KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mart 2026 Salı
°C

Il koordinasyon kurulu toplandı

BİNGÖL (Online) - Bingöl Valisi Vehbi Avuç, vatandaşlara kamu hizmetinin götürülmesi konusunda ısrarcı olduklarını belirterek, ''Israrla iş yaptırdığımız görevliler var. Vatandaşa verilmesi gereken hizmetlerin aksatılmasına kimsenin yetkisi ve hakkı yoktur'' dedi

Il koordinasyon kurulu toplandı
14 KASIM 2005 PAZARTESİ 19:34
0
2320
0
AA aa
Bingöl İl Koordinasyon Kurulu 2005 yılı 4. dönem toplantısı yapıldı. İl Özel İdare Müdürlüğü'ndeki toplantıya Vali Vehbi Avuç başkanlık etti.

Toplantıda konuşan Vali Avuç, Bingöl'ün coğrafi yapısından dolayı birçok sorunu bağrında barındırdığı, bu sorunların çözümü konusunda azimli ve ısrarcı olduklarını söyledi.

Bütün kamu kurum ve kuruluşu görevlilerine, kendilerine verilen görevi laykıyla yerine getrimeleri halinde çözülmeyecek sorunun olmadığını kaydeden Avuç, ''2005 yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Hala ısrarla iş yaptırdığımız görevliler var. Kurum amirleri kadrolarındaki personele hakim olamadığı için randıman alınamıyor. Bu nedenle bir çok konuda aksaklıklar var. Halk bizden hizmet bekliyor. Kimsenin hizmetleri aksatmasına yetkisi ve hakkı yoktur. Verilen sözleri yerine getirmeli ve develetten aldığımız maaşı hakketmeliyiz'' dedi.

Eğitim-öğretimdeki aksaklıklara da değien Avuç, milli eğitim müdürü ve kaymakamlara hitaben ''Milli eğitim konusunda bazı sıkıntılarımız var. Bazı okullarımız bakım-onarım ve güçlendirme çalışmaları nedeniyle tam olarak açılamadı. Okulların en kısa sürede bitirilmeli ve aksaklıklar giderilmelidir. Bahane istemiyorum. Gece-gündüz demeden bu güzel havalar değerlendirilsin'' diye konuştu.

Toplantıya, Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve çeşitli kurum müdür ve temsilcileri katıldı.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.03.2026
06:55
Bingöl Belediyesi Gazze`de Her Gün Bin Kişiye İftar Verecek
Bingöl Belediyesi Gazze'de Her Gün Bin Kişiye İftar Verecek
Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında Gazze'deki ihtiyaç sahipleri için 10 gün boyunca her gün Bin kişilik iftar yemeği verecek. Karar, Belediye Meclisi'nde grubu bulunan tüm partilerin ortak oyuyla kabul edildi.
10.03.2026
06:53
Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladılar
Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladılar
Bingöl Üniversitesi ile Munzur Üniversitesi arasında akademik ve bilimsel iş birliklerini geliştirmeye yönelik protokol imzalandı. Protokolle ortak araştırma projeleri ve üniversite-sanayi iş birliklerinin artırılması hedefleniyor.
10.03.2026
06:51
Bingöl`de arazi aracıyla motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de arazi aracıyla motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
10.03.2026
06:49
Bingöl`de odunluk yangını panik yarattı
Bingöl'de odunluk yangını panik yarattı
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında odunlukta maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
09.03.2026
02:40
12Bingölspor`da alarm! Puan farkı 7`ye düştü
12Bingölspor'da alarm! Puan farkı 7'ye düştü
TFF 3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. Sahasında Erciyes 38 FK ile 1-1 berabere kalan Bingöl temsilcisinde galibiyet hasreti üç maça çıkarken, lider ile en yakın takipçisi arasındaki puan farkı 7'ye kadar geriledi. Yeşil beyazlı ekibin önündeki kritik karşılaşmalarda hata yapma lüksü yok!
09.03.2026
02:38
İran`da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da Uzmanlar Meclisi, ABD-İsrail'in 28 Şubat'taki hava saldırısında öldürülen Ali Hamaney'in ardından liderlik makamına oğlu Mücteba Hamaney'in 'ezici oy çoğunluğuyla' seçildiğini duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın