KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Eylül 2026 Çarşamba
°C

İlkyardım eğitimini tamamlayanlara sertifika verildi

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde ilkyardım eğitimi alan ve süreci tamamlayan jandarma personeline sertifikaları verildi.

İlkyardım eğitimini tamamlayanlara sertifika verildi
23 ŞUBAT 2022 ÇARŞAMBA 15:51
39
2016
0
AA aa

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü personelince ilk yardım bilincinin geliştirilmesi, ilk yardım eğitimi almış kişilerin sayısının arttırılması ve konuya gereken duyarlılığın gösterilmesi amacıyla Bingöl İl Jandarma Komutanlığı Kışlasında 18-19 Kasım 2021, 23-24 Aralık 2021 ve 30-31 Aralık 2021 tarihlerinde toplam 121 personelin katıldığı eğitimde temel ilk yardım uygulamaları, hasta yaralı ve olay yerinin değerlendirilmesi, temel yaşam desteği, kanamalar, yaralanmalar, yanık, sıcak çarpması, donmalar konularında ilkyardım eğitimi verildi.

Eğitimini tamamlayan 121 personelden 50 personele temsili olarak 22 Şubat 2022 günü Bingöl İl Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen törenle sertifika verildi.

Düzenlenen törene 49' uncu Komando Tugay Komutanı Vekili Piyade Komando Albay Nejdet Durak, Bingöl İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin,  Bingöl İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Bingöl İl Afet ve Acil Durum Müdürü Kerem Oruk, Bingöl İl Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Emin Gündoğdu ve Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Yardımcısı Yunus Bulmuş katıldı.

Törende temel ilkyardım eğitimini veren sağlık teknikeri Başer Aktulun' a Bingöl İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin tarafından plaket verildi. Plaket verilmesinin ardından kurum amirleri tarafından eğitim alan personele sertifikaları verilerek tebrik edildi. Tören toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.09.2026
02:27
Baraç:
Baraç: 'Bingöl'ün geleceği 4 bin kişilik cezaeviyle kurulmaz'
İktidarın kamu yatırımlarını siyasi başarı olarak sunmasına tepki gösteren DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl'ün iş, üretim ve istihdam sağlayacak kalıcı yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek 4 bin kişilik cezaevi projesini, 'Bingöl'ün kalkınma modeli bu mu olacak?' sözleriyle eleştirdi.
01.09.2026
02:25
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Eylül ayıyla birlikte motorinde yeni vergi artışı pompaya yansıdı. Zamla birlikte Bingöl'de de akaryakıt fiyatları yeniden tırmanışa geçti; sürücüleri önümüzdeki günlerde yeni bir tablo bekliyor.
01.09.2026
02:24
Bingöl`de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ormanlık alanda inceleme yapan Hüseyin Anacur ve Cemal Anacur, bir ağacın kovuğuna giren arıları fark etti. Kovuktan çıkarılan kilo kilo doğal balın görüntüsü dikkat çekerken, Anacur o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
01.09.2026
02:23
335 STK`dan ortak çağrı:
335 STK'dan ortak çağrı: 'Karma eğitim tek seçenek olmasın'
81 ilden 335 sivil toplum kuruluşu, karma eğitimin kaldırılmasını değil, kız ve erkek okullarının da ailelere seçenek olarak sunulmasını istedi. Çağrıya Bingöl'den de 9 sivil toplum kuruluşu destek verdi. Ortak açıklamada, 'Karma eğitim kaldırılsın demiyoruz; tek seçenek olarak dayatılmasın diyoruz' ifadeleri kullanıldı.
01.09.2026
02:22
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılanı gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yılanı kontrollü şekilde yakaladı.
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın