KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Nisan 2026 Çarşamba
°C

İlk durağı Solhan oldu

Tügen: 'Çocukluğumun, gençliğimin, yetişkinliğimin aşısı, müjdesi, sabrı, kaynağı olan bu şehrin gencine, yaşlısına, çocuğuna, kadınına, erkeğine, merdine, canla, başla, şerefle hizmet etmeye talibim.'

İlk durağı Solhan oldu
16 MART 2023 PERŞEMBE 20:57
39
3793
0
AA aa

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tügen'in, başvuru sonrası başlattığı ziyaretler kapsamındaki ilk durağı Solhan oldu.

Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız'ı ziyaret eden Tügen, doğup büyüdüğü ilçesinin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu, millete hizmet yolunda çıktığı yolda görev üstlenmesi halinde şehre önemli hizmetler kazandırma gayesinde olduğunu söyledi.

“CANLA, BAŞLA, ŞEREFLE HİZMET ETMEYE TALİBİM”

Her ne kadar işleri dolayısıyla Ankara'da bulunsa da Bingöl ve özelde Solhan ile bağlarını her daim güçlü tuttuğunu aktaran Tügen: “Burası ata yurdumuzdur, buradan ayrı kalmamız düşünülemez. Her sokağında hatıralarımız, her insanıyla bambaşka bir anımız, her yöresiyle sıkı bağımız var. Solhan, bizler için özel olduğu kadar önemlidir de. Burada insanlarımızın beklentilerini de yaşadıkları çaresizlikleri de, yarına dair umutlarını da derinden müşahede ediyoruz. Bir de uzak pencerelerden okumalarımız var. Ankara'da olsak da memleketi iyi gözlemliyor, her fırsatta gelişmeleri takip ediyor, talepleri karşılamaya, halkımızın derdine derman olmaya gayret gösteriyoruz. Bu gayretimizi siyaset yolunda da sürdürmek ve daha fazla hizmet etmek için yola çıktık. Çocukluğumun, gençliğimin, yetişkinliğimin aşısı, müjdesi, sabrı, kaynağı olan bu şehrin gencine, yaşlısına, çocuğuna, kadınına, erkeğine, merdine, canla, başla, şerefle hizmet etmeye talibim. Rabbim cümlemizi muvaffak eylesin” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, başarılar diledi ve sürecin hayırlara vesile olması temennisini paylaştı.

SOLHAN İLÇE TEŞKİLATI VE ARAKONAK BELDE ZİYARETİ

Belediyedeki ziyaretinin ardından AK Parti Solhan İlçe Teşkilatı'na geçen Tügen, İlçe Başkanı Nazmi Çalışan ve teşkilat üyeleriyle sohbet edip süreçle ilgili görüşlerini aldı. Burada teşkilat üyelerine amaç ve hedeflerinden özetle bahseden Tügen, akabinde Arakonak Belde Belediye Başkanı Mustafa Döner'i makamında ziyaret etti.

Arakonak'ın sorun ve beklentilerini dinleyip belediye çalışmaları hakkında Başkan Döner'den bilgi alan Tügen, görev alması durumunda belediyenin hizmet üretim kapasitenin arttırılması için gerekli tüm gayreti göstereceklerini söyledi.

Son olarak belde teşkilat başkan ve üyeleriyle buluşan Tügen, burada da gelişen samimi sohbette aktarılan sıkıntılarla ilgili çözüm önerilerini paylaştı.

 

08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum`a ziyaret
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle bulaşacak
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle bulaşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü:
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
08.04.2026
00:14
Bingöl`de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerinin 27 Mart–3 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda çeşitli suçlara karışan 16 şüpheli ile kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.
08.04.2026
00:14
Bingöl`de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince durdurulan iki araçta yapılan aramada, bagaja gizlenen ve 10 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı. Olayla ilgili 4 kişi hakkında işlem başlatıldı.
08.04.2026
00:13
Genç`te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Genç'te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Bingöl'ün Genç ilçesi, baharla birlikte sporun birleştirici gücüne sahne olmaya hazırlanıyor. İlçede kurumlar arası dayanışmayı artırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen 'Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası' için geri sayım başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın