KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Hâkkâri'de ücretsiz estetiğe hücum!

MERKEZİ Adana'da bulunan Türkiye İnterplast Derneği'nin, Hakkari'de 1 hafta süreyle ücretsiz ameliyat gerçekleştireceğini duyurusu yoğun ilgi gördü.

Hâkkâri`de ücretsiz estetiğe hücum!
12 HAZİRAN 2007 SALI 19:50
0
1138
0
AA aa
Dernek Başkanı Prof. Dr. Metin Yavuz ve 7 kişilik uzman doktor heyeti, plastik ve rekonsrüktif cerrahi gerektiren doğuştan dudak yarığı, el ve ayak parmaklarında yapışıklık, deri kanseri gibi sorunları olan 400 hastanın muayenelerine başladı. Doktorlar, 9- 16 Haziran tarihleri arasında hastalık sırasına göre ameliyatlar yapacak. Türkiye İnterplas Derneği Başkanı Prof. Dr. Yavuz, dernek olarak bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında doktora gitme imkanı bulamayan 4 bin 500 hastayı hiçbir bedel almadan ücretsiz amiliyat ettiklerini söyledi.

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu'nun daveti üzerine gelen Çukurova Üniversitesi Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Metin Yavuz başkanlığındaki 7 kişilik uzman doktor heyeti, Hakkari'de Devlet Hastanesi'ne ameliyat için başvuran 400 vatandaşın muayeneden geçirmeye başladı. Örnek çalışmaya Hakkari Dağ ve Komando Tugayına bağlı Askeri Hastane doktorları da destek veriyor. Türkiye İnterplast Derneği'nin Başkanı Prof. Dr. Yavuz başkanlığındaki 7 kişilik uzman doktor heyeti, Hakkari'de plastik ve rekonsrüktif cerrahi gerektiren, doğuştan dudak yarığı, doğuştan el ve ayak parmaklarında yapışıklık, el ve ayak parmaklarında farklılık, kulak yokluğu, yanağa bağlı yapışıklık ve buna bağlı olarak yüz felci, yüz kemik kırıkları, silah yaralanmaları, deri kanseri gibi sorunları olan 400 yakın hastanın 9- 16 Haziran tarihleri arasında ameliyatlarını yapacak.

VALİ'DEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çukurova Üniversitesi Plastik Cerrah Uzmanı Prof. Dr. Yavuz başkanlığındaki Çukurova Üniversitesi Plastik Cerrah Uzmanı Yrd. Doç. Dr Erol Kesiktaş, Uzman Dr. Gökhan Özerdem, Uzman. Dr. Alpaslan Topçu, Aneztezi Uzmanı Prof. Dr Anış Arıboğan ve Anestezi Teknisyeni Hemşire Emel Eren, Hakkari Devlet Hastanesi'ne başvuran hastalarla tek tek ilgilenip, önce fotoğraflarını çekiyor, ardından da gerekli ameliyatlar için muayane yapıyor. Gelen doktorları Hastanede ziyaret eden Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, dar gelirli oldukları için tedavi olamayan vatandaşlara yönelik bu hizmetin büyük bir erdemlilik olduğunu söyledi. Vali Nasuhbeyoğlu, “Bu hizmetlerinden dolayı adım adım ülkeyi dolaşan uzman ekibe, teşükkür ediyorum. Bu ameliyatlar Hakkari ilimizdeki vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ve her 3 yılda bir tekrarlanmasını diliyorum” dedi.

YURT DIŞINDA DA ÜCRETSİZ AMELİYAT

Türkiye İnterplas Derneği Başkanı Prof. Dr. Yavuz da, dernek olarak bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında doktora gitme imkanı bulamayan 4 bin 500 hastayı hiçbir bedel almadan ücretsiz ameliyat yaptıklarını söyledi. Prof. Dr. Yavuz, “Bu dernek sadece Türkiye'de değil, yurt dışında da plastik cerrah ve anestezi uzmanlarıyla dünyanın her yerinde özellikle bu hizmete ihtiyacı olan bölgelerde ameliyatlar yapıyor. Bugüne kadar 4 bin 500 ameliyat yaptık. Hakkari'de 400 civarında hasta var. Hemen ameliyatlara başlayacağız. Ondan sonra kontroller yapacağız” diye konuştu.

HÜRRİYET
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın