KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ağustos 2026 Pazar
°C

Iki gündür haber alınamıyor

Bingöl’ün Yedisu ilçesinde üç çocuk babası olan 38 yaşındaki Cevdet Kürmuğ’dan iki gündür haber alınamıyor. Kürmuğ’un ilçede bulunan Peri Suyu’na düşme ihtimaline karşı bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Iki gündür haber alınamıyor
10 NİSAN 2015 CUMA 02:16
0
3273
0
AA aa

 Edinilen bilgiye göre, Yedisu ilçesi Elmalı Köyü Yazpınar mezrasında ikamet eden 3 çocuk babası Cevdet Kürmuğ'un eşi Bircan Kürmuğ, önceki gün sabah uyandığında kocasının evde olmadığını fark etti. Hasta olan kocasının evde olmadığını gören Bircan Kürmuğ, komşularına haber verdi. Mezrada yapılan tüm aramalara rağmen bulunamayan Cevdet Kürmuğ'un durumu hakkında jandarmaya bilgi verildi.

İNTİHAR OLASILIĞI ÜZERİNDE DURULUYOR

Haber verilmesi üzerine ilçeye giden jandarma ekiplerince yapılan tüm çalışmalar sonuçsuz kalırken, Cevdet Kürmuğ'un evden çıkarken kimlik ve cüzdanını evde bırakması intihar etme olasılığını akıllara getirdi. Evden çıkarken ayakkabısının tekini giyen, diğer tekini kapının önünde bırakan Cevdet Kürmuğ'a ne olduğu ve nereye gittiğinin öğrenilmesi için çalışmalar gün boyu devam etti.

Kürmuğ'un evlerinin yaklaşık 250 metre ilerisinden geçen Peri Çayı'na kendini atmış olma ihtimaline karşılık dün sabahtan itibaren toplanan vatandaş ve köylüler su kenarında arama çalışmaları başlattı.

Vatandaşların Peri Çayı'nda yaptığı aramalar sonuçsuz kalınca, detaylı arama için yeniden jandarma ve AFAD ekiplerine haber verildi. Bölgeye hareket eden jandarma ve AFAD ekiplerinin Peri Çayı'nda detaylı arama yapması beklenirken, kaybolan Cevdet Kürmuğ'un yeğeni Mehmet Şevkin dayısının iki gündür kayıp olduğunu ve yetkililerden yardım beklediklerini söyledi. Şavkın: “Dayım 2 gündür kayıp, AFAD ve diğer kurumlardan yardım bekliyoruz” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın