KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Haziran 2025 Perşembe
°C

Ilgi ve duyarsızlıktan pasaj bu hale geldi

Merkez Ulu Camii Pasajı ilgisizlik ve bakımsızlıktan dökülüyor. Bu duruma tepki gösteren Merkez Ulu Camii Pasajı esnafı, “İlgili kurumun duyarsızlığı yüzünden pasaj bu hale geldi” dediler.

Ilgi ve duyarsızlıktan pasaj bu hale geldi
05 ŞUBAT 2010 CUMA 23:36
0
1940
0
AA aa
İlgisizlik ve bakımsızlıktan dökülen Ulu Camii Pasajı'nın iç ve dış cepheleri yılladır su sızıntısından dolayı çökmek üzere olduğu görüldü. Yaklaşık bir yıldır tavandan su sızdığını belirten pasaj esnafı, geçtiğimiz yıl fazla su topladığı için çöken ters tavanın bir çocuğun başına isabet etiğini söylediler. Sorumlu kurumun ne camii nede pasajla ilgilendiğini ifade eden esnaflar, dış tarafında sızan sulardan ötürü çökmek üzere olduğunu ifade ettiler. Pasaj esnafı, “Tam bir yıldır bu tavanlardan su akıyor. İlgili kurumun duyarsızlığı yüzünden pasaj bu hale geldi. Birçok dükkânın tavanından da sular akıyor. Geçtiğimiz yıl sudan dolayı çöken ters tavan tam bir yıldır müdahale edilmeden olduğu gibi bırakılmış. Söz konusu kurumun buna müdahale etmesini ve ıslah etmesini istiyoruz. Bu şekilde giderse bu tavanın hepsi çöker. Cami pasajının bir an önce bakımdan geçmesi lazım” şeklinde konuştular.
 
Bingölonline Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın