KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2025 Pazar
°C

Ibrahim akkuş vefat etti

Çaytepe Eski Belediye Başkanlarından, Türk Hava Kurumu Bingöl Şubesi Eski Başkanı ve Çaytepe bölgesi kanaat önderlerinden İbrahim Akkuş, önceki gün akşam saatlerinde vefat etti.

Ibrahim akkuş vefat etti
02 KASIM 2015 PAZARTESİ 04:01
0
4220
0
AA aa

Bingöl'ün hatırı sayılır isimlerinden ve Çaytepe bölgesi kanaat önderlerinden İbrahim Akkuş, 93 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bingöl Devlet Hastanesi'nde yapılan cenaze işlemlerinin ardından Güvençli (Welan)  Köyü'ndeki aile kabristanında, 1997'de kaybettiği eşi Gülizar Akkuş'un yanına defnedildi. Taziyesi ise merkez Fatih Camii'nde kuruldu.

 

İBRAHİM AKKUŞ KİMDİR?

1922 yılında Genç İlçesi Çaytepe Köyü'nde doğdu. Genç İlçesi'nde ilk demiryolu yapımında görev aldı. 1976-84 yılları arasında Tokat Niksar, Trabzon Sürmene ve İstanbul Çınarcık'ta müteahhitlik yaptı. 1985'te emekli oldu ve aktif siyasete atıldı. 1999-2004 yılları arasında Çaytepe Belde Belediye Başkanlığı görevini yürüttü. 30 yıl süreyle (1984-2014 arası) Türk Hava Kurumu Bingöl Şube Başkanlığı görevini yaptı. Akkuş, Evli ve 7 çocuk babasıydı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın