KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Mayıs 2026 Cuma
°C

Hüda par'dan esrarengiz eve ziyaret

HÜDA PAR Bingöl İl Kadın Kolları, Kumgeçit (Kürük) Köyü’nde evleri esrarengiz bir şekilde yanan Kayaokay ailesini ziyaret etti.

Hüda par`dan esrarengiz eve ziyaret
20 TEMMUZ 2015 PAZARTESİ 22:52
0
3500
0
AA aa

 Esrarengiz bir şekilde bir ayda iki defa yanan ev hakkında bilgi veren anne Sıdıka Kayaokay, Cuma namazı için evden çıktıkların ve o sırada evde kimsenin olmadığını belirterek, “Tekrar eve geldiğimizde evden dumanların çıktığını gördük. Eve girdiğimizde eşyaların çoğu yanmıştı. Kimse ateş veya kıvılcım görmemiş. Bundan 3 hafta öncede bir yangın daha çıkmıştı. Bütün eşyalarımız o yangında yanmıştı. Evdeki kızlarımızın çeyizlik eşyaları vardı. Onların da tamamı yangında yanıp kül oldu.” dedi.

Evlerinde çıkan ilk yangından sonra evlerini yıkayarak temizlediklerini ve yanan eşyalarını evden çıkardıklarını belirten Sıdıka Kayaokay, “Yeni eşyalar aldık. Bir daha olacağını düşünmüyorduk. Bu ikinci yangından sonra artık evimize girmeye korkuyoruz. Başka yerde kalıyoruz. Her iki yangında farklı odalarda çıkmış ve tüm evi sarmış. Bütün eşyalarımızda is kokusu var ve çoğu kullanılamaz hale geldi.” ifadelerini kullandı.

Aile ile beraber evi gezerek incelemelerde bulunan HÜDA PAR Heyeti, mağdur olan Kayaokay ailesine kumanya yardımında bulundu.  

HÜDA PAR Bingöl İl Kadın Kolları üyeleri, yanan evi ziyaret ettikten sonra aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak köyden ayrıldı. (İLKHA)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi`ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
08.05.2026
19:07
Bingöl`de Süt Hijyeni Eğitimi!
Bingöl'de Süt Hijyeni Eğitimi!
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de düzenlenen 'Çiğ Sütte Sağım Hijyeni, Ürün Kalitesi ve Süt Hijyenine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi' programı yoğun katılımla sürüyor.
08.05.2026
18:44
Bingöl`de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç`te Buluştu
Bingöl'de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç'te Buluştu
Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası kapsamında Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen organizasyon, kortej yürüyüşü ve açılış programıyla başladı. Şampiyonaya 10 ilden 77 takım ve yaklaşık 400 sporcu katıldı.
08.05.2026
12:44
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.05.2026
12:43
Korkutata`dan toplu taşıma tepkisi!
Korkutata'dan toplu taşıma tepkisi! 'İnsan Onuruna Yakışır Hale Getirilmeli'
Bingöl Engelliler Platformu Başkanı Mücahid Korkutata, toplu ulaşım sistemine ilişkin açıklama yaparak, mevcut yapının hem vatandaşları hem de çalışanları yıprattığını söyledi.
07.05.2026
23:38
Minik Sümeyye`nin Rüyası Gerçek Oldu
Minik Sümeyye'nin Rüyası Gerçek Oldu
Bingöl'de yaşayan ayrık omurga hastası ve yüzde 90 fiziksel engelli 10 yaşındaki Sümeyye Kalan'ın rüyasında gördüğü akülü sandalye, Vali Cahit Çelik'in desteğiyle gerçeğe dönüştü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın