KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Haziran 2026 Perşembe
°C

Ilk günde 20 kaza

3 kişinin yaralandığı kazalarda büyük çaplı maddi hasar oluştu. 20 kazanın en düşük maliyeti ise 10 bin YTL olarak belirlendi.

Ilk günde 20 kaza
27 ARALIK 2006 ÇARŞAMBA 10:00
0
1085
0
AA aa
Karın yağdığı ilk günde trafik kazalarının ardı arkası kesilmedi. Gizli buzlanmalara aldırış etmeyip aşırı hızdan kaçınmayan sürücüler, soluğu ya uçurumda daya karşı yönden gelen aracın içinde aldı.
Sabahın erken saatlerinde başlayan trafik kazaları, gün boyu devam etti. Trafik ekiplerinin yoğun önlem ve uyarılarına rağmen kuralları ihlal eden sürücülerin sebebiyet verdiği kazalarda, 3 kişi yaralandı. Çok sayıda araçta maddi hasarın oluştuğu kazaların 5'i maddi hasarlı olup polis tutanaklarına yansırken, 8'i yapılan anlaşmalar sonucu kayıtlara alınmadı. Şehir merkezinde 15 kaza meydana gelirken yaklaşık 5 kazanın da Karlıova yolunda gerçekleştiği öğrenildi. Kazaya karışan araçların büyük bir bölümünün zincirsiz olduğu ve aşırı hız yaptığı belirlendi. Meydana gelen kazalarda oluşan maddi zararın boyutunun ise en düşük 10 bin YTL olduğu açıklandı.
Denetimler gün boyu devam etti.
Sabahın erken saatlerinde kavşaklarda ve kaza riskinin yüksek olduğu bölgelerde denetimlerde bulunan Bingöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, zincir takılması ve aşırı hızdan kaçınılması konusunda uyarılarda bulundu. Asfaltın belirginleşmesine adlanılmamasını isteyen yetkililer, gizli buzlanmalara karşı hassas olunması konusunda uyarılarda bulundu.


bingöl kent haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.06.2026
17:24
Zikte SÜRKAP: Hedefimiz sadece ailemize değil, toplumun geneline dokunmak
Zikte SÜRKAP: Hedefimiz sadece ailemize değil, toplumun geneline dokunmak
Zikte Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zikte SÜRKAP) Başkanı Mehmet Atalay, aile bağlarını güçlendirmeyi amaçlarken eğitim, kültür, sanat ve sosyal projelerle toplumun tamamına katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi. Atalay, 'Soyut söylemlerle değil, somut adımlarla ilerlemek istiyoruz' dedi.
11.06.2026
13:14
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde serinlemek için gölete giren 13 yaşındaki Metin Çağlayan'dan haber alınamayınca ailesi arkadaşlarına ulaştı. Korktukları için saatlerce sessiz kalan çocukların itirafı üzerine başlatılan arama çalışmalarında Metin'in cansız bedenine ulaşıldı.
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
10.06.2026
18:45
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın