KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Huawei'in önlenemez yükselişi

Huawei, 'En Değerli 100 Küresel Marka' çalışmasında 4 yıldır ilk 50'deki yerini güçlendirerek, bu yıl da geçen yıla göre bir basamak yükselerek 47'nci sırada yerini aldı.

Huawei`in önlenemez yükselişi
17 HAZİRAN 2019 PAZARTESİ 08:49
0
2831
0
AA aa

Huawei, BrandZ'in, WPP'nin araştırma kolu Kantar tarafından yıllık yayınlanan "En Değerli 100 Küresel Marka" çalışmasında, marka değerinde yüzde 8'lik artışla 47'nci sıraya yerleşti.

Huawei'den yapılan yazılı açıklamaya göre, "En Değerli 100 Küresel Marka" çalışmasında 4 yıldır ilk 50'deki yerini güçlendiren şirket, bu yıl da geçen yıla göre bir basamak yükselerek 47'nci sırada yerini aldı.

Verilen bilgiye göre, IDC'nin en son "Dünya Çapında Mobil Cihazlar" raporunda belirttiği gibi, Huawei sevkiyatlarında yüzde 50'den fazla yıllık büyüme kaydeden tek firma oldu. Ayrıca, firmanın odağını mobil cihazlar dünyasındaki gücünü artırmaya yöneltmesiyle lider ile aradaki mesafeyi kapattığı ve iki numaralı pozisyonunu güçlendirdiği de raporda yer alıyor.

Ayrıca, BrandZ'in raporuna yeni giren dokuz şirketten dördü Çin menşeli ve şu anda ilk 100'de 15 Çinli şirket var.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.07.2026
13:41
Bingöl`de Köy Yollarına Sıcak Ayar!
Bingöl'de Köy Yollarına Sıcak Ayar!
Vali Cahit Çelik'in incelediği yeni asfalt plenti, Ağustos ayının ilk haftasında üretime başlayacak. Saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip tesisle birlikte Bingöl'de yıllık 100 ila 150 kilometre sıcak asfalt yapılması hedeflenirken, İl Özel İdaresi yol yapımında dışa bağımlılığını da tamamen sona erdirecek.
22.07.2026
13:04
Bingöl`de 30 kişiye iş fırsatı: Başvurular başladı
Bingöl'de 30 kişiye iş fırsatı: Başvurular başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek İşgücü Uyum Programı kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünde toplam 30 kişi istihdam edilecek. Başvurular 26 Temmuz'a kadar alınacak.
22.07.2026
02:18
Bir Saz, Bir Gurbet, Bir Ömür
Bir Saz, Bir Gurbet, Bir Ömür
Mehmet Boğatekin'in hikâyesi, Bingöl'de bir dut ağacının dallarında başlayan türkülerle, yıllar sonra ahırda gizlice çalınan bir sazın izinde gurbete uzanıyor. 40 yıl boyunca memleket hasretini türkülerine taşıyan Boğatekin, bugün kaybolma tehlikesiyle karşı karşıya olan Zazaca'nın ve kültürel hafızanın yaşatılması için ses veriyor.
22.07.2026
02:17
Bingöl`ün afet risk haritası yeniden şekilleniyor
Bingöl'ün afet risk haritası yeniden şekilleniyor
Bingöl'de 2027-2031 İl Afet Risk Azaltma Planı için hazırlıklar başladı. Vali Cahit Çelik, başta Yedisu fay segmenti olmak üzere kentin afet risklerine karşı daha dirençli hale getirilmesi için yapı stokunun güçlendirilmesi ve riskli yapıların dönüşümünün önemine dikkat çekti.
22.07.2026
02:16
Bingöl`de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl-Elâzığ karayolu Adliye karşısında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
22.07.2026
02:15
Yeşilay Bingöl`den semt pazarlarında bağımlılıkla mücadele çalışması
Yeşilay Bingöl'den semt pazarlarında bağımlılıkla mücadele çalışması
Yeşilay Bingöl Şubesi, bağımlılıkla mücadele kapsamında semt pazarlarında vatandaşlarla bir araya gelerek farkındalık çalışması gerçekleştirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın