KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Mayıs 2025 Cumartesi
°C

Hülakü, güven tazeledi

Bingöl Barosu'nun 15. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut başkan Ömer Faruk Hülakü ve Yusuf Ketenalp'in yarıştığı seçimi Ömer Faruk Hülakü kazandı.

Hülakü, güven tazeledi
09 EKİM 2022 PAZAR 15:54
11
3199
5
AA aa

Seçimin ardından açıklama yapan Hülakü, insan haklarını ve hukukun üstünlüğünü savunmaya devam edeceklerini belirtti.

Hülakü, şunları söyledi: “2021 yılında mensubu olmaktan büyük onur duyduğum Bingöl Barosu başkanlığı görevini bize layık gören ve bugün yapılan 15. Olağan Genel Kurulu'nda bu şerefli görevi yeniden bize emanet eden tüm meslektaşlarıma teşekkürlerimi sunarım. Görünürde ben olsam da, bu kıymetli yolculukta ortaya muazzam bir emek koyan, önemli görevler üstlenip büyük katkılar sunan ve birlikte çalışmaktan onur duyduğum önceki dönem yönetim kurulu üyesi meslektaşlarıma, eleştirileri ile yolumuzu aydınlatan dostlara ve kıymetli baro emekçilerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Göreve geldiğimiz ilk günden beri insan haklarını ve hukukun üstünlüğünü esas alan yönetimimizle birlikte Diyarbakır'da Tahir Elçiinin faillerini ararken, İzmir'de Deniz Poyraz'a sıkılan kurşunun hesabını sormaya çalıştık. Konya'da Dedeoğulları ailesiyle, Urfa'da Şenyaşar ailesiyle dayanışma sağladık. Karlıova'da şiddete uğrayan kadın yurttaşımızı savunurken, Rize'de doğanın talan edilmesine engel olmaya çalıştık... Yeni dönemde mesleğin onurunu korumaya, insan haklarını ve hukukun üstünlüğünü savunmaya; adalet ve eşitliği esas alarak mazlumun ve mağdurun yanında olmaya ve daha önce de söylediğimiz gibi; Bingöl Barosu'nun tarihine, birikimine ve geleneğine yakışır bir dönem geçirmek dileğiyle...”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95957)
11 Ekim 2022 Salı 00:07
Maalesef taraflı bir barosunuz. Saklamıyorsunuz sol görüşlüsunuz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95953)
10 Ekim 2022 Pazartesi 20:53
Bu haberin kıymet-i harbiyesi yoktur. .
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95947)
10 Ekim 2022 Pazartesi 10:31
Önemli olan bu yaşanan acıları bir daha ülkece yaşamamak...Türk Kürt kardeşliğini pekiştirmek ve güçlendirmektir.boylelikle yaşadığımız ülke cennet olur.devlette güçlü olur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95941)
10 Ekim 2022 Pazartesi 08:26
Onların vicdanı sadece içi boş anlamsız şeytani bir dava olan pkk sempatizanları için yanar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95935)
09 Ekim 2022 Pazar 20:42
Yasin Börü için neden vicdanınız sızlamıyor?
02.05.2025
18:30
Zerginur`dan gururlandıran başarı!
Zerginur'dan gururlandıran başarı!
Bingöl Merkez Sarayiçi İlkokulu Öğrencisi Zerginur Bükey, Singapur ve Asya Okulları Matematik Olimpiyatında bronz madalya alarak Singapur'da yapılacak matematik olimpiyatlarına katılma hakkı elde etti.
02.05.2025
18:13
'Basın özgürlüğü yoksa, adaletin kalan yolu kapalıdır'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Tiryaki, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü açıklamasında; 'Fikir özgürlüğüne kelepçe vurmak isteyenler, bu milletin ufkunu karartmak isteyenlerdir. Farklı düşünceler bu ülkenin zenginliğidir. Her eleştiri bir tehdit değil, bir uyarıdır. Özgür bir toplum, ancak özgür fikirlerle var olabilir. Basın bu özgürlüğün taşıyıcısıdır' dedi.
02.05.2025
17:56
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Sendikaların amacının tüm bankaları ihaleye sevk edip rekabet ortamı oluşturmak olması gerektiğini belirten Cebba: 'Buradan tüm sendikalara açık çağrımızdır! Gelin, yeni bir hüsrana birlikte engel olalım. Hep birlikte eğitim camiası için buluşup ortak bir karar verelim. Bu yönde bütün gücümüzü eğitim çalışanları için kullanalım.'
02.05.2025
17:33
Bingöl`de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
02.05.2025
00:02
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs`ta verdi
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs'ta verdi
Toplu iş sözleşmesine yüzde 40 oranında zam yaptıklarının müjdesini veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Emeği ve alın teriyle çalışan tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olsun.'
01.05.2025
23:56
Bingöl`de rüzgâr ortalığı birbirine kattı!
Bingöl'de rüzgâr ortalığı birbirine kattı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı uyarı sonrası Bingöl'de akşam üstü etkili olan kuvvetli rüzgâr birçok noktada çatıları uçurdu. Yeşilyurt Mahallesi'nde 5 katlı bir apartmanın fırtınada uçan çatısı, sitenin bahçesindeki çocuğun üzerine düştü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın