KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2026 Cuma
°C

Hikmet Tekin için anma programı düzenlenecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl İl Başkanlığı, 1977 yılı yerel seçimlerinde 27 yaşında Bingöl'de Belediye Başkanlığı yapan Hikmet Tekin'in vefatının 42. yılında anma programı düzenleyecek.

Hikmet Tekin için anma programı düzenlenecek
11 AĞUSTOS 2021 ÇARŞAMBA 14:42
64
2224
7
AA aa

12 Ağustos 1979'un Ramazan ayında Genç ilçesinden Bingöl'e dönüşünde saldırıya uğrayıp annesi ve kardeşiyle birlikte saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden Bingöl eski belediye başkanı merhum Hikmet Tekin için kabri başında anma programı gerçekleştirilecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Nurettin Varol; “Ülkemizin bir var oluş yok oluş mücadelesi içinde olduğu zor yıllarda milli olan tarafta, ülkücü hareketin içinde yer almış, mücadelede hep ön safta rol üstlenmiş, önemli sorumluluklar almış değerli bir şahsiyettir. Ankara'da, üniversite yıllarında ülkücülerin barındığı “Site Öğrenci Yurdu'nun başkanlığını yapmıştır. 1977 seçimlerinde 27 yaşında ‘MHP'nin Bingöl Belediye Başkan adayı olmuş ve Bingöllü hemşerilerinin büyük teveccühüne muhatap olarak seçimleri kazanmıştır. Genç yaşına rağmen imkânsız gibi görünenlerin üstesinden gelmiş ve inanç ve idealizmiyle Bingöl halkının teveccühünü kazanmıştır. Bingöl'ün MHP'li Belediye Başkanı Hikmet Tekin, edebiyle, dürüstlüğüyle, yürekliliğiyle de gönülleri fethetmişti. Bir kez daha Vefatının 42.Yılında Rahmet Ve Minnetle Yâd ediyoruz Bingöl'de 42 yıl önce şehit edilen Bingöl Belediyesi eski Başkanı Hikmet Tekin için MHP Bingöl İl Başkanlığımızca Şehit Belediye Başkanımızın 42. ölüm yıl dönümünde 12 Ağustos  2021 Perşembe günü saat 11:00' Merkez Yukarı Yenibaşlar Köyünde kabri başında Mevlidi- şerif ve Kur-an'ı Kerim  okutarak anılacaktır” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84800)
12 Ağustos 2021 Perşembe 18:00
REİSİM ; SİZ YÜREĞIMIZIN BAŞ KÖŞESİNDESİNİZ. VARSIN YALAKALAR VE VEFASIZLAR MAKAM KOLTUKLARINDA OTURSUN.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84795)
12 Ağustos 2021 Perşembe 12:20
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84788)
12 Ağustos 2021 Perşembe 09:13
Mekanın Cenneti - ala Olsun...Başbuğum...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84787)
12 Ağustos 2021 Perşembe 09:05
Mekanı cennet olsun, yiğit ve mert insan, sana kıyanlar cehennem ateşlerinde yansın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84783)
12 Ağustos 2021 Perşembe 00:26
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84780)
11 Ağustos 2021 Çarşamba 21:04
KIYILIRMIYDI BU YİĞİT İNSANA.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84779)
11 Ağustos 2021 Çarşamba 20:20
MEKANI CENNET OLSUN INŞAALLAH YİĞİT INSANIN.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
24.04.2026
10:45
Bingöl`de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de bir tırın otomobile çarpmamak için refüje girmesi sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı.
23.04.2026
22:02
Bingöl UMKE`ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE'ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, uluslararası verifikasyon sürecini tamamladı. Düzenlenen törende Dünya Sağlık Örgütü bayrağı teslim edilirken, merkezin üç farklı EMT yapısıyla dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim`e devretti
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın