs tutuklandı
Bingöl'de jandarmadan operasyon: 3 aranan şahıs tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 25 Eylül-2 Ekim 2026 tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda, haklarında toplam 37 yıl 11 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 aranan şahıs yakalandı. Çalışmalarda çok sayıda uyuşturucu madde, silah, mühimmat ve kaçak ürün ele geçirilirken, 49 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın