KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Ilk maç ilk hüzün

Türkiye Profesyonel 3'üncü Futbol liginde mücadele eden B.Bingölspor'un ligdeki ilk sınavı kötü geçti.  Yeşil-beyazlı ekip, kendi sahasında Şırnakspor'a mağlup oldu.

Ilk maç ilk hüzün
17 EYLÜL 2007 PAZARTESİ 09:07
0
2749
0
AA aa
Bu yıl 3'üncü lig 1'inci Grupta mücadele verecek olan B.Bingölspor, ilk maçını Şırnakspor ile yaptı. Karşılaşma Şırnakspor'un galibiyetiyle son buldu.
Dün saat 16.00'da Bingöl Şehir Stadyumu'nda oynan karşılaşma öncesi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) temsilcisi tarafından, bu yıl amatör ligden profesyonel 3'üncü Lig'e yükselen B.Bingölspor'a şampiyonluk kupası verildi.
Kupa takdiminin karşılaşmanın hakemi İbrahim Karaca başlangıç düdüğünü çaldı. Her iki takımında hızlı başladığı maçın ilk atağı 15'inci dakikada B.Bingölspor'dan geldi. Cengiz'in ceza sahsına gönderdiği topla buluşan Fatih'in şutu kaleciden döndü.
Rakip sahaya baskısını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, 22'inci dakikada gole çok yaklaştı. Fatih'in ayağından sert çıkan meşin yuvarlak, kale direğinden sekerek auta gitti.
2 bin civarındaki seyircinin yer aldığı stadyumdan beklenen tezahürat seslerinin yükselmemesiyle saha içerisinde rakip takıma şans tanındı. Seyirci baskısını kuramayan B.Bingölspor, ilk yarıdaki gol arayışından sonuç alamadı. İlk 45 dakika, 0–0 sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına oyuncu değişikliği yaparak başlayan B.Bingölspor'da Cengiz'in yerine Mustafa oyuna girdi. İkinci yarının ilk dakikalarda gol şansını yükselten B.Bingölspor,  46. dakikada gole çok yaklaştı. Serbest vuruştan yapılan ortayı karşılayan Fatih'in sert şutu üstten auta gitti. Maçın ilerleyen bölümünde rakibin ardı ardına geliştirdiği ataklar karşısında zor anlar yaşayan yeşil-beyazlı ekip, 75.dakikada Şırnaksporlu Şerafettin'in filelere gönderdiği golle 1–0 yenik duruma düştü. Bu golden sonra toparlanamayan B.Bingölspor, tüm çabalara rağmen beraberlik şansını yakalayamadı. Maç, Şırnakspor'un 1–0 üstünlüğüyle son buldu.
İlk maçın yenilgiyle sonuçlanmasına üzülen B.Bingölspor taraftarı, yaşadığı üzüntüye rağmen centilmenlik örneği sergileyerek Şırnaksporlu futbolcuları alkışladı.
Karşılaşmayı, Bingöl Valisi Vehbi Avuç, 49.Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Haluk Cumali Çetinkaya, Belediye Başkanı Hacı Ketenap, İl Emniyet Müdürü Ekrem Çelik, Bingöl spor yönetimi ve çok sayıda taraftar izledi.
B:Bingölspor, önümüzdeki hafta deplasmanda Ceyhan B.Spor ile karşılaşacak.  Ceyhan B.Spor, bu hafta Nusaybin Demirspor deplasmanından 2-2'lik eşitlik ile ayrıldı.

          TAKIMLAR                                  O     G     B     M    A    Y    AV    P
1. MALATYA BELEDİYESPOR             1    1    0    0    2    0    2     3
2. KARSSPOR                                1    1    0    0    2    1    1     3
3. BELEDİYE VANSPOR                     1    1    0    0    1    0    1    3
4. ŞIRNAKSPOR                              1    1    0    0    1    0    1    3
5. AKSARAYSPOR                            1    1    0    0    1    0    1    3
6. NUSAYBİN DEMİRSPOR                 1    0    1    0    2    2    0    1
7. CEYHANSPOR                              1    0    1    0    2    2    0    1
8. D.BAKIR KAYAPINAR BLD.SPOR      1    0    1    0    1    1    0    1
9. BATMAN PETROLSPOR                   1    0    1    0    1    1    0    1
10. ANTAKYASPOR                            1    0    1    0    1    1    0    1
11. BATMAN BELEDİYESPOR                1    0    1    0    1    1    0    1
12. SİİRTSPOR                                 1   0    0    1    1    2    -1    0
13. CİZRESPOR                                1    0    0    1    0    1    -1    0
14. B.BİNGÖLSPOR                                   1      0     0     1      0     1     -1     0
15. KİLİS BELEDİYESPOR                    1    0    0    1    0    1    -1    0
16. MEZİTLİSPOR                              1    0    0    1    0    2    -2    0





BingolOnline / Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın