İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 3 bin 546 personel alımı yapacağını duyurdu. Bingöl'de alınacak sayı 23 olarak belirtildi. Başvurular 17-21 Haziran arasında yapılacak. İşte alınacak personel türleri, şartlar ve koşullar;
İçişleri Bakanlığı personel alımı yapacağını yayınladığı ilan ile duyurdu. Avukat, bilgisayar mühendisi, psikolog, makine mühendisi, elektrik-elektronik mühendisi, yazılım mühendisi, endüstri mühendisi, harita mühendisi, inşaat mühendisi, şehir plancısı, İngilizce mütercim tercüman, programcı, grafiker, kağıt restoratörü, sosyal çalışmacı, arşiv uzmanı, harita teknikeri, lisans ve ön lisans mezunu büro ve destek personeli gibi pek çok farklı alanda personel alacak olan İçişleri Bakanlığı başvuruları 17-21 Haziran arasında yapılacak.
BİNGÖL'E 23 PERSONEL ALIMI
Yapılacak personel alımında Bingöl'e ayrılan kadro sayısı 23 olarak açıklandı. Buna göre Bingöl'de; 1 tane sosyal çalışmacı, 12 tane önlisans mezunu büro personeli, 4 tane silahlı koruma ve güvenlik personeli, 1 şoför ve 5 tane de temizlik görevlisi alınacak. Sınav yeri Erzurum'dur.
Sosyal Çalışmacı 6 Bin 728 TL, Büro Personeli 5.289 TL, Silahlı Koruma ve Güvenlik Personeli 5 Bin 923 TL maaş, şoför ve temizlik görevlileri ise 4 Bin 960 TL maaşla işe başlamış olacak.
DİĞER İLANLAR İLE BAŞVURU ŞARTLARI VE ÖZEL KOŞULLARI BU LİNKTEN GÖREBİLİRSİNİZ;
Tavz-Der tarafından Solhan'da düzenlenen konferansta, Global Sumud Filosu'nda yer alan Eğitimci-Aktivist Nevzat Öylek, yaşadığı süreci ve Gazze gerçeğini anlattı. Gazze'de açlık, susuzluk ve sağlık hizmetlerine erişim konusunda ciddi sorunların bulunduğunu belirten Öylek, özellikle çocukların ve sivillerin ağır bedeller ödediğini dile getirdi.
04.06.2026
23:14
Bingöl Ilıcalar'da Feci Kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Bingöl merkez Ilıcalar Beldesi'nde meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirirken, iki kişi yaralandı. Araç, aniden yola çıkan ata çarptıktan sonra hurdaya döndü.
04.06.2026
22:09
'Köyler Arası Efrayim Bebeğe Umut Turnuvası'
Bingöl'ün SMA tip-1 hastası bebeği Efrayim Gökalp için bu kez köyler sahaya iniyor. Düzenlenmesi planlanan futbol turnuvasından elde edilecek tüm gelir tedavi kampanyasına aktarılacak.
04.06.2026
22:07
Genç İstişare Meclisi Kuruldu! İlk Gündem Bağımlılıkla Mücadele Oldu
Genç ilçesinde toplumsal sorunlara karşı ortak çözüm üretmek amacıyla kurulan Genç İstişare Meclisi, ilk resmi toplantısını gerçekleştirdi. Meclisin öncelikli gündeminde bağımlılıkla mücadele ve toplumsal değerlerin korunması yer aldı.
04.06.2026
22:06
Bingöl Balına Londra'dan Uluslararası Kalite Ödülü
Bingöl balı, London International Honey Awards (LIHA) 2026 kapsamında düzenlenen değerlendirmelerde 'Global Honey Stars' kategorisinde kalite ödülüne layık görüldü. Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Aba, ödülün tüm Bingöllü arıcıların emeğinin karşılığı olduğunu söyledi.
04.06.2026
22:05
Bingöl Umut Kervanı'ndan Bayramda 1.750 Aileye Kurban Eti Desteği
Kurban Bayramı boyunca hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi üstlenen Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği, kent genelinde 1.750 ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştırdı. Dernek, Bingöl'ün 16 mahallesinde yürüttüğü dağıtım çalışmalarıyla yetim, öksüz, dul ve dar gelirli ailelerin bayram sevincine ortak oldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın