KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Haziran 2026 Cumartesi
°C

Hüseyin üzmez tahliye edildi!

14 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile tutuklanarak ceza evine konan yazar Hüseyin Üzmez tahliye edildi

Hüseyin üzmez tahliye edildi!
28 EKİM 2008 SALI 12:42
0
1305
0
AA aa
Bursa'nın Mudanya ilçesinde 26 Nisanda düzenlenen operasyon kapsamında ''çocuğun cinsel istismarı'' suçundan Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan Hüseyin Üzmez'in tahliyesi kararlaştırıldı.

Dün Adli Tıp'tan alınan raporda, Üzmez'in cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 14 yaşındaki kızın beden ve ruh sağlığı bozulmadığı  belirtilmişti.

Üzmez, Bursa'nın Mudanya ilçesinde 26 Nisanda düzenlenen operasyonda 14 yaşındaki B.Ç.'ye cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınmış, çıkarıldığı nöbetöi mahkemece tutuklanmıştı. Geçen ay görülen ilk duruşmada, mahkeme heyetinin B.Ç.'nin yaşanan olaydan ne kadar etkilendiğinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'nda yapılması istenilen muayene sonuçlarını isteöişit. Adli Tıp'tan dün alınan 17 sayfalık raporun sonuçlarına göre  B.Ç.'nin psikolojisinin olaydan dolayı bozulmadığı görüşüne yer verildi. Bugün ikinci kez yapımn davada Adli Tıp'tan alınan rapor doğrultusunda Üzmez'in tahliyesini istediği mahkeme heyetinin de Hüseyin Üzmez'in tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktığı öğrenildi.

Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Üzmez'le birlikte tutuklanan, kızın annesi Livaze Ç'nin de tahliye edilmesine karar verdi.

OLAY NASIL GELİŞMİŞTİ?

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 26 Nisan'da düzenlenen operasyonda, ilköğretim 8. sınıf öğrencisi B.Ç.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Yazar Hüseyin Üzmez, Mudanya Asliye Ceza Mahkemesi'nce tutuklanmıştı. B.Ç, annesi Livaze Ç.'nin de tutuklandığı operasyonun ardından devlet tarafından koruma altına alınmış, Bursa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki bir yurda yerleştirilmişti.

(Haber 7)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.06.2026
13:55
Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi`nde Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde Yaz Kursları Başlıyor
Eğitimden sanata, spordan kişisel gelişime kadar birçok alanda ücretsiz kursların düzenleneceği Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde başvurular başladı. Kayıtlar 3 Temmuz'a kadar devam edecek.
26.06.2026
13:19
Bingöl`de 56 Bin 386 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de 56 Bin 386 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
2025-2026 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle Bingöl'de 56 bin 386 öğrenci karne aldı. Çapakçur İlkokulu'nda düzenlenen törende protokol üyeleri öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
26.06.2026
13:13
Bingöl Dahil 10 İlde Suç Örgütü Operasyonu
Bingöl Dahil 10 İlde Suç Örgütü Operasyonu
'Karacellatlar' adlı silahlı suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli operasyonda, Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 10 ilde düzenlenen baskınlarda 34 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında toplam 87 gözaltı kararı bulunuyor.
25.06.2026
21:22
Bingöl`de trafiğe tek yön ayarı!
Bingöl'de trafiğe tek yön ayarı!
İl Trafik Komisyonu kararıyla dört noktada tek yön uygulamasına geçildi. Kalium AVM çevresinde ise trafik akışı, duraklar ve park düzeni yeniden planlandı.
25.06.2026
21:20
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 4 Tutuklama
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 4 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
25.06.2026
21:20
Bingöl`de Orman Yangını Paniği
Bingöl'de Orman Yangını Paniği
Bingöl merkeze bağlı Gökçeli köyünde çıkan orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın