KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Hükümlüler okul boyayıp, tadilat yaptı

Bingöl'de denetimli serbestlikten faydalanan hükümlüler okul boyayıp, tadilat yaptı.

Hükümlüler okul boyayıp, tadilat yaptı
21 OCAK 2019 PAZARTESİ 18:38
1
2651
6
AA aa

Adalet Bakanlığı il Milli Eğitim Bakanlığı'nın işbirliğinde imzalanan protokol çerçevesinde, Bingöl'de denetimli serbestlik yasasından faydalanan hükümlüler, merkez Rekabet Kurumu Anadolu Lisesini boyayıp, tadilat temizlik yaptı.

Okulda incelemelerde bulunan Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, çalışma ile hükümlülerin topluma kazandırılacağını söyledi.

Başsavcı Çoban, “Hükümlüler mahkemece verilen cezaların bir kısmını hapiste geçirdikten sonra kamuya yararlı işlerde çalışmak suretiyle dışarda cezalarını infaz edebiliyorlar. Bu kapsamda Adalet Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığı'mız arasındaki yapılan iş birliği protokol çerçevesinde yarıyıl tatilinde her ilde belirlenen okullarda temizlik, boyama ve tadilat işleri bu hükümlüler tarafından yapılacak. Faydalı olmasını ve devamının gelmesini ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37477)
23 Ocak 2019 Çarşamba 10:23
bana göre şahsi kararım orhan hoca sağcısıdan solcusana her uc kesimin takdirini alan memleketin kilit sorunları halladebilecek kapasitede bir insan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37470)
23 Ocak 2019 Çarşamba 09:08
faydalı bir uygulama
rahat duranlar için
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37344)
22 Ocak 2019 Salı 02:17
güzel isler mahkumlarlan ilgilenmek okularda resmi dairelerde tarimda üretimde meslek sanat öretmek
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37326)
21 Ocak 2019 Pazartesi 23:53
Orhan Hocama selamlar:) Koçum benim:)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37442)
22 Ocak 2019 Salı 23:04
@Misafir Kullanıcı Bu ne laubalilik
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37435)
22 Ocak 2019 Salı 22:02
@Misafir Kullanıcı Hem gerekli hem güzel hemde faydalı bir bir proje emeği geçenlere teşekkurler.
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın