KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Temmuz 2026 Perşembe
°C

İki Aydır Yollarının Yapılmasını Bekliyorlar

Bingöl merkez İnalı Mahallesinde bulunan site sakinleri kaldırım ve yollarının yapılmasını istiyor.

İki Aydır Yollarının Yapılmasını Bekliyorlar
13 EKİM 2021 ÇARŞAMBA 16:02
3
2816
2
AA aa

İnalı Mahallesi Karbeyaz sokakta bulunan site sakinleri kaldırım ve yollarının yaklaşık 2 ay önce İnternet alt yapısı için kazılan tekrar yapımı ve onarımı için hiçbir çalışma yapılmayan kaldırım ve yolun bir bölümü çöktü. Site sakinleri yeni yapılan binalardan dolayı alt yapı İnternet, Doğalgaz, Elektrik ve Su hatlarının çalışmasından ötürü yol ve kaldırımlarının sürekli kazıldığını fakat hiçbir şekilde yapılmadığını belirten site sakinleri şunları söyledi, “muhatap bulamıyoruz bina alt yapısı yapılan müteahhitlerle görüşülüp, bu yol veya kaldırım sizin alt yapı sorunlarınızdan dolayı kazıldı. Biz bu sorunları müteahhitlerle paylaştığımızda, biz yapacaktık, ama Bingöl Belediyesi masraf ve harç ücretini yatırın biz yaparız dedi.

Bingöl Belediyesinde muhatap bulamıyoruz, yaklaşık 2 aydır kaldırım ve yolumuzun yapılmasını bekliyoruz. Bir süre önce yolun çöktüğünü belirten site sakinleri, çökmeler konusunda takip yapılması gerektiğini takibinin şimdiye kadar yapılmadığını dile getirdi. Önümüz kış her taraf çamur içinde kalacak, kar yağdığında burada bulunan vatandaşlarımız araç park yeri bulamayacakları için Sitemizin sokaklarında sökülen parke taşlarının ve kaldırım çalışmasının bir an önce onarılmasını istediklerini söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86110)
14 Ekim 2021 Perşembe 07:12
Kültür mahallesi şahin sokak da aynı şekilde kazıldı öylece duruyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86089)
13 Ekim 2021 Çarşamba 17:45
Belediye başkanı yaşanabilir bir şehirden bahsediyor ama görünen köy de kılavuz istemiyor. Belediyecilik çok kötü durumda ve 5 yılın sonunda da tablo değişmeyecektir.
23.07.2026
13:56
Bingöl`de Duygu Dolu Açılış: Akın Akınözü Gözyaşlarını Tutamadı
Bingöl'de Duygu Dolu Açılış: Akın Akınözü Gözyaşlarını Tutamadı
Hayır Kapısı Derneği tarafından Bingöl'de hayata geçirilen 'Özlem Akınözü Arın Atölyesi' düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışta annesinin adını taşıyan atölye için konuşan oyuncu Akın Akınözü, duygu dolu anlar yaşarken gözyaşlarına hâkim olamadı.
23.07.2026
13:36
YKS Adaylarına Kritik Uyarı: `Tercih Sadece Bölüm Yazmak Değildir`
YKS Adaylarına Kritik Uyarı: 'Tercih Sadece Bölüm Yazmak Değildir'
2026 YKS tercih döneminin yaklaşmasıyla birlikte açıklamalarda bulunan Tercih Danışmanı ve Öğrenci Koçu Hamza Ayan, adayların sadece puana göre değil, gelecek hedeflerini de dikkate alarak tercih yapmaları gerektiğini belirtti. Ayan, bilinçsiz yapılan tercihlerin öğrencilerin eğitim ve meslek hayatını olumsuz etkileyebileceğine dikkat çekti.
23.07.2026
13:18
SGK`dan Prim Borçlularına Büyük Kolaylık: Vade 72 Aya Çıktı, Faiz Düştü
SGK'dan Prim Borçlularına Büyük Kolaylık: Vade 72 Aya Çıktı, Faiz Düştü
SGK Bingöl İl Müdürü Muzaffer Çakar, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun yayımladığı yeni genelgeyle prim borçlarının tecil ve taksitlendirilmesinde önemli kolaylıklar sağlandığını açıkladı. Yeni düzenlemeyle azami taksit süresi 72 aya çıkarılırken, yıllık tecil faizi yüzde 39'dan yüzde 29'a düşürüldü. İlk taksiti ödeyen borçlular için haciz, icra ve satış işlemleri de durdurulacak.
23.07.2026
12:13
Aday Sürücüler dikkat! Yeni Trafik Düzenlemesi Meclis`ten Geçti!
Aday Sürücüler dikkat! Yeni Trafik Düzenlemesi Meclis'ten Geçti!
TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen düzenlemeyle Karayolları Trafik Kanunu'nda önemli değişikliklere gidildi. İlk kez ehliyet alanlar ile yeniden sürücü belgesi alanlar 2 yıl boyunca aday sürücü sayılacak. Bu süreçte belirli trafik kurallarını üç kez ihlal edenlerin ehliyetleri doğrudan iptal edilecek.
22.07.2026
13:41
Bingöl`de Köy Yollarına Sıcak Ayar!
Bingöl'de Köy Yollarına Sıcak Ayar!
Vali Cahit Çelik'in incelediği yeni asfalt plenti, Ağustos ayının ilk haftasında üretime başlayacak. Saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip tesisle birlikte Bingöl'de yıllık 100 ila 150 kilometre sıcak asfalt yapılması hedeflenirken, İl Özel İdaresi yol yapımında dışa bağımlılığını da tamamen sona erdirecek.
22.07.2026
13:04
Bingöl`de 30 kişiye iş fırsatı: Başvurular başladı
Bingöl'de 30 kişiye iş fırsatı: Başvurular başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek İşgücü Uyum Programı kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünde toplam 30 kişi istihdam edilecek. Başvurular 26 Temmuz'a kadar alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın