KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

'Hukuksuzluklara geçit vermeyeceğiz'

DEVA Partisi İl Başkanı Mikail Kovalar: 'Bizler, DEVA Partisi Bingöl İl Teşkilatı olarak kararlıyız. Hukuksuzluklara, kabadayılıklara geçit vermeyeceğiz. Mücadelemizi, ülkemizde tam demokrasiyi inşa edene dek sürdüreceğiz.'

`Hukuksuzluklara geçit vermeyeceğiz`
20 HAZİRAN 2022 PAZARTESİ 16:55
15
2317
6
AA aa

DEVA Partisi İl Başkanı Mikail Kovalar, partilerinin milletvekili Mustafa Yeneroğlu'na karşı yapıldığı iddia edilen olayla ilgili açıklama yaptı.

Kovalar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün, DEVA Partisi'nin tüm Türkiye'deki teşkilatı olarak basının karşısındayız. Milletvekilimiz ve Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanımız Sayın Mustafa Yeneroğlu'na yapılan çirkin saldırılara Türkiye'nin 81 ilinde güçlü bir şekilde itiraz ediyoruz. Az önce Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan genel merkezimizde konuya ilişkin değerlendirmelerini kamuoyuyla paylaştılar.

 Sayın Genel Başkanımızın ifade ettikleri üzere; Emniyet Genel Müdürlüğü; dün haksızlığı, kabadayılığı, hukuksuzluğu koruyan bir metin yayınlamıştır. Kimin kimden cesaret aldığı ortadadır. İnsanlara parmak sallayanların arkasında kimlerin olduğu ayan beyan ortadadır. Şunu özenle belirtmek gerekir ki; muhatabımız zor şartlarda canını dişine takarak güvenliğimizi sağlayan emniyet personeli değil, polis teşkilatımızı siyasete alet edenlerdir. Hukuka ve kanuna uygun davranan, zor şartlarda çalışan tüm emniyet teşkilatı mensuplarına bu vesileyle teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanımıza, Milletvekilimize, Yol Arkadaşımıza yapılan saldırılar karşısında asla susmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti'nin hukuk tanımazların devlet katında görev yapacağı yer olmadığını biliyoruz. Genel Başkanımızın vurguladığı gibi; Önümüzdeki ilk seçimde hukuk namına, adalet namına ve demokrasi namına büyük bir zafer elde edeceğiz. Bizler, DEVA Partisi Bingöl İl Teşkilatı olarak kararlıyız. Hukuksuzluklara, kabadayılıklara geçit vermeyeceğiz. Mücadelemizi, ülkemizde tam demokrasiyi inşa edene dek sürdüreceğiz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93525)
22 Haziran 2022 Çarşamba 09:28
Mikail bey son dönemlerdeki sessizliğinizin bir açıklaması da olacak mı? Gündemi belirleyen bir partiden sessizliğe bürünmüş bir parti oldu.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93523)
21 Haziran 2022 Salı 21:10
koltuğun rahat davul sesi uzaktan hoş geliyor...sen olsan aynısını yapardın kendinizi kandırmayın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93517)
21 Haziran 2022 Salı 15:34
Başkan merkez İlçe başkanınız sürekli AKP'lilerle oturup kalkıyor. Sağda solda Aleyhinize konuşuyor haberiniz olsun. Size tavsiyem partiye daha fazla zarar vermeden yolunuzu ayırın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93506)
21 Haziran 2022 Salı 11:41
Sizlerin de eline aynı güç geçerse aynısını yaparsınız. Muhalefete edip her şeyden şikayet etmek kolaydır. Sorumluluğu olmayanın konuşması da kolaydır. Partinizin bir misyonu ve kimliği yok. Eleştirdiklerinizden tek farkınız, aynı gücün sizde olmaması.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93497)
21 Haziran 2022 Salı 10:07
kusura kalmayın sayın kovalar, serdar bey de belediye başkanıyken torpille alım yapıyordu. bence bu konuda tüm partiler aynı zihniyeti taşıyor. sistemleriniz hep aynı olduğu için bu ülke bir türlü düze çıkamıyor. istisnalar kaideyi bozmaz. şuan muhalefet olduğunuz için asıp kesiyorsunuz, iktidar olsaydınız muhtemelen bugünkü akp il başkanı gibi vurdumduymaz olurdunuz! ha olmasanız bile en fazla partiden ihraç olurdunuz. yani bunları sizler daha iyi bilirsiniz.. karakter ve kişiliğinizi daha fazla yıpratmamanız temennisiyle.. gerçekten çözümü bulunduğunuz yerde aramayın..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93495)
21 Haziran 2022 Salı 09:33
Hukuksuluklara geçit vermeyeceğiz deyip ardından bir yapı ile iltisaklı görevden alınan ve Belediye başkanlığı döneminde torpille 100 lerce kişiyi alan Serdar Atalayı desteklemen de ne kadar samimi olduğunu gösteriyor. Başlarda DEVA partisine olan sempatimi kaybettim. İl başkanının gönlünden geçen Mv Adayı Serdar için çalışacak değilim.
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın