KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Hiç kimse huzurumuzu bozamaz

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, bin yılı aşkın bir süredir aynı topraklarda barış ve kardeşçe yaşandığını belirterek, hiç kimsenin bu huzuru bozamayacağını söyledi.

Hiç kimse huzurumuzu bozamaz
22 KASIM 2010 PAZARTESİ 08:55
0
2215
0
AA aa

Bingöl Valiliği'nin ev sahipliğinde Bingöl Polisevi'nde resmi bayramlaşma töreni düzenlendi.
Kurban Bayramı için memleketine gelen Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, programa katılanları kapıda karşılayarak teker teker bayramlarını kutladı. Resmi bayramlaşmanın ardından Bakan Yılmaz ve protokol heyeti, Bingöl Şehit Aileleri Malulleri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği'ni ziyaret etti.

BİŞHAK Başkanı Ziya Sözen tarafından kapıda karşılanan Bakan Yılmaz, yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bakan Yılmaz, bayramların birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için önemli günler olduğunu belirterek, "Hiç kimse huzurumuzu bozamaz. Bin yılı aşkın bir süredir bu topraklarda birlik, beraberlik, kardeşlik ve barış içinde yaşıyoruz. Aramaza nifak tohumu sokmak, bu topraklarda yaşayanların menfaatine değildir. Türkiye, huzurlu bir şekilde her geçen gün daha da güçlenerek dünya sıralamasındaki çıtasını yükseltiyor. Birlik ve beraberlik içinde güzel bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum. Hep birlikte huzurumuzu koruyacağız ve birliğimizin bozulmasına izin vermeyeceğiz. Bu huzurun temini için canlarını veren şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyorum" dedi.

BİŞHAK Başkanı Ziya Sözen ise yeni yapmayı düşündükleri dernek binası projesi hakkında Bakan Yılmaz ve beraberindeki heyete bilgi verdi.

BİŞHAK ziyaretinin ardından Belediye Başkanlığı'na geçen Bakan Yılmaz ve beraberindeki heyet, daha sonra Bingöl Devlet Hastanesi'ne giderek hastaların bayramlarını kutladı.

Bayramlaşmaya; Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, 49. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Öner, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hamza Celepoğlu, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
10.07.2026
23:10
HÜDA PAR`dan Genç`e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR'dan Genç'e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, sosyal yardım, yaşlı ve engelli aylıklarının Halkbank üzerinden ödenmeye başlanmasının ardından Genç ilçesinde yaşanan mağduriyetlere dikkat çekerek, ilçeye Halkbank şubesi açılması çağrısında bulundu.
10.07.2026
11:53
Zazaca`ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl`de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın