KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ağustos 2025 Pazartesi
°C

Husumet sona erdi

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde Olgun ve Çakmak aileleri arasında 4 ay önce yaşanan husumet, Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl’ün çabasıyla verilen barış yemeğiyle sonlandırıldı.

Husumet sona erdi
06 AĞUSTOS 2016 CUMARTESİ 04:55
0
2126
0
AA aa

Karlıova ilçesi Kanitaht Mahallesi'nde verilen yemeğe, kanaat önderleri, çok sayıda vatandaş, Olgun ve Çakmak aileleri katıldı.

Karlıova ilçesinde 4 ay önce yaşanan tatsız olayda Filit Çakmak aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanmıştı. Olgun ve Çakmak aileleri Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl'ün girişimiyle aynı masaya getirilerek barıştırıldı. İki aile arasında yaşanan tatsız olayın sona erdirilmesi amacıyla kucaklaşmaları istendi.

Barış sonrası kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Veysi Bingöl, “Karlıova halkı her zaman birer aile gibi yaşamıştır bu topraklarda. Kan, gözyaşı ve kavgayı devam ettirmek isteyenler her zaman kaybetmiştir. Barışı ve sevgiyi  yaymak isteyenler ise hep kazanmıştır. 4 ay önce iki dost arasında tatsız bir olay yaşandı. Her iki aile de bu konuda çok hassas davranarak yaşanabilecek büyük bir olayın önüne geçtiler. İnşallah ilçemizde bir daha böyle bir olay yaşanmaz. Ben her iki ailenin duyarlılığından dolayı kendilerine teşekkür ederim. Bu barış yemeği de dostluğun ve sevgini en güzel örneğidir” dedi. Yapılan konuşmaların ardından iki aile mensupları ve davetliler birlikte barış yemeği yedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.08.2025
15:19
Asfaltta 11 milyon liralık tasarruf hedefi
Asfaltta 11 milyon liralık tasarruf hedefi
Bingöl Belediyesi, kendi asfalt plentinde ürettiği BSK asfalt ile şehir genelinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Sezon sonuna kadar 40 bin ton asfalt üretimi hedeflenirken, bu çalışmalarla birlikte yaklaşık 11 milyon 250 bin TL tasarruf sağlanması öngörülüyor.
25.08.2025
15:07
Bingöl`de organik ‘Kütük Balı` hasadı başladı
Bingöl'de organik 'Kütük Balı' hasadı başladı
Bingöl'ün yaylalarında arıcılar tarafından geleneksel yöntemlerle üretilen kütük balının hasadı başladı.
24.08.2025
19:14
Bingöl polisinden dolandırıcılara baskın! 4 şüpheli tutuklandı
Bingöl polisinden dolandırıcılara baskın! 4 şüpheli tutuklandı
Bingöl polisi tarafından Bingöl, İstanbul ve Kırklareli'de dolandırıcılara yönelik yapan Çapakçur Operasyonu'nda gözaltına alınan 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
24.08.2025
19:08
Gökçeli Köyü Derneği`nden Birlik Buluşması
Gökçeli Köyü Derneği'nden Birlik Buluşması
Gökçeli Köyü Derneği Başkanı Murat Gündü; 'Hep birlikte daha güçlü, daha dayanışmacı bir gelecek inşa edeceğimize yürekten inanıyorum.'
24.08.2025
18:32
Bingöl hijyen uygulamasını başlattı
Bingöl hijyen uygulamasını başlattı
Yapılan bildirimler, temizlik personeline SMS yoluyla iletilecek, böylece rutin temizlik saati beklenmeden kısa sürede müdahale edilecek.
22.08.2025
17:58
Dilencinin üzerinden çıkan para zabıtayı da şaşırttı!
Dilencinin üzerinden çıkan para zabıtayı da şaşırttı!
Bingöl'de dilencilere yönelik uygulama yapan Bingöl Belediyesi Zabıta ekipleri, bir dilencinin üzerinden çıkan rakam karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın