KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Ocak 2026 Cumartesi
°C

İlk durağı Solhan oldu

Tügen: 'Çocukluğumun, gençliğimin, yetişkinliğimin aşısı, müjdesi, sabrı, kaynağı olan bu şehrin gencine, yaşlısına, çocuğuna, kadınına, erkeğine, merdine, canla, başla, şerefle hizmet etmeye talibim.'

İlk durağı Solhan oldu
16 MART 2023 PERŞEMBE 20:57
39
3653
0
AA aa

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tügen'in, başvuru sonrası başlattığı ziyaretler kapsamındaki ilk durağı Solhan oldu.

Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız'ı ziyaret eden Tügen, doğup büyüdüğü ilçesinin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu, millete hizmet yolunda çıktığı yolda görev üstlenmesi halinde şehre önemli hizmetler kazandırma gayesinde olduğunu söyledi.

“CANLA, BAŞLA, ŞEREFLE HİZMET ETMEYE TALİBİM”

Her ne kadar işleri dolayısıyla Ankara'da bulunsa da Bingöl ve özelde Solhan ile bağlarını her daim güçlü tuttuğunu aktaran Tügen: “Burası ata yurdumuzdur, buradan ayrı kalmamız düşünülemez. Her sokağında hatıralarımız, her insanıyla bambaşka bir anımız, her yöresiyle sıkı bağımız var. Solhan, bizler için özel olduğu kadar önemlidir de. Burada insanlarımızın beklentilerini de yaşadıkları çaresizlikleri de, yarına dair umutlarını da derinden müşahede ediyoruz. Bir de uzak pencerelerden okumalarımız var. Ankara'da olsak da memleketi iyi gözlemliyor, her fırsatta gelişmeleri takip ediyor, talepleri karşılamaya, halkımızın derdine derman olmaya gayret gösteriyoruz. Bu gayretimizi siyaset yolunda da sürdürmek ve daha fazla hizmet etmek için yola çıktık. Çocukluğumun, gençliğimin, yetişkinliğimin aşısı, müjdesi, sabrı, kaynağı olan bu şehrin gencine, yaşlısına, çocuğuna, kadınına, erkeğine, merdine, canla, başla, şerefle hizmet etmeye talibim. Rabbim cümlemizi muvaffak eylesin” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, başarılar diledi ve sürecin hayırlara vesile olması temennisini paylaştı.

SOLHAN İLÇE TEŞKİLATI VE ARAKONAK BELDE ZİYARETİ

Belediyedeki ziyaretinin ardından AK Parti Solhan İlçe Teşkilatı'na geçen Tügen, İlçe Başkanı Nazmi Çalışan ve teşkilat üyeleriyle sohbet edip süreçle ilgili görüşlerini aldı. Burada teşkilat üyelerine amaç ve hedeflerinden özetle bahseden Tügen, akabinde Arakonak Belde Belediye Başkanı Mustafa Döner'i makamında ziyaret etti.

Arakonak'ın sorun ve beklentilerini dinleyip belediye çalışmaları hakkında Başkan Döner'den bilgi alan Tügen, görev alması durumunda belediyenin hizmet üretim kapasitenin arttırılması için gerekli tüm gayreti göstereceklerini söyledi.

Son olarak belde teşkilat başkan ve üyeleriyle buluşan Tügen, burada da gelişen samimi sohbette aktarılan sıkıntılarla ilgili çözüm önerilerini paylaştı.

 

10.01.2026
01:04
Bingöl Basın Konseyi`nden Gazeteciler Günü Programı
Bingöl Basın Konseyi'nden Gazeteciler Günü Programı
Kentin hafızasını taşıyan yerel basının zor koşullara rağmen görevini sürdürdüğüne dikkat çekilen programda Başkan Arıkan, Vali Ahmet Hamdi Usta'ya Belediye Meclisi kararıyla 'Fahri Hemşehrilik Beraatı' verileceğini duyurdu.
09.01.2026
23:51
Ormangören:
Ormangören: 'Yerel basın kentin aynasıdır'
Yerel basının imkânsızlıklar içinde dahi kentin gerçeklerini görünür kılmaya devam ettiğini belirterek basın emekçilerine teşekkür eden DEM Parti İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, Bingöl'de zor koşullarda çalışan gazetecilerin kentin hafızasını taşıyan önemli bir görev üstlendiğini vurguladı.
09.01.2026
23:38
Bingöl`de hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık yapan ve polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
09.01.2026
13:23
Bingöl`de eğitime ara
Bingöl'de eğitime ara
Bingöl'de etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime yarım gün ara verildi.
09.01.2026
12:21
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu: 20 bin lira
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu: 20 bin lira
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TBMM'de yaptığı açıklamada, 2026 yılının ilk yarısında uygulanacak en düşük SSK ve Bağ-Kur emekli maaşının, 6 aylık enflasyon farkı da eklenerek 3 bin 119 lira artırıldığını ve 20 bin liraya yükseltildiğini duyurdu.
09.01.2026
01:55
Taksilere yeni zorunluluk!
Taksilere yeni zorunluluk!
Kayıt dışılıkla mücadele ve belge düzenine uyumun artırılması amacıyla taksilerde yeni bir döneme giriliyor. Taksimetreye bağlantılı olarak bazı teknik özellikleri taşıyan 'taksi mali cihazı' kullanma zorunluluğu yolda. Ama uygulamanın Bingöl'ü kapsamayacağı öngörülüyor! Çünkü…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın