KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ağustos 2025 Pazartesi
°C

İhtiyaç sahipleri sevindirildi

Yetimler Vakfı Genç Temsilciliği ile Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç Temsilciliği, 50 aileye Mevlid Kandili münasebetiyle et dağıtımında bulundu.

İhtiyaç sahipleri sevindirildi
18 EKİM 2021 PAZARTESİ 17:31
2
1271
1
AA aa

Yetimler Vakfı Genç Temsilciliği ile Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç Temsilciliği, Peygamberimizin dünyaya teşrifinin 1450'nci yıldönümü nedeniyle 50 aileye kırmızı et yardımında bulunarak muhtaç ve mağdur ailelerin yüzünü güldürdü.

Mevlid Kandili münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere 50 aileye kırmızı et yardımında bulunan Yetimler Vakfı ile Bingöl Umut Kervanı Derneği, hayır duaları aldı.

Mevlid Kandili vesilesiyle hayırseverlerin bağışlarıyla yetim ve muhtaç ailelere kırmızı et ulaştırdıklarını belirten Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilcisi Cahit Narin, “Yetim ve mağdur kardeşlerimize ulaşmaya, yüzlerindeki tebessüm olmaya devam ediyoruz. Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle Yetimler Vakfı ile Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak daha önce tespit ettiğimiz 50 yetim ve muhtaç aileye kırmızı et kumanyası yardımında bulunduk. Allah yaptığınız ve yapacağınız yardımlar kabul etsin. Bu vesileyle tüm İslam âleminin Mevlid-i Nebi haftasını kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz” diye konuştu.

Kendilerine yardım yapılan yetim ve muhtaç aileler ise Yetimler Vakfı ve Bingöl Umut Kervanı Derneği'ne teşekkürlerini iletti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86233)
19 Ekim 2021 Salı 08:43
Allah razı olsun güzel bir hizmet ama anlamadığım yardımlar neden hep habere konu oluyor. Allah rızası için yapılan bir hayrı kapı önünde elinde poşetle resmedilmesi iyi olmamış.
18.08.2025
02:56
Bingöl`de trafik kazası: 11 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 11 yaralı
Bingöl'de iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.
18.08.2025
02:55
Dilektepelilerin en büyük dileği sağlıklı su!
Dilektepelilerin en büyük dileği sağlıklı su!
Dilektepe Köyü'nde İçme Suyu Çilesi: Çeşmeden Çamurlu ve Köpüklü Su Akıyor
18.08.2025
02:54
Üniversiteye ‘Sorumluluk` Çağrısı!
Üniversiteye 'Sorumluluk' Çağrısı!
Bingöl Üniversitesi Termal Tesislerinde yaşanan boğulma vakası üzerine açıklamada bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Kuyuldar; 'Önlemler, kâğıt üzerinde değil, fiilen ve eksiksiz olarak hayata geçirilmelidir' dedi.
18.08.2025
02:53
Askeri helikopter onlar için havalandı!
Askeri helikopter onlar için havalandı!
Bingöl'de ulaşımın güçlükle sağlandığı bölgede zehirlenen 4 vatandaş, askeri helikopterle alınarak hastaneye ulaştırıldı.
18.08.2025
02:52
Bu yöntemle yama olur mu?
Bu yöntemle yama olur mu?
Karlıova İlçesi Bağlıisa grup köy yolunda toprak üzerine zift serpiştirilerek yama çalışması yapıldığını iddia eden DEM Partili Meclis Üyeleri; 'Yapılan bu asfalt çalışması bırakın bir kışı, sonbahar yağmurlarını bile çıkaramaz' dediler.
18.08.2025
02:50
Dünya Dinlerine
Dünya Dinlerine 'Kuraklığa Karşı Tek Ses Olma' Çağrısı!
Almanya'daki camilere mektup bıraktıklarını, Diyanet İşleri Başkanlığı, Vatikan ve diğer din merkezlerine de mektup göndereceklerini belirten Hungo bungo Hareketi Başkanı Bilal Salcı, gelecek kuşaklara savaşsız, açlık olmayan, yoksulluğun, hastalıkların ve göçün bittiği bir yeni dünya bırakılabileceğinin altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın