KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Nisan 2026 Perşembe
°C

Ihl, öss'de derece yaptı

Bingöl merkez İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesinde eğitim gören 63 öğrenciden 13'ü Öğrenci Seçme Sınavı(ÖSS)'de büyük bir başarı elde etti...

Ihl, öss`de derece yaptı
13 AĞUSTOS 2009 PERŞEMBE 10:03
0
2536
0
AA aa
ÖSS sonuçlarının açıklanmasının ardından elde edilen başarıyı değerlendiren İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mücahit Çelik, bütün engellemelere rağmen öğrencilerin elde ettiği başarıdan dolayı büyük sevinç yaşadıklarını ifade etti.

İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mücahit Çelik, Bingöl İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin bütün engellemelere rağmen, ÖSS'de çok büyük başarı gösterdiklerini belirterek sınava giren 63 öğrencinin 13'ü 4 yıllık İlahiyat Fakültelerine, 8 öğrencinin de 2 yıllık Ön Lisans bölümlerine yerleştiğini söyledi.

Çelik; “13 öğrencimiz değişik üniversiteleri kazandığı için çok sevinçliyiz. Elde edilen aşarı yüzdesi ise % 33' tür.Bu başarıda emeği geçen başta okul idaresine ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz” dedi.


 


BİNGÖL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ VE İMAM-HATİP LİSESİ

 2009 ÖSS SONUCU  YERLEŞEN ÖĞRENCİLER VE KAZANDIKLARI FAKÜLTELER




ADI SOYADI

YERLEŞTİĞİ FAKÜLTE

1

Merve Nur KARAKÖSE

Marmara İlahiyat

2

Nesibe GÜRBÜZ

Marmara İlahiyat

3

Esma DURGUN

Uludağ İlahiyat

4

Meryem PEKGÖZ

Erciyes İlahiyat

5

Leyla ALPERTUNGA

Rize İlahiyat

6

Dilek GÜLER

Rize İlahiyat

7

Fazilet KALAN

Dicle İlahiyat

8

Mehmet NARİN

Dicle İlahiyat

9

Emin BOR

Fırat Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmenliği

10

Mesut AZLIK

Fırat Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmenliği

11

Fadime GÜNERİGÖK

Fırat Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmenliği

12

Fezile KORKUTATA

Fırat İlahiyat

13

Zehra TEKEL

100.Yıl İlahiyat



Not: 8 Öğrencimiz de   İlahiyat Ön Lisansa yerleşmişlerdir.




Bingol Kent Haber/Bingol Medya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.04.2026
18:18
Bingöl`de Narkotik Suçlarla Mücadele Toplantısı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Toplantısı
Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında düzenlenen toplantıda, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirilerek izlenecek yol haritası ele alındı.
08.04.2026
17:59
Kaymakam Sarı`dan Jandarma Ziyareti
Kaymakam Sarı'dan Jandarma Ziyareti
Adaklı Kaymakamı Abdullah Sarı, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek yürütülen asayiş çalışmaları hakkında bilgi aldı, kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekti.
08.04.2026
17:47
Bingöl`ün İçin Kuvvetli Kar ve Yağış Uyarısı
Bingöl'ün İçin Kuvvetli Kar ve Yağış Uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren Bingöl'ün kuzey kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar beklendiğini duyurdu. Yetkililer, ulaşımda aksamalar ve çığ riskine karşı dikkatli olunması çağrısı yaptı.
08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum`a ziyaret
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü:
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın