KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Nisan 2026 Salı
°C

İlk durağı Solhan oldu

Tügen: 'Çocukluğumun, gençliğimin, yetişkinliğimin aşısı, müjdesi, sabrı, kaynağı olan bu şehrin gencine, yaşlısına, çocuğuna, kadınına, erkeğine, merdine, canla, başla, şerefle hizmet etmeye talibim.'

İlk durağı Solhan oldu
16 MART 2023 PERŞEMBE 20:57
39
3847
0
AA aa

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tügen'in, başvuru sonrası başlattığı ziyaretler kapsamındaki ilk durağı Solhan oldu.

Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız'ı ziyaret eden Tügen, doğup büyüdüğü ilçesinin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu, millete hizmet yolunda çıktığı yolda görev üstlenmesi halinde şehre önemli hizmetler kazandırma gayesinde olduğunu söyledi.

“CANLA, BAŞLA, ŞEREFLE HİZMET ETMEYE TALİBİM”

Her ne kadar işleri dolayısıyla Ankara'da bulunsa da Bingöl ve özelde Solhan ile bağlarını her daim güçlü tuttuğunu aktaran Tügen: “Burası ata yurdumuzdur, buradan ayrı kalmamız düşünülemez. Her sokağında hatıralarımız, her insanıyla bambaşka bir anımız, her yöresiyle sıkı bağımız var. Solhan, bizler için özel olduğu kadar önemlidir de. Burada insanlarımızın beklentilerini de yaşadıkları çaresizlikleri de, yarına dair umutlarını da derinden müşahede ediyoruz. Bir de uzak pencerelerden okumalarımız var. Ankara'da olsak da memleketi iyi gözlemliyor, her fırsatta gelişmeleri takip ediyor, talepleri karşılamaya, halkımızın derdine derman olmaya gayret gösteriyoruz. Bu gayretimizi siyaset yolunda da sürdürmek ve daha fazla hizmet etmek için yola çıktık. Çocukluğumun, gençliğimin, yetişkinliğimin aşısı, müjdesi, sabrı, kaynağı olan bu şehrin gencine, yaşlısına, çocuğuna, kadınına, erkeğine, merdine, canla, başla, şerefle hizmet etmeye talibim. Rabbim cümlemizi muvaffak eylesin” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, başarılar diledi ve sürecin hayırlara vesile olması temennisini paylaştı.

SOLHAN İLÇE TEŞKİLATI VE ARAKONAK BELDE ZİYARETİ

Belediyedeki ziyaretinin ardından AK Parti Solhan İlçe Teşkilatı'na geçen Tügen, İlçe Başkanı Nazmi Çalışan ve teşkilat üyeleriyle sohbet edip süreçle ilgili görüşlerini aldı. Burada teşkilat üyelerine amaç ve hedeflerinden özetle bahseden Tügen, akabinde Arakonak Belde Belediye Başkanı Mustafa Döner'i makamında ziyaret etti.

Arakonak'ın sorun ve beklentilerini dinleyip belediye çalışmaları hakkında Başkan Döner'den bilgi alan Tügen, görev alması durumunda belediyenin hizmet üretim kapasitenin arttırılması için gerekli tüm gayreti göstereceklerini söyledi.

Son olarak belde teşkilat başkan ve üyeleriyle buluşan Tügen, burada da gelişen samimi sohbette aktarılan sıkıntılarla ilgili çözüm önerilerini paylaştı.

 

28.04.2026
20:05
Ayan`dan YKS ve LGS Öncesi Kritik Uyarılar
Ayan'dan YKS ve LGS Öncesi Kritik Uyarılar
Öğrenci Koçu Hamza Ayan, YKS ve LGS'ye iki aydan daha az zaman kala sürecin 'bilgi öğrenme değil performans artırma dönemi' olduğunu belirterek, deneme sınavları, analiz ve motivasyonun başarıda belirleyici olduğuna dikkat çekti.
28.04.2026
19:43
HÜDA PAR`dan
HÜDA PAR'dan 'Ev Genci' Uyarısı: 6,5 Milyon Genç Risk Altında
HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, Türkiye'de sayıları 6,5 milyona ulaşan 'ev genci' sorununa dikkat çekerek istihdam yetersizliğinin gençleri sosyal hayattan uzaklaştırdığını belirtti. Emiroğlu, çözüm için eğitim ve istihdam alanlarının genişletilmesi gerektiğini vurguladı.
28.04.2026
19:23
Bingöl`de Trafik Masaya Yatırıldı
Bingöl'de Trafik Masaya Yatırıldı
Bingöl'de İl Trafik Komisyonu Toplantısı, Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda şehir içi ulaşımda yaşanan sorunlar ele alınırken, vatandaşlardan gelen talepler de değerlendirilerek karara bağlandı.
27.04.2026
17:01
Bingöl`de Çiftçi ve Yatırımcılara Hibe Fırsatı Anlatılacak
Bingöl'de Çiftçi ve Yatırımcılara Hibe Fırsatı Anlatılacak
Bingöl'de tarımsal üretimi güçlendirmek ve modern teknikleri yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenecek bilgilendirme toplantısında, yüzde 50 ile 70 arasında değişen hibe destekleri üretici ve yatırımcılara anlatılacak.
27.04.2026
16:57
Bingöl`de Öğrencilere AFAD Eğitimi
Bingöl'de Öğrencilere AFAD Eğitimi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen AFAD gönüllülük eğitimiyle öğrencilerin afet anlarında bilinçli hareket etmesi ve sahada aktif rol alması hedefleniyor.
27.04.2026
16:56
WhatsApp`ta Yeni Dönem: Ücretli Abonelik
WhatsApp'ta Yeni Dönem: Ücretli Abonelik
WhatsApp, 'Plus' adı verilen yeni abonelik modeliyle ücretli özellikleri test etmeye başladı. Temel kullanım ücretsiz kalırken, ekstra özellikler için aylık ücret gündemde.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın