KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2026 Cuma
°C

'İki maç, 4 gol ve üç kaleci hatası'

Türkiye'nin Norveç'i 2-1 mağlup etmesi, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonluğu'na gitmeye garanti gözüyle bakan Norveç Milli Takımı ve Norveç halkında derin üzüntü ve şaşkınlık yarattı.

`İki maç, 4 gol ve üç kaleci hatası`
18 KASIM 2007 PAZAR 17:40
0
1226
0
AA aa
Ünsal TURAN'ın haberi

Emre ve Nihat'a övgüler yağdıran Norveç medyası, yenilgiden, kaleci Optal, Carew ve Tettey'i sorumlu tuttu. Gazeteler ayrıca Carew'in artık futbol oynayamayacak kadar kötü olduğunu yazdı. Carew futbol hayatındaki en önemli yenilgiyi aldıklarını, hiç bu kadar şaşkınlık ve üzüntü geçirmediğini söylerken, teknik direktör Hareide, "Sanki ringde boks yapan bir boksör gibiydim. Emre ve Nihat'ın golleri ile rakibim beni iplere serdi" dedi.

VG Gazetesi, "Türklerle iki maç, 4 gol ve üç kaleci hatası" manşetiyle verdiği yazıda "Ancak dün gece, en güzel oynayanlar, en teknik oynayanlar, maçı yönlendiren Türklerdi. Galibiyet onların hakkıydı. Küçüçük Emre, orta sahada 25 metreden Norveç'i yıkan, dağıtan golü attı.

Emre'nin belki de sadece Norveç'te değil dünyada rakibi yok. Yoluna çıkan herkesi aşmasını bildi, topu istediği gibi oynadı, oynattı, O istediğini yaptı. Kısacası herkesten iyiydi ve oynadıkça açıldı. Norveç, futbol tarihinde Türkler kadar kibar, güzel futbol oynayamadı. Türkler kendilerinden emin sahaya çıktılar, emin vaziyette sahadan ayrıldılar" cümlelerini kullandı. Gazete, Emre ve Nihat'a sayfalarca övgü yağdırdı. Gazetede iki sayfaya, "Türkiye, Türkiye, Türkiye" kelimeleri ile Türk derneğindeki sevinç resmi yer aldı.

Aften Posten gazetesi, Norveç'in kopmaya hazır ip kadar ince şansı kaldığını, Bosna'nın Türkiye'den puan almasını beklemekten başka şans kalmadığını yazdı. Gazetede, Kaleci Opdal'ın "tüm hata bende" sözlerine yer verildi. Gazetede ayrıca Hareide'nin "Hayatımın en büyük düşüşünü yaşadım. Oyuncu değişikliklerini geç yaptım" sözleri yer aldı.

Dagbladet gazetesinde, Norveçli teknik adam ve futbolcuların, "Hiç bu kadar düşmemiştik", "Ben kendimi ipe gönderilmiş hissettim", "Şaşkınlığın ve üzüntünün ölçüsü olsaydı, biz o ölçü aletini patlatmıştık" gibi sözleri yer aldı. Gazete ayrıca, Carew'in, "Perişan olduk, yıkıldık" sözlerine de yer verdi. Gazetede, Carew'in, Volkan'a kafa vurmak isterken resmi yer aldı.



Haber7

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.04.2026
22:02
Bingöl UMKE`ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE'ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, uluslararası verifikasyon sürecini tamamladı. Düzenlenen törende Dünya Sağlık Örgütü bayrağı teslim edilirken, merkezin üç farklı EMT yapısıyla dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim`e devretti
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
23.04.2026
18:14
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, TBMM'de yaptığı konuşmada Bingöl merkez Ilıcalar beldesi ve çevre köylerde yaşanan yol, su, eğitim ve sağlık sorunlarının çözülmesini istedi.
23.04.2026
18:00
Okullarda
Okullarda '7 basamaklı güvenlik modeli' dönemi başlıyor
Şanlıurfa Siverek ve Kahramanmaraş'ta peş peşe yaşanan, 10 kişinin hayatını kaybettiği okul katliamlarının ardından İçişleri Bakanlığı harekete geçti. İçişleri Bakanı Mustafa Çitfçi'nin talimatıyla okullardaki güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırmak amacıyla '7 Basamaklı Okul Güvenlik Modeli' hayata geçiriliyor. Yeni sistemle her okulda özel bir 'Güvenlik Kurulu' oluşturulacak.
23.04.2026
17:42
Bingöl UMKE Uluslararası Arenaya Açılıyor
Bingöl UMKE Uluslararası Arenaya Açılıyor
Bingöl'de kurulan UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, üç farklı EMT verifikasyonunun aynı anda gerçekleştirildiği ilk merkez olarak uluslararası alanda dikkat çekti. Dünya Sağlık Örgütü ve Azerbaycan'dan ekipler süreci yerinde takip etti.
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın