KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Şubat 2026 Çarşamba
°C

İKİ YENİ LABORATUVAR AÇILDI

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde kurulan İş Sağlığı ve Güvenliği ile Hemşirelik Bölümü Öğrenci Uygulama ve Araştırma Laboratuvarlarının açılışını gerçekleştirdi.

İKİ YENİ LABORATUVAR AÇILDI
05 EKİM 2018 CUMA 20:02
2
3999
1
AA aa

Bingöl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde iki yeni laboratuvarın açılışı yapılarak üniversitemize kazandırıldı. Fakülte binasına yer alan her iki laboratuvarın açılışı, Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Solmaz tarafından yapıldı.

Fakültedeki Öğretim Üyeleri ve idari personelin de katıldığı açılış töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Bingöl Üniversitesi'nin her geçen gün daha geliştiğini belirterek, “Üniversitemizin standartlarını yükseltmek ve eğitim kalitesini arttırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Açılışını yaptığımız her iki laboratuvarımız Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerimize çok şey katacaktır. Üniversite olarak uygulamalı eğitime büyük önem veriyoruz. Öğrencilerimiz, burada görecekleri eğitimle sağlık sektörüne daha hazır halde geçiş yapıp sektörün ihtiyaçlarını karşılayacak önemli birer elemanı olacaklardır. Her iki laboratuvarımız da öğrencilerimize ve üniversitemize hayırlı olsun” dedi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Solmaz ise özellikle sağlık alanında verilen eğitimde uygulama alanlarının oluşturulmasının hayati önem taşıdığını belirttiğini ifade ederek; iki önemli bölümün öğrenci uygulama laboratuvarlarının kurulmasında desteklerinden ötürü Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak'a teşekkür etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31717)
07 Ekim 2018 Pazar 22:14
Sağlık Bilimleri fakültesi kaç sene önce açıldı? Laboratuvar kaç sene sonra açılıyor? Birde haber mi yapıyorlar. Ah Bingölüm ahh.
10.02.2026
13:05
Bingöl boşanma oranında kaçıncı sırada?
Bingöl boşanma oranında kaçıncı sırada?
Türkiye genelinde boşanma oranlarının en düşük ve en yüksek olduğu iller belli oldu. Boşanmanın en yaygın görüldüğü il İzmir olurken, en düşük oran Hakkâri'de kaydedildi. Bingöl'ün listedeki yeri ise şöyle;
10.02.2026
12:43
Meteoroloji`den Bingöl için kar ve sağanak uyarısı!
Meteoroloji'den Bingöl için kar ve sağanak uyarısı!
Yoğun kar ve sağanak uyarısı yapılan Bingöl için çığ tehlikesi ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması çağrısı yapıldı.
10.02.2026
12:11
Bingöl`de eTwinning Çalıştayı Ödül Töreniyle Sona Erdi
Bingöl'de eTwinning Çalıştayı Ödül Töreniyle Sona Erdi
Bingöl'de düzenlenen eTwinning Çalıştayı, ödül töreni ve proje sunumlarıyla sona erdi.
10.02.2026
12:01
Bingöl`de Eğitim Sendikalarından Promosyon Tepkisi: `Kabul Etmiyoruz`
Bingöl'de Eğitim Sendikalarından Promosyon Tepkisi: 'Kabul Etmiyoruz'
Bingöl'de faaliyet gösteren eğitim sendikaları, İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen maaş promosyon ihalesinde bankaların sunduğu tekliflerin yetersiz olduğunu belirterek ortak açıklama yaptı. Sendikalar, tekliflerin yeniden değerlendirilmesini isterken, talepler karşılanmazsa kitlesel ekonomik boykot çağrısında bulunabileceklerini duyurdu.
09.02.2026
21:52
Bingöl`de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl'de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bingöl İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol, hükümlülerin üretim süreçlerine katılarak toplumsal uyumlarının güçlendirilmesini ve yeniden topluma kazandırılmalarını hedefliyor.
09.02.2026
14:23
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Emniyet Genel Müdürlüğü ve SGK arasındaki koordinasyon, trafikte kayıt dışı istihdama geçit vermiyor. Yol kontrollerinde tespit edilen sigortasız şoförler, araç sahibi şirketlere asgari ücretin katları oranında ağır idari para cezaları olarak geri dönüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın