KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Mayıs 2024 Çarşamba
°C

Ilıcalar'ın altyapısı ihale edildi

Bingöl'ün Ilıcalar Beldesi'nin altyapı işi Belediyelerin (Su ve Kanalizasyon Altyapı Projesi) SUKAP programı kapsamında ihale edildi.

Ilıcalar`ın altyapısı ihale edildi
05 TEMMUZ 2012 PERŞEMBE 03:36
0
1876
0
AA aa

Ilıcalar Belediye Başkanı Gıyasettin Kocihan, belediye çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Altyapının 1970 yılında yapıldığını belirten Başkan Kocihan: “Beldemizin altyapısı 1970'li yıllarda yapılmış olup bugün itibariyle hizmete cevap veremez durumdaydı. Biz bununla ilgili olarak göreve başlar başlamaz ilgili kurumlara müracaatlarda bulunarak altyapı proje çalışmalarını başlattık. Allah'a şükür bu girişimlerimiz ve çabalarımız sonucu projemizi tamamlayarak çok kısa sürede SUKAP kapsamına aldık Böylelikle Zaten bütçe imkânları kısıtlı olan Belediyemizi de yüzde 50 hibeden yararlandırarak ağır bir borç yükünden kurtarmış olduk. Beldemiz altyapı ihalesi 29.06.2012 tarihinde Elazığ İller Bankası Bölge Müdürlüğü tarafından yapılmış olup inşallah sonuçlara müteakiben çalışmalara başlanacak ve Belde halkımız hak ettiği sağlıklı ve temiz yaşama ortamına kavuşacaktır” dedi.

“Halka hizmet hakka hizmettir”

Belediye hizmet binası ve kilitli parke taşı çalışmalarına değinen Kocihan açıklaması şu sözlerle sürdürdü: “Beldemiz merkezinde bulunan Jandarma Karakolu arsasının girişimlerimiz sonucu Belediyemize tahsis edilmesiyle burada Belediye Hizmet Binası yapılması için proje Çalışmalarını başlattık Bugün itibariyle projemiz tamamlanma aşamasına getirilmiştir. İnşallah burayla ilgili ilgili kurumlara gerekli girişimlerde bulunarak Maddi destekler sağlanacak ve beldemize yakışır bir belediye binasını halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Beldemiz cadde ve sokaklarında kullanmak amacıyla 19.07.2012 tarihinde saat 10.00 da Belediye hizmet binamızda Kilitli parke ve bordür taşı alımı ihalesi yapılacaktır. Bu alımlar sonucu beldemizde öncelikli önem arz eden caddelerimizin yapımına başlayacağız. Böylelikle beldenin bu sorunlarını birer birer çözüme kavuşturarak belde halkının hizmetine sunacağız. Şunu iyi bilmeliyiz ki halka hizmet hakka hizmettir ve bizler hep bu anlayışla çalıştık ve bundan sonrada rabbim bu görevleri bizler nasip ettiği sürece bu anlayışla çalışacağız.”

Kocihan'dan teşekkür

Başkan Kocihan: “Bugüne kadar tüm bu çalışmalarımızda bizlere her türlü desteği sunan Başta Sayın Bakanımız Cevdet Yılmaz olmak üzere Sayın Milletvekilimiz Eşref Taş ve Sayın Valimiz M. Hakan Güvençer'e belde halkım adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.05.2024
16:54
Kayıp eşyalarınızı bulmak artık daha kolay!
Kayıp eşyalarınızı bulmak artık daha kolay!
Bingöl'de bulunan kayıp eşyalara ulaşmanın güvenli ve kolay yöntemini geliştiren öğrenciler, web sitesi tasarladılar ve projeleri, TÜBİTAK 2204A Malatya Bölge Finali'nde birinci oldu. Kaybettiğiniz eşyalara nasıl ulaşabileceksiniz? Detaylar haberimizde…
21.05.2024
15:39
Yine aynı senaryo! Ama halen inananlar var
Yine aynı senaryo! Ama halen inananlar var
Bingöl'de polis ekiplerinin dikkati sayesinde iki vatandaş, 355 Bin TL dolandırılmaktan son anda kurtuldu.
21.05.2024
14:55
Bingöl`de yabani ot toplamaya giden bir kişi ölü bulundu
Bingöl'de yabani ot toplamaya giden bir kişi ölü bulundu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki Ahmet B.'nin yabani ot toplamak için gittiği bölgede cansız bedeni bulundu.
21.05.2024
02:39
Bingöl`de ‘Sesimin Yankısı` finalistlerinden unutulmaz performans
Bingöl'de 'Sesimin Yankısı' finalistlerinden unutulmaz performans
Bingöl'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen 'Sesimin Yankısı' yarışmasında dereceye girenler belli oldu. Yarışmada Türkçe, Zazaca ve Kürtçe eserler ile dinleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı.
21.05.2024
02:38
Bingöl`de öğrencilere tabiatı koruma eğitimi
Bingöl'de öğrencilere tabiatı koruma eğitimi
Bingöl Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilere tabiatı koruma eğitimi verildi.
20.05.2024
13:56
YRP il başkanı istifa etti! Temayülde kimler aday?
YRP il başkanı istifa etti! Temayülde kimler aday?
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Mahfuz Arslan, parti genel merkezinin 'Temayül Yoklaması' kararı üzerine il başkanlığından ve partisinden istifa ettiğini resmen açıkladı. Bugün parti binasında temayül yoklaması yapılacak. Peki yeni süreçte kimler il başkanlığına aday olacak, süreç nasıl işleyecek?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın