Bingöl merkez çevre yolunda refüjdeki bordur taşını söken ve taşı traktörle çekmeye çalışan hırsız, taşın yol ortasına düşmesi sonucu kazaya sebep oldu.
Bingöl'de bordur taşı çalmaya kalkışan traktörlü hırsız, kazaya sebep oldu. Sürücünün tecrübesiyle kazada can kaybı yaşlanmazken araçta maddi hasar meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre; dün saat 18.20'de traktörle merkez çevre yolu Belediye Enerji Sahası karşısındaki Karayolları 84. Şube Şefliği yol ağındaki refüjden bordur taşını söken kimliği belirsiz kişi, taşı halatla yolun karşısına çekmeye çalışıyor. Şahıs, halattan ayrılan bordur taşı yol ortasında kalınca taşı kaldırmak yerine gelen araçlardan dolayı traktöre binerek bölgeden uzaklaşmaya çalışıyor. Bu esnada Havalimanı Kavşağı'ndan Berti Kavşağı istikametine doğru seyir halindeki Halim Miran idaresindeki 34 KB 5021 plakalı araç, yoldaki taşa çarparak savruluyor.
Sürücünün tecrübesiyle kontrolü sağlanan araç, yaklaşık 50 metre sonra durdurulabildi. Kazaya sebep olan kimliği belirsiz kişi, traktörüyle Aftor bölgesinde izini kaybettirirken, maddi hasarın oluştuğu araç daha sonra çekiciyle bölgeden kaldırılarak servise götürüldü.
Hırsızlık anı ve sonrasında yaşanan kaza ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, emniyet güçlerinin, hırsızlık yapan ve kazaya sebep olan traktör sürücünü arama çalışmaları sürdürüyor.
Bu hırsızlık değil dikkat edin orda yol kapatılmış levha ve taş ile o traktör ile orayı açıp karşı tarafa geçmeye çalışıyor orası defalarca açılmış karayolları kapatmıştır oraya belediye güneş enerjisi kurmuş kamera konmuş öncesinde defalarca olmuş görüntü yok
Kavşaklara dikkat edin birtane sağlam bodro taşı yok hepsi ayrık yada yerde kazalardan sonra kimse tamiratını yapmıyor ayıp neden birşey var bu rezillik kim sorumlusundaysa el atsın bir zahmet
Bingöl'de jandarma ekiplerinin bir haftalık çalışmalarında uyuşturucudan kaçakçılığa, aranan şahıslardan çeşitli asayiş olaylarına kadar 41 olaya müdahale edildi. Çalışmalarda 38 şüpheli yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde, kaçak sigara, silah ve mühimmat ele geçirildi.
14.09.2026
13:28
Bingöl'de balık tezgâhları şenlendi
Havaların serinlemesiyle birlikte Bingöl'de balıkçı tezgahlarında hareketlilik başladı. Karadeniz'den gelen palamut başta olmak üzere farklı balık çeşitleri satışa sunulurken, balıkçılar önümüzdeki günlerde talebin daha da artmasını bekliyor.
14.09.2026
04:28
Çağlar'dan MHP Bingöl kongresine sert eleştiri: İncelenmeli!
MHP Bingöl 15. Olağan İl Kongresi'nde başkanlık için yarışan Niyazi Çağlar, 314 delegenin isimlerinin kongre öncesinde silindiğini öne sürerken kongrenin incelenmesi çağrısında bulundu. Çağlar, kongrede kazanan aday Emin Varan tarafından kullanıldığını belirttiği 'Gelip boyunun ölçüsünü alıp gittiler' sözleri için de sert konuştu!
14.09.2026
04:27
Pusula ve Katılımevim'de neler oluyor?
Bingöllü iş insanı Serdar Turhan'ın da adının geçtiği Pusula ve Katılımevim dosyasında peş peşe yaşanan gelişmeler dikkat çekti. Ancak KAP kayıtları, Tera Grubu ile yürütülen devir görüşmelerinin adli gelişmelerden önce başladığını ortaya koydu. Dosyanın bir diğer önemli gelişmesi ise Katılımevim yönetiminde yaşandı. KAP'a yapılan açıklamaya göre Serdar Turhan ve Ahmet Özcan'ın yönetim kurulu görevlerinden ayrılmaları kabul edildi.
14.09.2026
04:25
12Bingölspor MKE Ankaragücü'nü tek golle devirdi
2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 12 Bingölspor, Yalova Atatürk Stadyumu'nda karşılaştığı MKE Ankaragücü'nü 89. dakikada Hasan Ayaroğlu'nun attığı golle 1-0 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı. 79. dakikada penaltıdan yararlanamayan rakibine karşı kritik bir 3 puan kazanan Bingöl temsilcisi hem puanını hem de grup sıralamasındaki yerini 4'e yükseltti.
14.09.2026
04:24
Kiğı'da PTT işe alımı tartışması: 'Eşit, şeffaf ve adil bir süreç istiyoruz'
Kiğı Online Bilim Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği Başkanı Cüneyt Cici, ilçede PTT bünyesinde yapılacağı belirtilen iki kişilik işe alıma ilişkin iddiaları gündeme taşıdı. Cici, işe alım sürecinin kamuoyuna açık şekilde yürütülmesini isteyerek, 'Torpil veya siyasi referans değil, adalet ve liyakat istiyoruz' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın