KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Ibb gençlik meclisi üyelerinden bingöl'e ziyaret

İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş, beraberindeki gençlik heyetiyle 13-16 Aralık tarihleri arasında Bingöl ve Muş şehirlerini ziyaret etti.

Ibb gençlik meclisi üyelerinden bingöl`e ziyaret
23 ARALIK 2016 CUMA 21:51
0
1587
0
AA aa

Ziyaretlerine Bingöl'den başlayan Ağırbaş, ilk olarak Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşker'i, ardından Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi'yi makamlarında ziyaret etti. Bölgede yapılan çalışmalar ve hayata geçirilmesi düşünülen projeler hakkında bilgi alan ve İBB Gençlik Meclisi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Ağırbaş, daha sonra Bingöl'deki STK temsilcileri ile TAVZ-DER'de bir araya geldi. Burada STK'lardan bölgenin sorunlarını dinleyen ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Ağırbaş, İBB Gençlik Meclisi'nin ulusal ve uluslararası plandaki çalışmalarını anlattı.

Ağırbaş, şehir merkezindeki ziyaretlerini tamamladıktan sonra Bingöl'ün Solhan ilçesine geçti. Solhan Belediye Başkanı Abdülhakim Yıldız'ı makamında ziyaret eden Ağırbaş, Yıldız'la bölge ile ilgili projeler hakkında konuştu.

Bingöl'deki ziyaretlerini tamamlayan İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş, Güneydoğu gezisini Muş ziyaretiyle sürdürdü. Muş Valisi Seddar Yavuz'la makamında görüşen Ağırbaş, ardından Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'yı da makamında ziyaret etti. Asya'nın verdiği akşam yemeğine katılan Samed Ağırbaş, ertesi gün İstanbul Beşiktaş'taki hain saldırıda şehit olan Polis Memuru Murat Yılmaz'ın Muş'ta yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Muş Gençlik Meclisi'ni de ziyaret eden Ağırbaş, daha sonra Muş'ta bir çay ocağında gençlerle buluştu. Ağırbaş, burada gençlerin sorunlarını dinledi ve Gençlikte İstanbul Modeli'ni anlattı. Gençlere İstanbul'daki gençlik çalışmaları hakkında detaylı bilgi aktaran Ağırbaş, gençlerin yerel yönetimlerde aktif rol almalarının önemini vurguladı.

Ziyaretleri sırasında genel olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında hayata geçirdiği yerel yönetim anlayışının Türkiye'yi bu alanda dünya çapında bir marka haline getirdiğini belirten Ağırbaş, İBB Başkanı Dr. Kadir Topbaş'ın yerel ve küresel planda ortaya koyduğu vizyonla gençlerin önünü açtığını ifade etti. Ağırbaş, ziyaretlerinin ardından Van üzerinden İstanbul'a döndü. İBB Gençlik Meclisi, alınan karar doğrultusunda her ay Güneydoğu'daki illerden birini ziyaret edecek.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.01.2026
17:19
Bingöl`de Silahlı Saldırı: 1 Ölü
Bingöl'de Silahlı Saldırı: 1 Ölü
Bingöl merkez Üniversite Kavşağı'nda meydana gelen silahlı saldırıda 27 yaşındaki O.H. yaşamını yitirdi.
02.01.2026
18:42
Genç Kaymakamı Güzel`den Bingöl Basın Konseyi`ne Ziyaret
Genç Kaymakamı Güzel'den Bingöl Basın Konseyi'ne Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi ile bir araya gelen Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, kamu-basın iş birliğinin toplumsal güven ve doğru bilgilendirme açısından hayati önem taşıdığını vurguladı.
02.01.2026
18:17
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bingöl'de kentin tarihi ve kültürel değerlerine yönelik çalışmalarıyla tanınan, Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı ve müzik öğretmeni Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atandı.
02.01.2026
16:19
Bingöl Belediyesi`nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi'nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi, kent genelinde etkisini artıran kar yağışı ve soğuk hava koşullarına karşı tüm ekipleriyle sahada çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle gece saatlerinde artan don ve buzlanma riskine karşı ulaşımın güvenli şekilde sağlanması amacıyla belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız yürütüyor.
02.01.2026
16:04
Engellilerin Sağlık Hakkı Meclis Gündeminde
Engellilerin Sağlık Hakkı Meclis Gündeminde
Bingöl Devlet Hastanesi'ndeki e-rapor sorununu TBMM'ye taşıyan DEM Partili Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, özellikle hastaneye gidemeyen, yatağa bağımlı ya da ağır bedensel engeli bulunan yurttaşların, bu nedenle fiilen hizmet alamadığı ifade edildi.
02.01.2026
16:01
Bingöl Belediyesi uyardı! Ölçü aletleri için son başvuru 28 Şubat
Bingöl Belediyesi uyardı! Ölçü aletleri için son başvuru 28 Şubat
Bingöl Belediyesi, periyodik olarak muayene yapılması gereken ölçü ve tartı aletleri için işyeri sahiplerinin 28 Şubat 2026'ya kadar beyanname vermesi gerektiğini bildirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın