KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2026 Pazar
°C

Hibe desteği için son 5 gün

Hayvancılık Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Uygulama Esasları Tebliği (Tebliğ no:2017/02) kapsamında Ahır ve ağıl inşaatları için yüzde 50 hibe desteği başvuruları 31 Ocak'ta sona erecek.

Hibe desteği için son 5 gün
26 OCAK 2018 CUMA 20:58
0
2348
0
AA aa

2018 yılı Ahır ve Ağıl İnşaatları için yüzde 50 hibe desteği başvuruları hakkında Bingöl İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Hayvancılık Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Uygulama Esasları Tebliği (Tebliğ no:2017/02) kapsamında “Ahır ve ağıl inşaatları için %50 hibe desteği” başvuruları başlamış olup, Son başvuru tarihi 31 Ocak 2018'dir. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızca Hibe Programı kapsamında yeni ahır ve ağıl inşaatları için % 50 hibe desteği verilecektir. Tebliğ gereğince hibe desteklemesinden yararlanacak gerçek ve tüzel yatırımcıların; Bakanlık Hayvancılık Bilgi Sitemine en az 1 yıl önceden kayıtlı olması, Ahır inşaatı için en az 10 en fazla 49 baş anaç sığıra (15 ayı doldurmuş dişi) ve ağıl inşaatı için en az 100 en fazla 200 baş anaç koyun-keçiye (12 ayı doldurmuş dişi) sahip olması gerekmektedir. 2018 yılı için başvurular Bingöl İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüzce Ocak ayında alınacaktır. İlçe Müdürlüklerince başvuru alınmayacaktır.  Son başvuru tarihi ise 31 Ocak 2018'dir.”

Başvuru için gerekli evraklar

Duyuruda; Ahır/ağıl inşaat yapımı için gereken başvuru evrakları şöyle sıralandı: güncel işletme tescil belgesi, güncel hayvan listesi, güncel, onaylı tapu kaydı, onaylı nüfus cüzdan fotokopisi, hibe başvuru formu(ek-1), ön proje formatı (ek-2), tahmini sabit yatırım ve termin plan tablosu (ek-4), varsa çks (çiftçi kayıt belgesi) belgesi veya yem bitkisi ekiliş varlığını gösterir resmî belge ve varsa hayvancılık konusunda eğitim belgesi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
27.06.2026
20:38
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Türkiye Bilimler Akademisi'nin (TÜBA) 63. Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde asli üyeliğe seçildi.
27.06.2026
20:36
Burkankulu`ndan `çekildi` iddialarına yanıt
Burkankulu'ndan 'çekildi' iddialarına yanıt
12 Bingölspor başkanlığına talip olduğunu açıklayan iş insanı Ahmet Burkankulu, kamuoyunda gündeme gelen 'adaylıktan çekildi' iddialarını yalanladı. Burkankulu, destek çalışmalarını sürdürdüğünü, yeterli desteğin sağlanması halinde ise başkan adaylığını resmen ilan edeceğini söyledi.
27.06.2026
20:36
Bingöl`e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Bingöl'e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Sağlık Bakanlığı'nın 129. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'e 11 uzman ve 2 pratisyen hekim atanacak. Yapılan atamalarla birlikte kentte ilk kez Çocuk Kardiyolojisi branşında uzman görev yapacak, üç ilçe de ilk kez yeni uzmanlık alanlarına kavuşacak.
27.06.2026
20:35
Bingöl Belediyesi`nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi'nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yaz sıcaklıklarıyla birlikte artan orman yangını riskine karşı vatandaşları uyardı. Açıklamada, küçük bir ihmalin büyük felaketlere yol açabileceği belirtilerek, yangınlara neden olanlar hakkında ağır yaptırımlar uygulandığı hatırlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın