KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Mayıs 2025 Perşembe
°C

Hüdapar esnaf turunda

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İl Başkanı Hamdullah Tasalı: “HÜDA PAR olarak inşallah Bingöl halkı bize teveccüh gösterirse layıkıyla onlara hizmet edeceğiz. Layık oldukları hizmeti ayaklarına götüreceğiz” dedi.

Hüdapar esnaf turunda
04 KASIM 2013 PAZARTESİ 04:58
0
1717
0
AA aa

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Bingöl sanayi esnafını ziyaret etti. Sanayi esnafı, Hür Dava Partisi'nin kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, siyasi hayatlarında başarılar diledi.

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Tasalı, ziyaretlerinin kesintisiz olarak devam edeceğine dikkat çekerek: “Esnaflarımızla tanışma ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Kurban Bayramı'nda çarşı esnafını parti yönetimindeki kardeşlerimizle gezdik. Bayramda burası tatil olduğu için gelememiştik. Dedik ki bugün de sanayi esnafını gezelim, aynı zamanda tanışalım, sorunlarını yerinde görelim ve partimizin tanıtım broşürlerini verelim. Çok güzel tepkiler aldık. Esnaf kardeşlerimiz bizleri olumlu bir şekilde karşıladılar" dedi.

“Görmüş olduğumuz manzara çok vahim”

Sanayi esnafının sorunlarını dinlediklerini ifade eden Tasalı: “Görmüş olduğumuz manzara çok vahim. Yetkililer ve siyasiler sanayi esnafının sorunlarına çok duyarsızlar. Yol sorunları var, su sorunları var, temizlik ve çevre sorunları var. Kiralarının fahiş olduğu izlenimini edindik. Artı sanayi dükkânlarının yetersiz olduğu ve buna benzer birçok sorunla karşılaştık. İnşallah biz bu sorunları yanımıza not alarak, belediye başkan adayımızın dosyasına koyarak Allah nasip kısmet ederse ve kardeşlerimizin iradesi bizlerden yana tecelli ederse tekrar gelip bu sorunlarla birebir ilgileneceğiz. En kısa sürede bu sorunların telafisi için gerekli girişimlerde bulunacağız. Bu gördüğümüz manzara Bingöllümüze ve Bingöl halkına layık bir görüntü değildir" ifadelerini kullandı.

"Esnaf, emeklerine ve kendilerine saygı gösterilmesini bekliyorlar"

"Burada en az 3-4 bin insan ekmek kazanıyor" diyen Tasalı: “Aynı zamanda istihdam var. Bingöl ekonomisine de büyük katkıları var. Fakat maalesef bu tür sorunlardan dolayı esnaflar şikâyetçi. Siyasilerin, yöneticilerin ve kurum amirlerinin bu sorunlara bir an önce müdahil olmaları gerekir. Yerinde görmeleri gerekir. Bunun hal olması için gerekenleri yapmaları lazımdır. Öncelikle rahat nefes alabilecekleri bir yolun olması gerek. Her yer kazılmış ve toz toprak içinde. Bu insanlar hem toz yutuyor, hem de sağlıksız koşullarda çalışıyor. Bunu hak etmiyorlar. Buna layık değiller. Bu kardeşlerimiz en güzeline layıktır. HÜDA PAR olarak inşallah Bingöl halkı bize teveccüh gösterirse layıkıyla onlara hizmet edeceğiz. Layık oldukları hizmeti ayaklarına götüreceğiz. Bu kardeşlerimiz bunu hak ediyorlar. Emeklerine ve kendilerine saygı gösterilmesini bekliyorlar. Ama şimdiye kadar hep ihmal edilmişler. Temennimiz artık ihmal edilmemeleridir. Ziyaretimiz sırasında karşılaştığımız güzel muameleden dolayı kıvanç duydum. Bizleri iyi karşıladılar. İnşallah güzel şeyler olacak. Hepsinden Allah razı olsun. Hür Dava Partisi'nin kuruluşuyla Bingöl bundan sonra güzel hizmetlerle karşılaşacak inşallah” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.05.2025
00:53
Bingöl`de oto hırsızları yakalandı
Bingöl'de oto hırsızları yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada otomobil çalan 2 şüpheli yakalandı.
14.05.2025
15:26
Bingöl`de izinsiz özel öğretim kurumlarına ceza yağdı!
Bingöl'de izinsiz özel öğretim kurumlarına ceza yağdı!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen denetimlerde izinsiz faaliyet yaptıkları tespit edilenler ile mevzuat gerekliliklerini yerine getirmeyen özel öğretim kurumlarına yaklaşık 6 milyon TL ceza yazıldı. Ailelere 'izinsiz yerlere çocuklarınızı kayıt ettirmeyin' uyarısında bulunan Müdürlük yetkilileri, denetimlerin devam edeceğinin de altını çizdiler.
14.05.2025
14:53
Beşyol`daki cinayetin faili yakalandı
Beşyol'daki cinayetin faili yakalandı
Bingöl'de Ramazan Bayramı arifesinde Beşyol mevkiinde biri polis iki kişiyi yaralayan Y.B. polis tarafından yakalandı. Olayda, yaralanan sivil vatandaş hayatını kaybetmişti.
14.05.2025
12:56
Bingöl`de sürücü kursları ‘kazaların önlenmesi` gündemiyle toplandı
Bingöl'de sürücü kursları 'kazaların önlenmesi' gündemiyle toplandı
Trafik kazalarındaki sürücü hataları göz önünde bulundurularak eğitimlerin daha sıkı ve yoğun yapılması kararını alan Bingöl Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği, önleyici tedbirler çerçevesinde belirli güzergahlarda Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması önerisinde bulundu.
14.05.2025
11:27
Bingöl`de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de Trafik Jandarması tarafından okul servisleri denetlenip öğrenciler uymaları gereken kurallar ve alınması gereken tedbirler noktasında bilgilendirildi.
14.05.2025
10:53
Bingöl`de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Bingöl'de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Soğuk hava dalgası ve yağışlar Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde yerini kar yağışına bıraktı, ulaşım olumsuz etkilendi. Karayolları ekipleri çalışmalarını başlattı, trafik akışında aksama olmadığı bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın