KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Ihbarları ve ihmalleri değerlendiriyoruz

İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Emniyet Müdürlüğü'ne gelen en ufak bir ihbara ve en ufak bir ihmale bakmaksızın değerlendiklerini söyledi.

Ihbarları ve ihmalleri değerlendiriyoruz
08 KASIM 2010 PAZARTESİ 10:18
0
2233
0
AA aa

İl Emniyet Müdürü Akbal, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Emniyet Müdürü Akbal'ı Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Alimoğlu ve Gazetemizin Haber Müdürü Cahit Dündar karşıladı. 

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Özdemir ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Akbal, Bingöl'ün önemli sorunlarının başında uyuşturucu, trafik ve hırsızlık sorunlarının geldiğini belirterek, vatandaşlarla görüşerek bu sorunları çözmeye çalışacaklarını söyledi.
Bingöl'e gelmeden önce de Bingöl hakkında bilgi sahibi olduğunu belirten Akbal, “Bingöllü yakın dostlarımız vardı. Bingöl'ü huzurlu, güzel bir şehir olarak biliyordum. Geldikten sonra bu huzuru gördüm” dedi.

“Bingöl'de en önemli sorun uyuşturucudur”
Bingöl'ün sorunlarının başında uyuşturucu kullanımının geldiğini ifade eden Akbal, bu sorunu üç aşamada çözmeyi hedeflediklerini söyledi. Uyuşturucu sorununun çözülmesi için öncelikle gençleri bilgilendireceklerini belirten Akbal, uyuşturucu kullanan gençlerle de görüşüp vazgeçirmeye çalışacaklarını vurguladı. Bu konuda ailelerle de görüşeceklerini belirten Akbal, “Ailelerin çocuklarına karşı nasıl yaklaşım sergilemeleri, nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgi vereceğiz. Uyuşturucu sorununu çözmek için proje hazırladık. Hazırladığımız projeyle bu sorunu üç aşamada çözmeyi hedefliyoruz. Uyuşturucuya bulaşmayan çocuklarımıza seminerler vereceğiz. Uyuşturucuya bulaşan çocuklarımızı ise, rehabilite edip, sporla kazanmaya çalışacağız. Bu şekilde uyuşturucuya bulaşan çocukları ortamdan uzaklaştırmış olacağız” dedi.

Bingöl'de asayiş konusunda önemli sorunlardan birinin de hırsızlık olduğunu ifade eden Akbal, “Bingöl'de çok olmamakla birlikte evden hırsızlık olayları var. Bu rakamlar Türkiye standartlarının altındadır. Mahalle toplantıları yapıp vatandaşlara nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgilendirici broşürler dağıtacağız. Suçu işleyenlere yönelik olarak da toplantı yapıp, suçu işlemelerindeki nedenleri araştıracağız. Böylece bu sorunu en aza indirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.01.2026
03:29
Zirvede fırtına sürüyor! 12Bingölspor farkı açmanın peşinde
Zirvede fırtına sürüyor! 12Bingölspor farkı açmanın peşinde
TFF 3. Lig 2. Grup'ta liderliğini sürdüren 12Bingölspor, 19. hafta mücadelesinde grubun son sırasında yer alan Suvermez Kapadokyaspor'u Bingöl'de konuk edecek. Lider, bu karşılaşmadan da farklı bir galibiyetle ayrılarak puan ve averajını artırmayı hedefliyor.
30.01.2026
03:27
Meteoroloji`den Bingöl İçin Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl İçin Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl genelinde cuma günü itibariyle kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışının beklendiğini duyurarak, ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.
30.01.2026
03:25
Kafe ve restoranlarda masa ve servis ücretleri kaldırıldı
Kafe ve restoranlarda masa ve servis ücretleri kaldırıldı
Ticaret Bakanlığı'nın restoran ve kafelerde servis ve kuver ücretini yasaklayan yönetmelik değişikliği Resmî Gazete'de yayımlandı.
30.01.2026
03:25
Bingöl`de hasta gencin imdadına helikopter ambulansla yetiştiler
Bingöl'de hasta gencin imdadına helikopter ambulansla yetiştiler
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Konakbaşı mezrasında rahatsızlanan 21 yaşındaki genç, olumsuz hava ve yol şartları nedeniyle ambulans helikopterle Bingöl Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.
30.01.2026
03:24
Taşeron Firmaların Kıdem Yüküne İlişkin Düzenleme Resmî Gazete`de Yayımlandı
Taşeron Firmaların Kıdem Yüküne İlişkin Düzenleme Resmî Gazete'de Yayımlandı
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO), 696 sayılı KHK kapsamında kadroya alınan işçiler nedeniyle alt işveren firmalara yüklenen kıdem tazminatı rücu işlemlerinin kaldırılmasına yönelik yasal düzenlemenin Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı.
29.01.2026
16:51
Bingöl`de 20 Bin Su Sayacı Ücretsiz Değiştirilecek
Bingöl'de 20 Bin Su Sayacı Ücretsiz Değiştirilecek
Bingöl Belediyesi, ölçüm güvenilirliğini artırmak ve hatalı faturalandırmanın önüne geçmek amacıyla, kullanım süresi 10 yılını dolduran 20 bin su sayacını belediye bütçesinden karşılayarak ücretsiz olarak yenileyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın