KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Ocak 2026 PerÅŸembe
°C

İmamoğlu açıklaması! Kızılboğa: 'Yaşananları sokak sokak anlatacağız'

İYİ Parti'nin 81 il başkanlığı tarafından, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasıyla ilgili ortak bir açıklama yapıldı. İyi Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa; 'İstanbul'da, bu sabah, şafak vakti yaşanan ve darbe dönemlerini aratmayan saçmalığı, il il, ilçe ilçe, sokak sokak milletimize anlatacağız.'

İmamoğlu açıklaması! Kızılboğa:
20 MART 2025 PERÅžEMBE 02:27
6
2369
3
AA aa

İyi Partili 81 il baÅŸkanı, İstanbul Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı'nın “yolsuzluk” ve “terör” suçlarından baÅŸlattığı iki ayrı soruÅŸturma kapsamında gözaltına alınan İstanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ekrem İmamoÄŸlu'na destek açıklaması yaptı. Açıklamada "Demokrasiyi ve adalet duygusunu yaralayan gözaltı sürecini kınıyoruz" denildi.

İyi Parti Genel BaÅŸkanı Müsavat DerviÅŸoÄŸlu, İstanbul Belediye BaÅŸkanı İmamoÄŸlu'nun gözaltına alınmasının ardından 81 il baÅŸkanını olaÄŸanüstü toplantıya çağırdı. Ankara'da bir otelde yapılan toplantıya, il baÅŸkanları ve divan üyeleri katıldı. Yaklaşık bir saat süren toplantının ardından 81 il baÅŸkanı ortak bir açıklama yaptı.

Bingöl basınına açıklama yapan İyi Parti Bingöl İl BaÅŸkanı Hasan KızılboÄŸa; “İyi Parti İl BaÅŸkanları olarak; bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki grup toplantımızda, Sayın Genel BaÅŸkanımızın yaptığı hayati ve tarihi uyarıları dikkatle dinledik. Sayın Genel BaÅŸkanımızın da ifade ettiÄŸi gibi; İYİ Parti, Cumhuriyet'e, demokrasiye, hukuka, bunun yanında toplumsal bir sözleÅŸme olan anayasa ve yasalara baÄŸlı siyaset anlayışıyla, bu deÄŸerlerimiz hilafına atılan ve atılacak her adımın karşısındadır” vurgusunda bulundu.

“Türkiye'nin Her KöÅŸesinde Siyaset Yapıyoruz”

Bizler Türkiye'nin her köÅŸesinde siyaset yapan il baÅŸkanları olarak, milletimizin sıkıntıları ve kaygılarının en yakın tanıklarıyız. Türk milleti büyük zorluklarla mücadele ederken, sorunları çözmekle görevli iktidar sahiplerinin, ÅŸahsi ikballeri ile ilgili hesaplar peÅŸinde olduklarının da en yakın ÅŸahitleriyiz. Bugün İYİ Parti grup toplantısında, Genel BaÅŸkanımız Sayın Müsavat DerviÅŸoÄŸlu'nun iktidara uyarısı ve milletimize çaÄŸrısını ülkemizin her köÅŸesine taşıyacağız. İstanbul'da, bu sabah, ÅŸafak vakti yaÅŸanan ve darbe dönemlerini aratmayan saçmalığı, il il, ilçe ilçe, sokak sokak milletimize anlatacağız. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Hukuku, adaleti çiÄŸneyen bir iktidar, kendi meÅŸruiyetini de çiÄŸnemiÅŸ, hatta sonlandırmış demektir. Bu açıklamalarla birlikte, İYİ Parti'nin Türkiye genelinde demokrasi ve hukukun üstünlüÄŸü konusundaki hassasiyeti bir kez daha vurgulanmış oldu.”

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113813)
20 Mart 2025 PerÅŸembe 07:22
Ekremin hırsızlığına ortakmisin adalet hukuk ne zaman demiş hırsızlar hırsızlık yapabilir sizde utanma var mı ar var mı kızılboğa
Misafir KullanıcÄ (@Misafir_113852)
22 Mart 2025 Cumartesi 06:18
@Misafir Kullanıcı Bizi CHP'yi savunma durumuna düşürdünüz ya varın gerisini ve yaptığınız tahribatı siz düşünün.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113811)
20 Mart 2025 PerÅŸembe 03:01
bu kadar korkak olduklarini bilmiyordum haha, koca koca adamlar tir tir titriyor. sandiktan bu kadar korkulur mu? rakiplerine turlu kumpaslar kur, devletin butun gucunu arkana al sonra 'halkin iradesi' de, acinacak durumdasiniz. biz halkiz ve biliyoruz ki imamoglu'ndan degil, butun totaliter rejimlerin hastaligi olan halktan yani bizden korkuyorsun.
07.01.2026
10:59
Kuyumculardan Nakitle Altın Alma Dönemi Bitiyor
Kuyumculardan Nakitle Altın Alma Dönemi Bitiyor
Hazine ve Maliye Bakanlığı, kayıt dışı ile mücadelede altın satışlarına yeni kurallar getiriyor. Altın alım-satımlarında uygulanacak kurallarla takip daha sağlıklı hale gelecek. Sistemle birlikte hem kayıt dışı işlemlerin önlenmesi hem de sahte altınla mücadele hedefleniyor. Ödemeler yalnızca kredi kartı ve IBAN ile gerçekleştirilecek.
07.01.2026
10:17
12Bingölspor ikinci yarıya hazır! Hedef şampiyonluk
12Bingölspor ikinci yarıya hazır! Hedef şampiyonluk
3. Lig 2. Grup'ta ilk yarıyı 10 puan farkla lider tamamlayan 12 Bingölspor, transferlerle güçlenen kadrosu, verimli geçen kamp süreci ve Tahkim'den çıkan sevindirici kararların ardından ikinci yarıya Karaköprü deplasmanında 'devam' demeye hazırlanıyor.
07.01.2026
09:21
Bireysel emeklilikte yeni dönem
Bireysel emeklilikte yeni dönem
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde katılımcılara sağlanan yüzde 30'luk devlet katkısının yüzde 20'ye düşürülmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmî Gazete'de yayımlandı.
07.01.2026
08:59
Bingöl Valisi Değişti. Usta Yalova`ya, Çelik Bingöl`e atandı
Bingöl Valisi Değişti. Usta Yalova'ya, Çelik Bingöl'e atandı
Valiler Kararnamesi açıklandı. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yalova'nın yeni valisi oldu. Niğde Valisi Cahit Çelik ise Bingöl Valisi olarak atandı. 2006-2008 yılları arasında Genç Kaymakamlığı görevinde bulunan Çelik, Bingöl'ü yakından tanıyan bir isim…
06.01.2026
16:44
'Deyirê Zazakî Avni Polat' her hafta TRT Kurdi ekranlarında
TRT Kurdi ekranlarında Zazaca kültür ve sanat dünyasına katkı sunmayı amaçlayan yeni program 'Deyirê Zazakî Avni Polat' yayına başladı. Program, her Çarşamba saat 22.00'de izleyicilerle buluşuyor.
06.01.2026
16:13
Zam Oranları Hayal Kırıklığı Yarattı
Zam Oranları Hayal Kırıklığı Yarattı
Şehit Gazi Sendikası Bingöl İl Başkanı Kebude: 'Açıklanan rakamlar hayatın gerçeğiyle örtüşmüyor'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın