KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Kasım 2025 Pazartesi
°C

Hırsızlık, kazayı beraberinde getirdi!

Bingöl merkez çevre yolunda refüjdeki bordur taşını söken ve taşı traktörle çekmeye çalışan hırsız, taşın yol ortasına düşmesi sonucu kazaya sebep oldu.

Hırsızlık, kazayı beraberinde getirdi!
24 EYLÜL 2021 CUMA 16:16
5
4120
5
AA aa

Bingöl'de bordur taşı çalmaya kalkışan traktörlü hırsız, kazaya sebep oldu. Sürücünün tecrübesiyle kazada can kaybı yaşlanmazken araçta maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; dün saat 18.20'de traktörle merkez çevre yolu Belediye Enerji Sahası karşısındaki Karayolları 84. Şube Şefliği yol ağındaki refüjden bordur taşını söken kimliği belirsiz kişi, taşı halatla yolun karşısına çekmeye çalışıyor. Şahıs, halattan ayrılan bordur taşı yol ortasında kalınca taşı kaldırmak yerine gelen araçlardan dolayı traktöre binerek bölgeden uzaklaşmaya çalışıyor. Bu esnada Havalimanı Kavşağı'ndan Berti Kavşağı istikametine doğru seyir halindeki Halim Miran idaresindeki 34 KB 5021 plakalı araç, yoldaki taşa çarparak savruluyor.

Sürücünün tecrübesiyle kontrolü sağlanan araç, yaklaşık 50 metre sonra durdurulabildi. Kazaya sebep olan kimliği belirsiz kişi, traktörüyle Aftor bölgesinde izini kaybettirirken, maddi hasarın oluştuğu araç daha sonra çekiciyle bölgeden kaldırılarak servise götürüldü.

Hırsızlık anı ve sonrasında yaşanan kaza ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, emniyet güçlerinin, hırsızlık yapan ve kazaya sebep olan traktör sürücünü arama çalışmaları sürdürüyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85775)
25 Eylül 2021 Cumartesi 21:31
Bu hırsızlık değil dikkat edin orda yol kapatılmış levha ve taş ile o traktör ile orayı açıp karşı tarafa geçmeye çalışıyor orası defalarca açılmış karayolları kapatmıştır oraya belediye güneş enerjisi kurmuş kamera konmuş öncesinde defalarca olmuş görüntü yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85747)
24 Eylül 2021 Cuma 19:30
Derhal alip idam edilmeli bu zat
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85740)
24 Eylül 2021 Cuma 17:07
O taş kaç liradır Allah aşkına . Bunun için insanların canını tehlikeye atmaya değer mi ? İnsanlar çok aç gözlü olmuş .
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85738)
24 Eylül 2021 Cuma 17:01
Terbiyesiz bir taş için değer mi ahlaksız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85736)
24 Eylül 2021 Cuma 16:59
Kavşaklara dikkat edin birtane sağlam bodro taşı yok hepsi ayrık yada yerde kazalardan sonra kimse tamiratını yapmıyor ayıp neden birşey var bu rezillik kim sorumlusundaysa el atsın bir zahmet
24.11.2025
19:44
AK Gençlik Bingöl`den 24 Kasım`da Anlamlı Ziyaretler
AK Gençlik Bingöl'den 24 Kasım'da Anlamlı Ziyaretler
24 Kasım programında hem Millî Eğitim Müdürlüğü hem de Bingöl Üniversitesi ziyaret edilerek öğretmen ve akademisyenlere vefa mesajı iletildi; 'Her daim öğretmenlerimizin yanındayız.'
24.11.2025
15:39
Bingöl`de Öğretmenler Günü coşkusu
Bingöl'de Öğretmenler Günü coşkusu
Bingöl'de 24 Kasım Öğretmenler Günü, coşkuyla kutlandı. Şiirler okundu, türküler seslendirildi, emektarlar ödüllendirildi. Programın özel sürprizi ise Valilik tarafından öğretmenlere yönelik hazırlanan videonun paylaşılması oldu.
24.11.2025
15:27
Bingöl`de virajı alamayan tır yan yattı
Bingöl'de virajı alamayan tır yan yattı
Bingöl'de çiftlik için çatı bloğu taşıyan tır, virajı alamayınca yan yattı. Yaralananın olmadığı kazada, maddi hasar meydana geldi.
24.11.2025
15:20
Bingöl`e Çocuk Trafik Eğitim Parkı
Bingöl'e Çocuk Trafik Eğitim Parkı
Akülü arabalarla trafik kurallarını öğreten panolarla donanmış alanda, trafik polisleri ve eğitmenlerin trafikte karşılaşacak tüm alternatifleri çocuklara göstereceği aktarıldı. Valilik tarafından ihalesi tamamlanan projenin, 2026 yılının ilk yarısında hizmete açılması planlanıyor.
24.11.2025
15:10
Uzmanından kombi bakımı uyarısı: Yüzde 40`a varan tasarruf sağlıyor
Uzmanından kombi bakımı uyarısı: Yüzde 40'a varan tasarruf sağlıyor
Peteklerde biriken kir ne kadar fazlaysa verimin o kadar düştüğünü vurgulayan Makine Mühendisi İbrahim Tunç, 'Düzenli bakım, kombide yüzde 40'a varan yakıt tasarrufu sağlar. Petek temizliği de aynı şekilde verimi artırır' dedi.
24.11.2025
14:59
Demirel Yapı ve Ege Seramik`ten Bingöl`de Usta Eğitim Semineri
Demirel Yapı ve Ege Seramik'ten Bingöl'de Usta Eğitim Semineri
Fırat Demirel: 'Mesleki gelişimi desteklemenin hem sektörümüze hem de müşterilerimize katkı sağlayacağına inanıyoruz. Katılım gösteren tüm ustalarımıza ve Ege Seramik ailesine teşekkür ederiz.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın