KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Haziran 2026 Pazartesi
°C

İlk durağı Solhan oldu

Tügen: 'Çocukluğumun, gençliğimin, yetişkinliğimin aşısı, müjdesi, sabrı, kaynağı olan bu şehrin gencine, yaşlısına, çocuğuna, kadınına, erkeğine, merdine, canla, başla, şerefle hizmet etmeye talibim.'

İlk durağı Solhan oldu
16 MART 2023 PERŞEMBE 20:57
39
3943
0
AA aa

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tügen'in, başvuru sonrası başlattığı ziyaretler kapsamındaki ilk durağı Solhan oldu.

Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız'ı ziyaret eden Tügen, doğup büyüdüğü ilçesinin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu, millete hizmet yolunda çıktığı yolda görev üstlenmesi halinde şehre önemli hizmetler kazandırma gayesinde olduğunu söyledi.

“CANLA, BAŞLA, ŞEREFLE HİZMET ETMEYE TALİBİM”

Her ne kadar işleri dolayısıyla Ankara'da bulunsa da Bingöl ve özelde Solhan ile bağlarını her daim güçlü tuttuğunu aktaran Tügen: “Burası ata yurdumuzdur, buradan ayrı kalmamız düşünülemez. Her sokağında hatıralarımız, her insanıyla bambaşka bir anımız, her yöresiyle sıkı bağımız var. Solhan, bizler için özel olduğu kadar önemlidir de. Burada insanlarımızın beklentilerini de yaşadıkları çaresizlikleri de, yarına dair umutlarını da derinden müşahede ediyoruz. Bir de uzak pencerelerden okumalarımız var. Ankara'da olsak da memleketi iyi gözlemliyor, her fırsatta gelişmeleri takip ediyor, talepleri karşılamaya, halkımızın derdine derman olmaya gayret gösteriyoruz. Bu gayretimizi siyaset yolunda da sürdürmek ve daha fazla hizmet etmek için yola çıktık. Çocukluğumun, gençliğimin, yetişkinliğimin aşısı, müjdesi, sabrı, kaynağı olan bu şehrin gencine, yaşlısına, çocuğuna, kadınına, erkeğine, merdine, canla, başla, şerefle hizmet etmeye talibim. Rabbim cümlemizi muvaffak eylesin” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, başarılar diledi ve sürecin hayırlara vesile olması temennisini paylaştı.

SOLHAN İLÇE TEŞKİLATI VE ARAKONAK BELDE ZİYARETİ

Belediyedeki ziyaretinin ardından AK Parti Solhan İlçe Teşkilatı'na geçen Tügen, İlçe Başkanı Nazmi Çalışan ve teşkilat üyeleriyle sohbet edip süreçle ilgili görüşlerini aldı. Burada teşkilat üyelerine amaç ve hedeflerinden özetle bahseden Tügen, akabinde Arakonak Belde Belediye Başkanı Mustafa Döner'i makamında ziyaret etti.

Arakonak'ın sorun ve beklentilerini dinleyip belediye çalışmaları hakkında Başkan Döner'den bilgi alan Tügen, görev alması durumunda belediyenin hizmet üretim kapasitenin arttırılması için gerekli tüm gayreti göstereceklerini söyledi.

Son olarak belde teşkilat başkan ve üyeleriyle buluşan Tügen, burada da gelişen samimi sohbette aktarılan sıkıntılarla ilgili çözüm önerilerini paylaştı.

 

07.06.2026
18:29
Vali Çelik: Hesarek`i Türkiye`nin Önde Gelen Kayak Merkezlerinden Biri Yapacağız
Vali Çelik: Hesarek'i Türkiye'nin Önde Gelen Kayak Merkezlerinden Biri Yapacağız
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Hesarek Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalar ve planlanan yatırımları değerlendirdi. Çevre Haftası kapsamında düzenlenen fidan dikim etkinliğine de katılan Çelik, ulaşım ve altyapı yatırımlarıyla Hesarek'in daha güçlü bir turizm merkezi haline geleceğini söyledi.
07.06.2026
18:28
Bingöl Polisinden Efrayim Bebek İçin Anlamlı Destek
Bingöl Polisinden Efrayim Bebek İçin Anlamlı Destek
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü personeli, SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisi için yürütülen kampanyaya destek verdi. Polisler hem alışveriş yaptı hem de satış sonrası kalan tüm sebze ve yeşillikleri satın alarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere bağışladı.
07.06.2026
18:27
Adalet Bakanlığı 15 Bin Personel Alacak. Başvurular başladı
Adalet Bakanlığı 15 Bin Personel Alacak. Başvurular başladı
Adalet Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 15 bin yeni sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular 7-22 Haziran tarihleri arasında e-Devlet ve Kariyer Kapısı üzerinden yapılacak.
07.06.2026
18:26
Polisten kaçamadılar! Kovalamaca anı kamerada!
Polisten kaçamadılar! Kovalamaca anı kamerada!
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 'Kasten Yaralama' ve '6136 Sayılı Kanun'a Muhalefet' suçlarından gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kovalamaca anı kameralara yansıdı!
07.06.2026
18:25
Baraç`tan Koça`a sert eleştiri! Derhal Özür Dilenmelidir
Baraç'tan Koça'a sert eleştiri! Derhal Özür Dilenmelidir
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, İzmir Balçova'da gerçekleştirilen Amerikan Hastanesi açılışında Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un anlattığı fıkraya tepki göstererek, kadın kimliği ve Kürt kimliği üzerinden yapılan ifadelerin kabul edilemez olduğunu belirtti.
07.06.2026
18:24
Bingöl`de çöp kutuları yenilendi
Bingöl'de çöp kutuları yenilendi
Bingöl Belediyesi, tarafından şehir merkezindeki yoğun yaya güzergahlarında bulunan çöp kutuları yenilenerek 70 adet yeni çöp kutusu yerleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın