KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Kasım 2025 Çarşamba
°C

İl Özel İdaresi'ne 25 yeni araç alındı

Bingöl Valiliği İl Özel İdaresi araç filosuna yeni 13 milyon TL maliyetle 25 adet yeni araç dahil edildi. Araçlar, törenle hizmete alındı.

İl Özel İdaresi`ne 25 yeni araç alındı
02 HAZİRAN 2020 SALI 16:41
19
4896
5
AA aa

Bingöl Valiliği İl Özel İdarenin yeni 25 adet iş makinesinin açılış töreni, koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine göre gerçekleştirildi.

Açılış törenine Vali Kadir Ekinci'nin yanı sıra Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Özel Genel Sekreteri Enes Üçgül katılırken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ise telekonferans ile katılım sağladı.

Açılışta konuşan Vali Kadir Ekinci, 25 adet iş makinesinin 13 milyon 720 bin TL'ye mal edildiğini belirterek, “16 iş makinemiz, 5 arazi aracımız ve 4'de hizmet aracımız olmak üzere toplamda 25 aracımızı filomuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle her süreçte bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan AK Parti Genel Başkanı Cevdet Yılmaz beye, Milletvekilimiz Feyzi Berdibek beye ile birlik ve beraberlik duygusu içinde çalışan ve devletinin bir kuruş parasını bile heba etmeme adına gayret gösteren tüm meclis üyelerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ayrıca özel idare personelimize de katkılarından dolayı teşekkür ederim. 325 köyümüz, 818 mezramız ve burada ikamet eden 91 bin vatandaşımız var. Bu koca alanın yol ağı da 3 bin 400 kilometre. Yaz-kış demeden, gece-gündüz demeden 7/24 vatandaşına hizmet sunma gayreti içinde olan bir özel idare söz konusu. Dolayısıyla özel idarenin eli kolu da hepinizin malumu üzere bu iş makineleri” dedi.

Yılmaz, “önümüzdeki süreçte çok daha büyük ve güzel hizmetler göreceğiz”

Açılışa telekonferans ile bağlanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise, “İl özel idaremiz bugüne kadar Bingöl'e çok güzel hizmetler yaptı. İnşallah filosuna kattığı iş makineleriyle hizmetine devam edecek. Geçtiğimiz dönemlerde teknik eleman olarak da güçlendirilmişti, şimdi bu iş makineleriyle güçlendiriliyor. Bir taraftan da hükümetimizin KÖYDES programları kapsamında, diğer programları kapsamında özel idaremize sağladığı finansal imkânlar var. Bütün bunlarla inşallah önümüzdeki süreçte çok daha büyük ve güzel hizmetler göreceğiz” şeklinde konuştu.

13 milyon 720 bin TL yatırımla güçlendirilen araç filosu sayesinde daha az maliyetle daha fazla hizmet üretme olanağına kavuştuklarını dile getiren Üçgül ise Bingöl'ün tamamına hizmet götüren İl Özel İdaresi'nin hizmet akışını daha etkin, verimli ve hızlı yapabilmesi ve hizmet erişiminin daha az maliyetle gerçekleştirilmesi amacıyla 16 iş makinesi ve 9 binek araç alımını gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Açılış töreni kurban kesimi ve edilen duanın ardından sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59085)
05 Haziran 2020 Cuma 09:10
Hayırlı olsun, Rabbim utandırmasın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59062)
03 Haziran 2020 Çarşamba 23:28
Hayırlı olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59035)
03 Haziran 2020 Çarşamba 08:28
Valilik Özel İdarenin bu dönemde güzel işler çıkardığını alana inilerek vatandaşla bütünleşildiğini sorunlara anlık çözümler üretildiğini günlerce kapalı kalan köy yollarının kısa ve makul sürelerde açıldığını gördük köylere hizmet götürmede rantiyeye dönüşen işler dışında bariz bir hatalarının görülmediğini görmekle aynı başarıyı Belediye hizmetlerinden de beklediğimizi istiyoruz düz sıradan vatandaş olarak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59021)
02 Haziran 2020 Salı 22:59
Aynı hareketi belediyeden de bekliyoruz keşke artık araç ve personel alsa belediyeler aynı zamanda iş kapısıdır da biraz alım yapmalı başkan korkmadan kimseye boyun eğmeden personel almalıdır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59014)
02 Haziran 2020 Salı 21:40
Çok mantıklı iyi bir alım umarız bütün köylerimiz hepsi eşit bir şekilde bu alımdan istifade ederler
04.11.2025
14:58
Bingöl Belediyesi güneşten ve çöpten kazanıyor!
Bingöl Belediyesi güneşten ve çöpten kazanıyor!
Bingöl Belediyesi, çevre dostu yatırımlarla hem doğayı koruyor hem de kendi bütçesiyle ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Güneş enerjisi santrali ve evsel atıklardan elektrik üreten belediye, tıbbi atıkları güvenle steril ederek her yıl milyonlarca liralık gelir elde ediyor.
04.11.2025
14:18
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Yeniden İhaleye Çıkıyor
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Yeniden İhaleye Çıkıyor
Defalardır iptal edilen ihaleler nedeniyle yenilenemeyen Bingöl Havaalanı PAT sahaları, yeniden ihaleye çıkıyor. Yaşanan ihale iptalleri, kamuoyunda yanıtı merak edilen bir soruya dönüşüyor: 'Kime vereceklerine karar mı veremiyorlar?'
04.11.2025
11:10
Yeni `Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi` Resmi Gazete`de
Yeni 'Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi' Resmi Gazete'de
Türkiye Barolar Birliği'nin belirlediği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi güncellendi. Yeni tarifeye göre kira davası açmak için avukata 30 bin lira, bu davayla ilgili icra için 9 bin lira, tahliye için ise 20 bin lira ödenecek.
04.11.2025
10:54
Bu taşıtlarda eldiven ve koruma gözlüğü zorunluluğu
Bu taşıtlarda eldiven ve koruma gözlüğü zorunluluğu
Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yapılan değişikliğe göre bisiklet, motosiklet, traktör ve elektrikli bisiklet kullananlara eldiven ve koruyucu gözlük gibi ekipman kullanma zorunluluğu geldi. Motosiklette arka tarafta oturan kişi de gözlük ve eldiven takacak.
03.11.2025
19:15
12 Bingölspor`dan Kayseri`de Son Dakika Puanı!
12 Bingölspor'dan Kayseri'de Son Dakika Puanı!
Haftayı bir puanla kapatan 12Bingölspor, 3. Lig 2. Grup'ta liderliğini sürdürdü ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geride bıraktı.
03.11.2025
15:16
Bingöl`de modern ticaret alanı için ilk adım
Bingöl'de modern ticaret alanı için ilk adım
Bingöl Belediyesi, şehrin ticari yaşamını güçlendirecek önemli bir projede daha ilk adımları attı. Sebze hali, oto galericiler ve toptancılar için belirlenen yeni alanda saha düzeltme çalışmaları başladı. Başkan Arıkan; 'Çalışmaların tamamlanmasının ardından alan, detaylı imar ve proje planlamasına tabi tutulacak'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın