KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Haziran 2026 Salı
°C

Hibe desteği alacaklar dikkat! Son başvuru 23 Temmuz

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP)2025 Yılı 16. Etap Başvuru Sonuçları Askı İlanı yayımlandı.

Hibe desteği alacaklar dikkat! Son başvuru 23 Temmuz
18 HAZİRAN 2025 ÇARŞAMBA 20:06
0
1491
0
AA aa

Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP)2025 Yılı 16. Etap Başvuru Sonuçları Askı İlanını yayımladı. Hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazanan hak sahiplerinin 23 Temmuz 2025 gününe Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğüne müracaatta bulunmaları gerekiyor.

Bingöl'de KKYDP 16. Etap kapsamında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan 22'si ekonomik yatırım projesi, 11'i altyapı yatırımı projesi olmak üzere 485 milyon 592 bin 80 lira tutarındaki toplam 33 yatırım projesi; Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan 242 milyon 796 bin 40 lira hibe almaya hak kazandı.

SÜRESİ GEÇENLERLE SÖZLEŞME İMZALANMAYACAK

Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nce yayımlanan ilanda, sözleşme imzalamaya hak kazananlara şu çağrı yapıldı;

“Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (2024/43) kapsamında İlimiz İl Proje Değerlendirme Komisyonunca ön değerlendirmesi yapılan başvurular, Merkez Proje Değerlendirme Komisyonunca Genel Değerlendirme kriterleri açısından değerlendirilerek sonuçları açıklanmıştır.

İlgili mevzuat gereği ekte bulunan liste 18.06.2025–24.06.2025 tarihleri arasında 5 (beş) iş günü süre ile İl Müdürlüğünde ve internet sitesinde askı ilanı niteliğinde askıda kalacaktır. Bahse konu ilan tebligat niteliğinde olup hak sahiplerine ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır. Hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazanan hak sahiplerinin askı-ilan süresini takip eden 20 (yirmi) iş günü içerisinde (25 Haziran 2025 – 23 Temmuz 2025 tarihleri arasında Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğüne müracaatta bulunmaları gerekmektedir. Süresi içerisinde müracaatta bulunmayan hak sahipleri ile hibe sözleşmesi imzalanmayacaktır.”

 

ALTYAPI YATIRIMLARI SÖZLEŞME İMZALAMAYA HAK KAZANANLAR LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

EKONOMİK YATIRIMLAR SÖZLEŞME İMZALAYAMA HAK KAZANANLAR LİSTESİ   İÇİN TIKLAYINIZ...​

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.06.2026
18:49
Bingöl Üniversitesi`nde mezuniyet coşkusu
Bingöl Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu
Bingöl Üniversitesi 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Törende dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edilirken, mezuniyet coşkusu kep atma seremonisiyle taçlandı.
01.06.2026
13:55
Aftor Küme Evleri`nde yangın paniği
Aftor Küme Evleri'nde yangın paniği
Bingöl merkez Aftor Küme Evleri mevkiinde bir evin bitişiğindeki odunlukta çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevlerin eve sıçraması itfaiyenin müdahalesiyle engellenirken, dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.
01.06.2026
13:05
Gülbahar Barajı için çağrı: Doğal güzellik var, temel ihtiyaçlar yok
Gülbahar Barajı için çağrı: Doğal güzellik var, temel ihtiyaçlar yok
Kurban Bayramı tatilinde Bingöllülerin yoğun ilgi gösterdiği Gülbahar Barajı çevresinde yaşanan eksiklikler, vatandaşların tepkisini beraberinde getirdi. Doğal güzelliğiyle dikkat çeken alan için ağaçlandırma, kamelya, çeşme ve seyyar tuvalet talebi öne çıktı.
31.05.2026
18:04
Bingöl ESOB`un yeni başkanı belirlendi
Bingöl ESOB'un yeni başkanı belirlendi
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) genel kurulunda başkanlık el değiştirdi. Üç adayın yarıştığı seçimde en fazla oyu alan Mesut Kurtaran, birliğin yeni başkanı oldu. Yılların başkanı Ali Bayram ise Şoförler Odası'nın ardından ESOB Başkanlığına da veda etti.
31.05.2026
18:02
Bayram tatilinin ağır bilançosu: 1 ölü, 39 yaralı
Bayram tatilinin ağır bilançosu: 1 ölü, 39 yaralı
Kurban Bayramı tatili boyunca Bingöl ve çevresindeki kara yollarında meydana gelen çok sayıda trafik kazası, bayram sevincini gölgeledi. Kent merkezi, ilçe yolları ve çevre illerle bağlantılı güzergâhlarda yaşanan kazalarda 1 kişi hayatını kaybederken, toplam 39 kişi yaralandı.
31.05.2026
18:01
Bingöl`de yağışlar ekimleri geciktirdi: Çiftçi güneşli havayı bekliyor
Bingöl'de yağışlar ekimleri geciktirdi: Çiftçi güneşli havayı bekliyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yağışlı hava, bağ ve bahçe ekimlerini geciktirdi. Her yıl mayıs ayında tamamlanan ekimler, bu yıl haziran ayına girilmesine rağmen birçok bölgede hâlâ yapılamadı. Toprağın yeterince kurumasını bekleyen çiftçiler, havaların ısınmasını umutla takip ediyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın