KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2025 Pazar
°C

İlçelerden yardım seferberliği

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından, Bingöl'deki ilçe belediyeleri de yardım kampanyaları başlattı.

İlçelerden yardım seferberliği
07 ŞUBAT 2023 SALI 15:26
2
954
0
AA aa

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma, can kayıplarına neden olan depremin ardından Bingöl tek yürek oldu. Bingöl'de valilik ve belediye koordinesinin yanı sıra Genç Belediyesi ile kaymakamlığı, Karlıova Belediyesi ile kaymakamlığı, Solhan Belediyesi ile kaymakamlığı gibi diğer ilçelerde yardım kampanyaları başlattı.

Afet bölgelerine gönderilecek yardımların belediye binalarına veya belediye tarafından belirlenen noktalara bırakılması gerektiği vurgulandı.

Genç Belediye Başkanı M. Zeki Dirik, “Bütün ekiplerimizle sahada, birimlerimizle, kurumlarla, işbirliği ve dayanışma halinde çalışıyoruz. Allah bir daha böyle acıları yaşatmasın. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. İnşallah en kısa zamanda bütün bu yaraları saracağız” dedi.

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, “Birçok ilimizi etkileyen depremden dolayı mağdur olan vatandaşlarımız için battaniye, uyku seti, çocuk bezi, su, kışlık kıyafet ve bot desteği sağlayacağız. Hiç kullanılmamış malzeme desteklerini kaymakamlık ve belediye binalarımıza getirebilirsiniz” diye çağrıda bulundu.

Solhan Belediye Başkanı A. Hakim Yıldız ise, “Haydi Solhan! Kahramanmaraş başta olmak üzere yaklaşık 10 ilde yaşanan depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere battaniye, uyku seti, çocuk bezi, kışlık kıyafet ve bot malzemelerinden oluşan yardım kampanyası başlatılmıştır. Yardımlarınızı, Belediye Hizmet Binamıza getirmenizi önemle rica ediyoruz” dedi.

Ayrıca, diğer ilçelerdeki belediye başkanları da aynı çağrıda bulunarak yardımların ilçede belirlenen noktalara getirmesi söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2025
16:07
Genç`te Engelliler Haftası`na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Genç'te Engelliler Haftası'na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
10.05.2025
15:47
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri 'Nutuk atacaklar...!'
10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle açıklamada bulunan Altınokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, engellilerin sorunlarını özetleyip siyasi ve bürokrasiye sert çıktı: 'Bizleri öven, 'her birimiz engelli adayıyız' diye biten nutuklar atacaklar. Eğlenceli, ikramlı davetlerde ne kadar engelli sever olduklarını göstererek haftamızı kutlayarak görevlerini yapmış olmanın huzuruyla koltuklarına gömüleceklerdir.'
10.05.2025
15:12
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
10.05.2025
15:03
AJet`ten Anneler Günü`ne özel yüzde 40 indirim!
AJet'ten Anneler Günü'ne özel yüzde 40 indirim!
Türkiye'nin genç hava yolu markası AJet, Anneler Günü'nü özel bir kampanyayla kutluyor. AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası ile, tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda misafirlerine yüzde 40 indirim imkanı sunuyor.
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın