KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Kasım 2025 Perşembe
°C

Hızlı Şekilde Hizmet Ulaştıracağız

Bingöl Valisi Kadir Ekinci; Tüm imkânlarımızla hasta vatandaşlarımızın yanında olacağız ve insanımıza en hızlı şekilde hizmet ulaştırmaya çalışacağız dedi.

Hızlı Şekilde Hizmet Ulaştıracağız
30 KASIM 2018 CUMA 19:30
2
2082
2
AA aa

İl Özel İdare toplantı salonunda Vali Kadir Ekinci BaÅŸkanlığında ‘Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı' ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleÅŸtirildi.

VatandaÅŸların can ve mal güvenliÄŸi açısından sorunsuz bir kış geçirmelerini temenni eden Vali Kadir Ekinci, “Tüm kurumlarımızın sorumlu olduÄŸu bir konu için toplanmış bulunuyoruz. Konuyla ilgili önceliklerimiz var. Herkesin üzerine düÅŸeni yapması ve Bingöllü kardeÅŸlerimizin kış mevsiminin zorluklarını en rahat ÅŸekilde atlatması için çalışacağız. İlk hassasiyet konumuz öÄŸrencilerimizdir. Merkez ve ilçelerimizde öÄŸrenci servislerinin kullandığı yolların açık tutulması birinci önceliÄŸimiz olacaktır. Bunun yanında güvenlik amaçlı olarak Emniyet MüdürlüÄŸü ve Jandarma Komutanlığının kullanacağı yolların açık olması önceliÄŸimizdir. Tüm imkanlarımızla hasta vatandaÅŸlarımızın yanında olacağız ve insanımıza en hızlı ÅŸekilde hizmet ulaÅŸtırmaya çalışacağız. Dördüncü önceliÄŸimiz de elektrik ile ilgili yaÅŸanacak sıkıntılar konusunda olacaktır. Elektrik arızları durumunda ilgililerin ulaşılabilir olması noktasında hassas davranmalıyız. Bu tedbirler çerçevesinde ÅŸunu da belirtmek isterim, sahip olduÄŸumuz tüm araç ve gereçler hepimizin ortak kullanımına açık olacaktır. Merkezde veya ilçelerde, nerede ihtiyaç varsa araçlar oraya yönlendirilecektir. Kurum farkı gözetmeksizin tüm araçlar kullanılabilir durumda tutulacak ve ihtiyaç durumunda kullanılacaktır” dedi.

Daha sonra toplantıda İl Afet ve Acil Durum Müdürü Emin BoÄŸatekin slayt sunuyla tedbirler anlatılarak, görüÅŸülen konular karara baÄŸlanarak yapılacak çalışmaların yol haritası çizildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33925)
01 Aralık 2018 Cumartesi 10:33
sen önce o hilal tipli bıyıklarına bak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33884)
30 Kasım 2018 Cuma 20:42
Siz milletin anasini aglatiniz ya secim vaati kömür makarna
Asgari ücret 1600
Kira 700
Telefon dogalgaz Elektrik
Mutfak Ögrenci yetistirme
Elde kaldi Sifir
Bu millet ... olduktan sonra bu devran böyle gider
19.11.2025
14:19
Akaryakıta zam geliyor! Depoları doldurmak için acele edin!
Akaryakıta zam geliyor! Depoları doldurmak için acele edin!
Motorinin litre fiyatına Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere zam geliyor. Depoları doldurmak için acele edin! İşte yeni zam miktarı ve diğer detaylar…
19.11.2025
12:50
Bingöl merkezli 5 ilde dolandırıcılık operasyonu: 10 tutuklama
Bingöl merkezli 5 ilde dolandırıcılık operasyonu: 10 tutuklama
Nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik Bingöl merkezli 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 şüpheli tutuklandı.
19.11.2025
12:39
Küçük bir dükkânda başlamışlardı şimdi tonlarca yufka üretiyorlar
Küçük bir dükkânda başlamışlardı şimdi tonlarca yufka üretiyorlar
Bingöl'de 5 yıl önce küçük bir dükkânda yufka üreten kadınlar, şimdilerde organize sanayi bölgesinde tonlarca üretim yapıp çevre illere gönderiyor.
19.11.2025
11:59
Bingöl Kültür ve Turizm Müdürü görevden alındı
Bingöl Kültür ve Turizm Müdürü görevden alındı
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü Selahattin Yazar'ın görevden alındığı belirtildi.
18.11.2025
15:56
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören; 'Halkımız ve sivil toplum kuruluşlarını etkinliğe güçlü bir katılım göstermeye davet ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:50
Bingöl`ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl'ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ün faydasına olan her işte elini taşın altına koyan bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın