KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Şubat 2026 Salı
°C

Ilıcaların içme suyu sıkıntısı kalmadı

Ilıcalar Belde Belediye Başkanı Maruf Günerigök, 2006 yılında başlattıkları içme suyu şebeke çalışmalarında yaklaşık 3 milyon YTL harcayarak 7 mahalleye şebeke suyu verdiklerini söyledi.

Ilıcaların içme suyu sıkıntısı kalmadı
21 KASIM 2008 CUMA 11:11
0
1294
0
AA aa
Göreve geldikleri günden itibaren beldenin önemli sorunlarını çözmek üzere çalışma başlattıklarını belirten başkan Günerigök, içme suyu sıkıntısı için Belediyelerin Altyapılarının Desteklenmesi Projesi (BELDES) kapsamında hazırladıkları projeyi 2006 yılında hayata geçirerek, 2008 yılında inşaat çalışmalarını tamamladıklarını belirtti. İki yıl devam eden inşaat çalışması ile 7 mahalleye içme suyu şebekesi döşediklerini vurgulayan Günerigök, şuan 900 aboneye su verildiğini belirterek;  "BELDES kapsamında 2 milyon 600 bin YTL değerinde bir proje yaparak içme suyu çalışması başlattık. Bu proje ile şebekesi olmayan 4 mahalleyi içme suyu ile tanıştırdık. Bunların haricinde 3 mahallemizde ise belediye imkanları ile mevcut içme suyu şebekesine takviye yaparak 400 bin YTL harcayıp ek boru döşedik. 2006 yılında başlattığımız içme suyu çalışması 2008 itibarıyla sona erdi. Şuan depolar tamamlanmak üzeredir. Bu çalışmalarla içme suyu olmayan hiç bir mahallemiz kalmamıştır" dedi.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.02.2026
21:52
Bingöl`de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl'de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bingöl İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol, hükümlülerin üretim süreçlerine katılarak toplumsal uyumlarının güçlendirilmesini ve yeniden topluma kazandırılmalarını hedefliyor.
09.02.2026
14:23
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Emniyet Genel Müdürlüğü ve SGK arasındaki koordinasyon, trafikte kayıt dışı istihdama geçit vermiyor. Yol kontrollerinde tespit edilen sigortasız şoförler, araç sahibi şirketlere asgari ücretin katları oranında ağır idari para cezaları olarak geri dönüyor.
09.02.2026
14:03
Bingöl`de 8 zanlı yakalandı
Bingöl'de 8 zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerince yapılan çalışmada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 8 zanlı yakalandı.
08.02.2026
17:54
Kamu bankalarından şans oyunları ödemeleri kaldırıldı
Kamu bankalarından şans oyunları ödemeleri kaldırıldı
Kamu bankalarının 'şans oyunları' sekmesi 3 kamu bankasının mobil bankacılık sisteminden kaldırıldı. Böylece kamu bankaları siteminden şans oyunlarına yönlendirme yapılamayacak.
08.02.2026
17:45
Lider 12Bingölspor, deplasmandan 1 puanla döndü!
Lider 12Bingölspor, deplasmandan 1 puanla döndü!
3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, Kırıkkalespor deplasmanında 1-0 öne geçtiği mücadelede sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Maçın ardından Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan, hakem kararlarına tepki gösterirken takıma ve hedeflere olan inancın tam olduğunu vurguladı.
08.02.2026
17:22
Bingöl`de kahreden kaza! Baba ve oğul hayatını kaybetti
Bingöl'de kahreden kaza! Baba ve oğul hayatını kaybetti
Bingöl-Genç yolunda meydana gelen feci kazada baba ve oğul hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Kahreden kazada hayatını kaybeden baba ve oğlunun taziyesi Dik Köyü'nde kurulacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın