KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ağustos 2026 Pazar
°C

Ikinci etap ne zaman başlayacak?

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Bingöl Belediyesi ile TOKİ arasında imzalanan protokolle Kültür Mahallesi’nde yapılması planlanan ikinci etap çalışmalarına henüz başlanmazken, vatandaş tepkili; “Ne üstyapı yapıldı, ne de konutlar!”

Ikinci etap ne zaman başlayacak?
24 ARALIK 2014 ÇARŞAMBA 22:09
0
4769
0
AA aa

 Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Belediye ile TOKİ arasında İnönü Mahallesinde başlatılan 1. etap çalışmalarının ardından 2. etap çalışmalarının ne zaman başlatılacağını merak eden mahalleli, belediyenin kendilerini bilgilendirmediğini ifade etti.

Kültür Mahallesi 2 ve 3 katlı deprem konutlarının bulunduğu bölgede alt ve üst yapı çalışmalarının yapılmadığını belirten hak sahiplerinden Şemsettin Şık, 2013 yılında vatandaşların sürekli bilgilendirildiğini, 2014 yılında ise bir sessizliğin olduğunu söyledi.

Çalışmaların ne zaman başlatılacağı konusunda bilgi sahibi olmadıkları için hiçbir şey yapamadıklarını kaydeden Şık, şunları söyledi: “Birinci etap çalışmalarının uygulandığı İnönü Mahallesinde neredeyse konutlar teslim edilecek. Ancak ikinci etap çalışmalarının ne zaman başlanacağı konusunda ise bir belirsizlik sürüyor. Bizde ne yapacağımızı bilmiyoruz. Çaresiz bir şekilde bekliyoruz. Yazın toz topraktan evlerimizde oturamaz hale geldik. Şayet bu çalışmalar yapılacaksa biran önce yapılsın, yapılmayacaksa da başımızın çaresine bakalım. Burada onlarca aile mağdur ediliyor. Neredeyse Bingöl'ün tamamı yenilendi, biz hala 1970 ve 1980'lerde yapılan konutlarda oturuyoruz. TOKİ çalışmaları yapmayacaksa, biz müteahhitlerle görüşelim. Bu konuda belediye yetkililerinden bilgi bekliyoruz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın