KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Şubat 2026 Salı
°C

Ilçede mobese kameralarını kuracağız

Karlıova ilçesinde düzenlenen ‘Huzur ve Refah Toplantısı'nda konuşan Karlıova Kaymakamı Eşref Yonsuz, ilçede en kısa sürede mobese kameralarının kurulacağını söyledi.

Ilçede mobese kameralarını kuracağız
20 MART 2010 CUMARTESİ 11:36
0
1789
0
AA aa
Karlıova İlçe Emniyet Amirliği tarafından ilçede ‘Huzur ve Refah Toplantısı' düzenlendi.
Toplantıya Karlıova Kaymakamı Eşref Yonsuz, Karlıova İlçe Emniyet Amiri Sami Bulut, Karlıova İlçe Emniyet Amirliği Başkomiseri Erol Şen, kamu kurum amirleri ve ilçe esnafı katıldı.
İlçede huzur ve güveni sağlamak adına ilçe esnafı ile yapılan toplantıda konuşan Karlıova İlçe Emniyet Amirliği Başkomiseri Erol Şen, Karlıova ilçesinin huzur ve refahını sağlamak teşkilatlarının bir görevi olduğunu belirterek, bu huzurun ilçe halkıyla el ele sağlanması gerektiğini vurguladı.
DUYARLI BİR TOPLUM HALİNE GELMELİYİZ
İlçede duyarlı bir toplum haline gelinmesi gerektiğine dikkat çeken Karlıova İlçe Emniyet Amirliği Başkomiseri Şen, “İlçemizde duyarlı bir toplum haline gelmeliyiz. Amacımız toplumda işlenen suçları en aza indirmektir. İşlenen suçların nasıl en aza indiririz onun hesaplarını yapmalıyız. Sorunların çözümünde pasif değil de aktif hale gelmeliyiz. Yani suç oluşmadan önüne geçmemiz gerekiyor. Devlete olan güveni sağlamak suç önleme hizmetlerini geliştirmek toplumun güvenlik hizmeti memnuniyetini yükseltmek, suçluları önlemede toplum bilincini geliştirmek, suçları nasıl oluştuğunu hemen hemen herkes bilir. Bu suçların oluşmasındaki en büyük etken bireyi suça iten nedenler, arkadaş grubu, anne ve babanın duyarsızlığı, agresif davranışlar, eğitimsizlik, kişisel nedenler, okuldan atma ve uzaklaşmalardır. Güvenlik güçlerinin bir önemli konusu da; komşu ve esnaf kollama ile güvenlik tedbirlerinin artırılarak suçu önlemek suç önleme bilincini oluşturarak duyarlı bir toplum yaratmaktır” dedi.
İLÇE HALKININ HUZUR VE REFAHINI BOZANLARA MEHİL VERMEMEK İÇİN DUYARLI OLMALIYIZ
İlçe halkının ve toplumun refah ve huzurunu bozmak için pervazsızca hareket edenlere mehil vermemek için duyarlı olunması gerektiğine dikkat çeken Karlıova Kaymakamı Eşref Yonsuz ise, bu toplantıların bilgilendirme amaçlı olduğunu ifade ederek, ilçede en kısa sürede mobese kameralarının kurulacağını söyledi.
 
Bingölonline Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.02.2026
17:39
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigaraya bir zam daha geleceğini duyurdu.
02.02.2026
16:58
ÖNDER`den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER'den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Türk Kızılay iş birliğiyle 'İyilik Kanımızda Var' sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı kampanyası başlatırken, Bingöl'deki bağış etkinliğinin 03–04 Şubat 2026 tarihlerinde Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılacağını duyurdu.
02.02.2026
15:08
Bingöl Belediyesi`nden
Bingöl Belediyesi'nden 'Karla Mücadele' Açıklaması
Bingöl Belediyesi, DEM Parti Belediye Meclis Gurubunun, 'Belediyenin karla mücadelede yetersiz kaldığı' iddialarına yanıt verdi. Çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğünü ve tüm imkânların sahaya yansıtıldığının vurgulandığı açıklamada 'çatı ve saçakların bina sorumluluğunda olduğu' vurgulanırken, yapılan eleştirilerin çözüm üretmediği ve sahadaki emeği yok saydığı ifade edildi.
02.02.2026
14:43
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) için geri sayım devam ediyor. Sistemin 2026 yılında hayata geçirilmesi bekleniyor. Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi, çalışanlara maaş kesintileriyle ek emeklilik geliri oluşturuyor. İşte tüm detaylar...
02.02.2026
14:42
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Özgür-Der Bingöl Şubesi'nin düzenlediği konferansta konuşan Prof. Dr. Halis Aydemir, modern dünyanın insanı hız, haz ve sürekli meşguliyetle kuşatarak kulluk bilincinden uzaklaştırdığını söyledi.
02.02.2026
01:51
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı yapan Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, çığ ve yağış nedeniyle oluşması muhtemel su baskını ve sel riskine karşı dikkatli olunmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın