KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Mayıs 2025 Çarşamba
°C

Ihh karlıova temsilciliği açıldı

Bingöl İHH Başkanı Muhittin Gili, yönetim kuruluyla birlikte Karlıova ilçesinde açılan İHH temsilciliğini ziyaret etti.

Ihh karlıova temsilciliği açıldı
27 MART 2017 PAZARTESİ 00:33
0
1467
0
AA aa

İHH Karlıova temsilciliğini ziyaret eden Gili, en önemli faaliyetlerinin “Yetim Projesi” olduğunu ve bu proje vesilesiyle 135 ülkede 1 milyon yetime dönemsel, 60 ülkede 90 bin yetime ise düzenli olarak yardım yapıldığını, bu yetimlerin 15 bininin ülkemizdeki yetimler olduğunu söyledi.

Diğer projeler hakkında bilgi veren Gili, “Su Kuyusu Projesi ile Afrikalı mazlum insanlara su ulaştırıldı. Katarakt Ameliyatı Projesi ile de gözleri görmeyen dünyadaki birçok mazluma, umut ışığı olduk. Karlıova İnsani Yardım Temsilciliğimiz ile de Karlıova'da ki yetim ve mazlumlara insani yardım ulaştırılması için ellerimizden geleni yapacağız” dedi.

Karlıova İHH temsilcisi Abdullah Sevim ise, iyilik her zaman her yerde parolasıyla, dinine diline ırkına bakmadan amaçlarının bölge halkına yardım etmek olduğunu, neticede kendilerine yardım eden ile edilenler arasında köprü olduğunu, Karlıova'da ki büyüklerden tespit noktasında hem de yardım noktasında destek beklediklerini ifade etti.

Yapacağı her yardımın daha çok mazlum ve yetime ulaşılması için daha çok çalışılması gerektiğini vurgulayan Sevim, İHH Temsilciliğinin ilçeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

1992 yıllarında, Bosna'da yardım çalışmaları ile başlayan İHH, Türkiye'de 1995 yılında resmi olarak, İnsani Yardım Vakfı olarak faaliyet göstermeye başladı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.05.2025
15:26
Bingöl`de izinsiz özel öğretim kurumlarına ceza yağdı!
Bingöl'de izinsiz özel öğretim kurumlarına ceza yağdı!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen denetimlerde izinsiz faaliyet yaptıkları tespit edilenler ile mevzuat gerekliliklerini yerine getirmeyen özel öğretim kurumlarına yaklaşık 6 milyon TL ceza yazıldı. Ailelere 'izinsiz yerlere çocuklarınızı kayıt ettirmeyin' uyarısında bulunan Müdürlük yetkilileri, denetimlerin devam edeceğinin de altını çizdiler.
14.05.2025
14:53
Beşyol`daki cinayetin faili yakalandı
Beşyol'daki cinayetin faili yakalandı
Bingöl'de Ramazan Bayramı arifesinde Beşyol mevkiinde biri polis iki kişiyi yaralayan Y.B. polis tarafından yakalandı. Olayda, yaralanan sivil vatandaş hayatını kaybetmişti.
14.05.2025
12:56
Bingöl`de sürücü kursları ‘kazaların önlenmesi` gündemiyle toplandı
Bingöl'de sürücü kursları 'kazaların önlenmesi' gündemiyle toplandı
Trafik kazalarındaki sürücü hataları göz önünde bulundurularak eğitimlerin daha sıkı ve yoğun yapılması kararını alan Bingöl Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği, önleyici tedbirler çerçevesinde belirli güzergahlarda Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması önerisinde bulundu.
14.05.2025
11:27
Bingöl`de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de Trafik Jandarması tarafından okul servisleri denetlenip öğrenciler uymaları gereken kurallar ve alınması gereken tedbirler noktasında bilgilendirildi.
14.05.2025
10:53
Bingöl`de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Bingöl'de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Soğuk hava dalgası ve yağışlar Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde yerini kar yağışına bıraktı, ulaşım olumsuz etkilendi. Karayolları ekipleri çalışmalarını başlattı, trafik akışında aksama olmadığı bildirildi.
14.05.2025
10:32
Engelliler Haftası`nda anlamlı farkındalık çalışması
Engelliler Haftası'nda anlamlı farkındalık çalışması
Duygu paylaşımının yapıldığı çalışmada empati deneyimleri de yaşatıldı. Bu tarz farkındalık etkinliklerin tüm eğitim kurumlarında sürekli hale getirilmesi çağrısında bulunan Korkutata'nın bir diğer çağrısı da Vali Usta ve Başkan Arıkan'a oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın