Bingöl merkez çevre yolunda refüjdeki bordur taşını söken ve taşı traktörle çekmeye çalışan hırsız, taşın yol ortasına düşmesi sonucu kazaya sebep oldu.
Bingöl'de bordur taşı çalmaya kalkışan traktörlü hırsız, kazaya sebep oldu. Sürücünün tecrübesiyle kazada can kaybı yaşlanmazken araçta maddi hasar meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre; dün saat 18.20'de traktörle merkez çevre yolu Belediye Enerji Sahası karşısındaki Karayolları 84. Şube Şefliği yol ağındaki refüjden bordur taşını söken kimliği belirsiz kişi, taşı halatla yolun karşısına çekmeye çalışıyor. Şahıs, halattan ayrılan bordur taşı yol ortasında kalınca taşı kaldırmak yerine gelen araçlardan dolayı traktöre binerek bölgeden uzaklaşmaya çalışıyor. Bu esnada Havalimanı Kavşağı'ndan Berti Kavşağı istikametine doğru seyir halindeki Halim Miran idaresindeki 34 KB 5021 plakalı araç, yoldaki taşa çarparak savruluyor.
Sürücünün tecrübesiyle kontrolü sağlanan araç, yaklaşık 50 metre sonra durdurulabildi. Kazaya sebep olan kimliği belirsiz kişi, traktörüyle Aftor bölgesinde izini kaybettirirken, maddi hasarın oluştuğu araç daha sonra çekiciyle bölgeden kaldırılarak servise götürüldü.
Hırsızlık anı ve sonrasında yaşanan kaza ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, emniyet güçlerinin, hırsızlık yapan ve kazaya sebep olan traktör sürücünü arama çalışmaları sürdürüyor.
Bu hırsızlık değil dikkat edin orda yol kapatılmış levha ve taş ile o traktör ile orayı açıp karşı tarafa geçmeye çalışıyor orası defalarca açılmış karayolları kapatmıştır oraya belediye güneş enerjisi kurmuş kamera konmuş öncesinde defalarca olmuş görüntü yok
Kavşaklara dikkat edin birtane sağlam bodro taşı yok hepsi ayrık yada yerde kazalardan sonra kimse tamiratını yapmıyor ayıp neden birşey var bu rezillik kim sorumlusundaysa el atsın bir zahmet
Bingöl'de Gençler Bilgide Yarıştı, Hedefte Umre Ödülü Var
Bingöl'de lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen 'Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması' geniş katılımla gerçekleştirildi. İl genelinde yapılan sınavda gençler, Umre ödülü için ter döktü.
11.04.2026
18:11
Bingöl Belediyesi ile DEM Parti Grubu Arasında 'Denetim Raporu' Tartışması
DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, 2025 Denetim Komisyonu raporuna muhalefet şerhi koyarak belediye yönetimini eleştirdi. Bingöl Belediyesi ise iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek bütçe farkının yatırım ve afet harcamalarından kaynaklandığını açıkladı.
11.04.2026
17:49
Bingöl'de Bir Haftada Aranan 27Şahıs Yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerinin bir haftalık çalışmasında aranan 27 kişi yakalanırken, farklı suçlara yönelik operasyonlarda 20 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Yerel Kalkınma Hamlesi Programı'nın tanıtıldığı toplantıda konuşan Vali Çelik, istihdamı artıracak yatırım alanları ve KOBİ'lere sağlanacak finansman desteğini açıkladı. Tarımdan turizme birçok alanda yatırımcıya sunulacak teşviklerin anlatıldığı toplantıda, büyükbaş hayvancılık, termal turizm, bal üretimi ve su ürünleri yatırımları öne çıktı.
10.04.2026
22:00
Genç'te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' temalı umre ödüllü siyer sınavında Genç ilçesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri, okullarda ve il merkezinde gerçekleştirilen programlarla takdim edildi.
10.04.2026
21:58
Bingöl'de 'İdam Yasası' Tepkisi: Kudüs, Aksa ve Filistin İçin Ortak Çağrı
Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi, Cuma namazı sonrası Kent Meydanı'nda kitlesel basın açıklaması düzenleyerek İsrail'in Filistinli tutsaklara yönelik idam kararına tepki gösterdi. Açıklamada, Filistin halkına destek çağrısı yapılırken, Filistinli esirler için uluslararası topluma çağrıda bulunuldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın