KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Nisan 2024 Cumartesi
°C

İlk durağı Solhan oldu

Tügen: 'Çocukluğumun, gençliğimin, yetişkinliğimin aşısı, müjdesi, sabrı, kaynağı olan bu şehrin gencine, yaşlısına, çocuğuna, kadınına, erkeğine, merdine, canla, başla, şerefle hizmet etmeye talibim.'

İlk durağı Solhan oldu
16 MART 2023 PERŞEMBE 20:57
39
3149
0
AA aa

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tügen'in, başvuru sonrası başlattığı ziyaretler kapsamındaki ilk durağı Solhan oldu.

Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız'ı ziyaret eden Tügen, doğup büyüdüğü ilçesinin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu, millete hizmet yolunda çıktığı yolda görev üstlenmesi halinde şehre önemli hizmetler kazandırma gayesinde olduğunu söyledi.

“CANLA, BAŞLA, ŞEREFLE HİZMET ETMEYE TALİBİM”

Her ne kadar işleri dolayısıyla Ankara'da bulunsa da Bingöl ve özelde Solhan ile bağlarını her daim güçlü tuttuğunu aktaran Tügen: “Burası ata yurdumuzdur, buradan ayrı kalmamız düşünülemez. Her sokağında hatıralarımız, her insanıyla bambaşka bir anımız, her yöresiyle sıkı bağımız var. Solhan, bizler için özel olduğu kadar önemlidir de. Burada insanlarımızın beklentilerini de yaşadıkları çaresizlikleri de, yarına dair umutlarını da derinden müşahede ediyoruz. Bir de uzak pencerelerden okumalarımız var. Ankara'da olsak da memleketi iyi gözlemliyor, her fırsatta gelişmeleri takip ediyor, talepleri karşılamaya, halkımızın derdine derman olmaya gayret gösteriyoruz. Bu gayretimizi siyaset yolunda da sürdürmek ve daha fazla hizmet etmek için yola çıktık. Çocukluğumun, gençliğimin, yetişkinliğimin aşısı, müjdesi, sabrı, kaynağı olan bu şehrin gencine, yaşlısına, çocuğuna, kadınına, erkeğine, merdine, canla, başla, şerefle hizmet etmeye talibim. Rabbim cümlemizi muvaffak eylesin” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, başarılar diledi ve sürecin hayırlara vesile olması temennisini paylaştı.

SOLHAN İLÇE TEŞKİLATI VE ARAKONAK BELDE ZİYARETİ

Belediyedeki ziyaretinin ardından AK Parti Solhan İlçe Teşkilatı'na geçen Tügen, İlçe Başkanı Nazmi Çalışan ve teşkilat üyeleriyle sohbet edip süreçle ilgili görüşlerini aldı. Burada teşkilat üyelerine amaç ve hedeflerinden özetle bahseden Tügen, akabinde Arakonak Belde Belediye Başkanı Mustafa Döner'i makamında ziyaret etti.

Arakonak'ın sorun ve beklentilerini dinleyip belediye çalışmaları hakkında Başkan Döner'den bilgi alan Tügen, görev alması durumunda belediyenin hizmet üretim kapasitenin arttırılması için gerekli tüm gayreti göstereceklerini söyledi.

Son olarak belde teşkilat başkan ve üyeleriyle buluşan Tügen, burada da gelişen samimi sohbette aktarılan sıkıntılarla ilgili çözüm önerilerini paylaştı.

 

26.04.2024
13:17
Bingöl`de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
26.04.2024
13:06
Bingöl`de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Bingöl'de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın