KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2024 Pazartesi
°C

Imza kaosu!

Galatasaraylı futbolcular, yönetimin UEFA kriterleri gereği önlerine uzattığı &';Alacağımız yoktur” yazılı belgeyi imzalamadı ve &';Alacaklarımızı verin yoksa imzalamayız” resti çekti

Imza kaosu!
25 MART 2011 CUMA 09:39
0
2250
0
AA aa


.Galatasaray yönetimi ‘Olağan Mali Genel Kurul' öncesi bir taraftan kendilerini devirmeye çalışan muhaliflerin imza kampanyası ile başa çıkmaya çalışırken, diğer yandan da Florya'da futbolcularla ilgili büyük bir ‘imza krizi' yaşıyor. 

UEFA kriterlerine göre yeni sezonda futbolcularına lisans çıkartabilmek için 31Mart 2011 tarihine kadar oyuncularına ‘Alacağımız yoktur' yazısını imzalatmak zorunda olan yönetim, alınan başarısız sonuçların ardından bir de bu konuda beklemediği bir darbe yedi. Yaklaşık 10 gün önce oyuncularla bir toplantı yaparak herkesin bu belgeyi imzalamasını isteyen başkan Adnan Polat'ın bu çağrısına karşın, önceki yıllarda paralarını zamanında alamadıkları halde bu belgeyi hemen imzalayan yerli oyuncuların, bu kez imza atmaktan kaçtıkları ortaya çıktı.

Yabancı oyuncularına ağır sözleşme şartları nedeniyle parasını gününde ödeyen ancak yerlilerin transfer taksitlerini geciktiren yönetim, sürenin bitimine sayılı günler kala bu gelişme nedeniyle zor durumda kaldı.

MİLLİ TAKIM ENGELİ
Üstelik aylardır paralarını alamayan yerli oyuncuların büyük bir bölümü Milli Takım'ın Avusturya ile oynayacağı grup elememaçı için Ay-Yıldızlı ekibin yolunu tutunca, kulüpte büyük panik başladı. Önümüzdeki salı gününe dek Milli Takım kampında kalacak yerli oyuncular, çarşamba günü Florya'ya gelecek. Perşembe akşamına dek imzalanıp federasyona gönderilmesi gereken belgelerle bir kez daha karşı karşıya gelecekler.

‘MEHMET TOPAL ÖRNEĞİ ORTADA'
Bu kez belgeleri imzalamamakta direnen yerli isimler, ‘yönetimin alacaklarını ödeme' şartını koştu. Başkan Adnan Polat'ın hiçbir oyuncunun belgeleri imzalamadığını öğrenince bozulduğu ve mali kongre sonrası ödeme için kaynak aradığı konuşuluyor. Sezon sonunda kulüpten gönderileceğini anlayan bir çok futbolcunun, “İmzalarsak alacaklarımızı vermezler” korkusuyla belgeleri imzalamaya yanaşmadıkları belirtiliyor. Sezon başı Valencia'ya transfer olurken alacaklarını bırakmak zorunda kalan Mehmet Topal örneğini de göz önünde bulunduran oyuncular “Gitmek istesek bile alacağımızı vermezler” endişesi de yaşıyor. Alacaklarına karşılık serbest bırakılmaktan korkan yerli oyuncular, anlaşmaya bağlı transfer taksitlerinin bir an önce hesaplarına yatırılmasını talep ediyor.

HTSPOR / Erhan TELLİ

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın