KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mart 2026 Perşembe
°C

Hikmet Tekin için anma programı düzenlenecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl İl Başkanlığı, 1977 yılı yerel seçimlerinde 27 yaşında Bingöl'de Belediye Başkanlığı yapan Hikmet Tekin'in vefatının 42. yılında anma programı düzenleyecek.

Hikmet Tekin için anma programı düzenlenecek
11 AĞUSTOS 2021 ÇARŞAMBA 14:42
64
2186
7
AA aa

12 Ağustos 1979'un Ramazan ayında Genç ilçesinden Bingöl'e dönüşünde saldırıya uğrayıp annesi ve kardeşiyle birlikte saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden Bingöl eski belediye başkanı merhum Hikmet Tekin için kabri başında anma programı gerçekleştirilecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Nurettin Varol; “Ülkemizin bir var oluş yok oluş mücadelesi içinde olduğu zor yıllarda milli olan tarafta, ülkücü hareketin içinde yer almış, mücadelede hep ön safta rol üstlenmiş, önemli sorumluluklar almış değerli bir şahsiyettir. Ankara'da, üniversite yıllarında ülkücülerin barındığı “Site Öğrenci Yurdu'nun başkanlığını yapmıştır. 1977 seçimlerinde 27 yaşında ‘MHP'nin Bingöl Belediye Başkan adayı olmuş ve Bingöllü hemşerilerinin büyük teveccühüne muhatap olarak seçimleri kazanmıştır. Genç yaşına rağmen imkânsız gibi görünenlerin üstesinden gelmiş ve inanç ve idealizmiyle Bingöl halkının teveccühünü kazanmıştır. Bingöl'ün MHP'li Belediye Başkanı Hikmet Tekin, edebiyle, dürüstlüğüyle, yürekliliğiyle de gönülleri fethetmişti. Bir kez daha Vefatının 42.Yılında Rahmet Ve Minnetle Yâd ediyoruz Bingöl'de 42 yıl önce şehit edilen Bingöl Belediyesi eski Başkanı Hikmet Tekin için MHP Bingöl İl Başkanlığımızca Şehit Belediye Başkanımızın 42. ölüm yıl dönümünde 12 Ağustos  2021 Perşembe günü saat 11:00' Merkez Yukarı Yenibaşlar Köyünde kabri başında Mevlidi- şerif ve Kur-an'ı Kerim  okutarak anılacaktır” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84800)
12 Ağustos 2021 Perşembe 18:00
REİSİM ; SİZ YÜREĞIMIZIN BAŞ KÖŞESİNDESİNİZ. VARSIN YALAKALAR VE VEFASIZLAR MAKAM KOLTUKLARINDA OTURSUN.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84795)
12 Ağustos 2021 Perşembe 12:20
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84788)
12 Ağustos 2021 Perşembe 09:13
Mekanın Cenneti - ala Olsun...Başbuğum...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84787)
12 Ağustos 2021 Perşembe 09:05
Mekanı cennet olsun, yiğit ve mert insan, sana kıyanlar cehennem ateşlerinde yansın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84783)
12 Ağustos 2021 Perşembe 00:26
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84780)
11 Ağustos 2021 Çarşamba 21:04
KIYILIRMIYDI BU YİĞİT İNSANA.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84779)
11 Ağustos 2021 Çarşamba 20:20
MEKANI CENNET OLSUN INŞAALLAH YİĞİT INSANIN.
05.03.2026
02:42
Bingöl`de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
Bingöl'de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
6 Şubat 2023'te meydana gelen 2023 Kahramanmaraş Depremleri sonrası Bingöl'de riskli olduğu belirlenerek yıkılan 4 okulun yeniden yapımı için ihale ilanları yayımlandı. İhaleler mart ayı sonunda gerçekleştirilecek.
05.03.2026
02:02
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Yakın zamanda Devlet Su İşleri 94. Şube Müdürlüğü arsasını alan Bingöl Belediyesi, bu kez Bingöl-Muş yolu üzerindeki Et ve Süt Kurumu bahçesindeki yaklaşık 40 dönümlük arsayı satın aldı.
05.03.2026
02:01
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Cumhurbaşkanı Kararı'nın Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte eşel mobil sistemine geçildi. Petrol fiyatları ve döviz kurlarına bağlı artışların yüzde 75'i ÖTV'den karşılanacak.
05.03.2026
02:00
Ramazan`da İstanbul`dan Bingöl`e Gönül Köprüsü
Ramazan'da İstanbul'dan Bingöl'e Gönül Köprüsü
İstanbul'da yaşayan Bingöllü iş insanı Umut Övün ve gönül dostları tarafından Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan gıda yardımı, Bingöl merkez ve Genç ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
05.03.2026
02:00
Bingöl`de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 39 ayrı dosyadan toplam 36 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
05.03.2026
01:58
Bingöl Umut Kervanı`ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Şubat ayında 1.036 aileye 1 milyon 185 bin 448 TL ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yurt dışı ve Gazze'ye gönderilen destekle birlikte toplam yardım tutarı 2 milyon 450 bin 848 TL'ye ulaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın