KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2026 Cuma
°C

Ilhan geçit gözaltına alındı

Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne Başhekim olarak atanan Bingöl Devlet Hastanesi Eski Başhekimi İlhan Geçit, Malatya Beydağı Devlet Hastanesi Eski Başhekimi Doktor Nail Derelioğlu'na sopalı saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı

Ilhan geçit gözaltına alındı
06 EKİM 2007 CUMARTESİ 10:21
1
5939
0
AA aa
Malatya Beydağı Devlet Hastanesi eski Başhekimi Doktor Nail Derelioğlu'nun uğradığı sopalı saldırının ardından 2 doktor gözaltına alındı.
Doktor Derelioğlu'nun; Beydağı Devlet Hastanesi eski Başhekimi İlhan Geçit ve doktor İbrahim Keleş'in de aralarında bulunduğu bir grubun kendisine sopalı saldırıda bulunduğunu iddia edip şikayette bulunmasından sonra İlhan Geçit ve İbrahim Keleş gözaltına alındı. 
     Emniyete getirilen Geçit ve Keleş'in doktor Nail Derelioğlu'ndan şikayetçi olması üzerine polis Derelioğlu'nu da gözaltına aldı. Gözaltına alınan 3 doktorun bugün adliyeye çıkarılmaları bekleniyor.
     Doktor Nail Derelioğlu, önceki akşam Antepli Sokak Nasuhi Caddesi Hamidiye Camii'nde teravih namazı sonrası sopalı saldırıya uğramış, kafasından ve sol kolundan yaralanmış, kolu alçıya alınmıştı.
     Beydağı Devlet Hastanesi eski Başhekimi Doktor Nail Derelioğlu, görevden alınması nedeniyle Bölge İdare Mahkemesi'ne başvurmuş, mahkeme kararı ile tekrar göreve dönmüştü. Başhekimlik görevini sürdürürken geçen hafta hastanenin hurdalıklarını usulsüz yollarla sattığı gerekçesiyle tutuklanan Nail Derelioğlu, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Beydağı Devlet Hastanesi eski Başhekimi İlhan Geçit de Bingöl Devlet Hastanesi başhekimi iken Malatya'ya atanmıştı. Geçit, Derelioğlu'nun mahkeme kararıyla göreve dönmesi üzerine doktor olarak görevini sürdürüyordu.





BingolOnline / Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın