KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mayıs 2026 Salı
°C

Hüda- par il teşkilat binası törenle açılacak

HÜDA-PAR Bingöl İl Teşkilat Binası’nın açılışı 3 Mart Pazar günü Genel Başkanı Av. Hüseyin Yılmaz'ın katılımıyla yapılacak. Açılışa tüm Bingöl halkı davet edildi.

Hüda- par il teşkilat binası törenle açılacak
01 MART 2013 CUMA 08:41
0
2380
0
AA aa

Aralık 2012'de kurulan ve Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR)'nin Bingöl İl Teşkilatının hizmet binası açılışı 3 Mart Pazar günü Genel Başkanı Av. Hüseyin Yılmaz'ın katılımıyla yapılacağı açıklandı.

HÜDA-PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı, 15-20 gündür hem il merkezinde hem de ilçelerde teşkilatlarını kurmak için yoğun bir çaba sarf ettiklerini söyledi.

Tasalı: “Bu hafta itibarıyla merkez ilçe teşkilatı Solhan, Karlıova ile Genç ilçe teşkilatlarımızı kurmuş olduk. Bundan sonraki süreçte inşallah partimizin hizmet binalarını açacağız. İlk etapta 03.03. 2013 tarihinde aldığımız bir kararla Bingöl il teşkilatımızın hizmet binasının açılışını yapacağız. Parti genel başkanımız Av. Hüseyin Yılmaz'ın katılımıyla Bingöllü hemşerilerimizle birlikte bu açılışı hep birlikte yapacağız inşallah. STK'ları, siyasi parti temsilcileri ile tüm sevenlerimizi bu açılışa bekliyoruz. Hür Dava Partisi, Türkiye'de yeni bir ses, yeni bir misyon, yeni bir bakış, aynı zamanda siyasete erdem ve fazilet katacağına inanıyoruz. Partinin hedef ve prensipleri, hakkaniyet, özgürlük, eşitlik ve adalettir. Biz sevgi ve hizmet ekseninde halka hizmet edeceğiz" dedi şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.05.2026
19:14
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR`dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl`de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın