KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ağustos 2025 Çarşamba
°C

Imza kaosu!

Galatasaraylı futbolcular, yönetimin UEFA kriterleri gereği önlerine uzattığı &';Alacağımız yoktur” yazılı belgeyi imzalamadı ve &';Alacaklarımızı verin yoksa imzalamayız” resti çekti

Imza kaosu!
25 MART 2011 CUMA 09:39
0
2529
0
AA aa


.Galatasaray yönetimi ‘Olağan Mali Genel Kurul' öncesi bir taraftan kendilerini devirmeye çalışan muhaliflerin imza kampanyası ile başa çıkmaya çalışırken, diğer yandan da Florya'da futbolcularla ilgili büyük bir ‘imza krizi' yaşıyor. 

UEFA kriterlerine göre yeni sezonda futbolcularına lisans çıkartabilmek için 31Mart 2011 tarihine kadar oyuncularına ‘Alacağımız yoktur' yazısını imzalatmak zorunda olan yönetim, alınan başarısız sonuçların ardından bir de bu konuda beklemediği bir darbe yedi. Yaklaşık 10 gün önce oyuncularla bir toplantı yaparak herkesin bu belgeyi imzalamasını isteyen başkan Adnan Polat'ın bu çağrısına karşın, önceki yıllarda paralarını zamanında alamadıkları halde bu belgeyi hemen imzalayan yerli oyuncuların, bu kez imza atmaktan kaçtıkları ortaya çıktı.

Yabancı oyuncularına ağır sözleşme şartları nedeniyle parasını gününde ödeyen ancak yerlilerin transfer taksitlerini geciktiren yönetim, sürenin bitimine sayılı günler kala bu gelişme nedeniyle zor durumda kaldı.

MİLLİ TAKIM ENGELİ
Üstelik aylardır paralarını alamayan yerli oyuncuların büyük bir bölümü Milli Takım'ın Avusturya ile oynayacağı grup elememaçı için Ay-Yıldızlı ekibin yolunu tutunca, kulüpte büyük panik başladı. Önümüzdeki salı gününe dek Milli Takım kampında kalacak yerli oyuncular, çarşamba günü Florya'ya gelecek. Perşembe akşamına dek imzalanıp federasyona gönderilmesi gereken belgelerle bir kez daha karşı karşıya gelecekler.

‘MEHMET TOPAL ÖRNEĞİ ORTADA'
Bu kez belgeleri imzalamamakta direnen yerli isimler, ‘yönetimin alacaklarını ödeme' şartını koştu. Başkan Adnan Polat'ın hiçbir oyuncunun belgeleri imzalamadığını öğrenince bozulduğu ve mali kongre sonrası ödeme için kaynak aradığı konuşuluyor. Sezon sonunda kulüpten gönderileceğini anlayan bir çok futbolcunun, “İmzalarsak alacaklarımızı vermezler” korkusuyla belgeleri imzalamaya yanaşmadıkları belirtiliyor. Sezon başı Valencia'ya transfer olurken alacaklarını bırakmak zorunda kalan Mehmet Topal örneğini de göz önünde bulunduran oyuncular “Gitmek istesek bile alacağımızı vermezler” endişesi de yaşıyor. Alacaklarına karşılık serbest bırakılmaktan korkan yerli oyuncular, anlaşmaya bağlı transfer taksitlerinin bir an önce hesaplarına yatırılmasını talep ediyor.

HTSPOR / Erhan TELLİ

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.08.2025
14:57
Kalehan Enerji`den 12Bingölspor`a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji'den 12Bingölspor'a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji, 9 yıl aradan sonra amatör ligden 3. lige yükselen 12 Bingölspor'a 2025-26 sezonunda forma kol sponsoru oldu. 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, Erzurum'da devam eden hazırlık kampını ziyaret eden Kalehan Enerji yetkililerine forma hediye edip destekleri için teşekkür etti.
20.08.2025
14:56
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl Valiliği; 'İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir' açıklamasında bulundu.
20.08.2025
03:42
Resmî Gazete`de yayımlandı! Bingöl`ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
Resmî Gazete'de yayımlandı! Bingöl'ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
'Bingöl Üniversitesi Bingöl Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği' Resmî Gazete yayımlandı. 'Merkezin Görevleri' kısmında, Bingöl'ün tarihi, kültürü, ekonomisi konularında geniş çalışma olanakları yer alıyor.
20.08.2025
03:41
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Sağlık Bakanlığı, tuvalet ve asansör gibi ortak alanların temizliğini hızlandırmak için QR kodlu 'anında bildirim' uygulamasını tüm hastanelerde yaygınlaştırıyor.
20.08.2025
03:40
Otomobil takla attı: 6 yaralı
Otomobil takla attı: 6 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, 6 kişi yaralandı.
20.08.2025
03:40
MEB`den 13 maddelik yasaklar listesi
MEB'den 13 maddelik yasaklar listesi
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), 2025-2026 eğitim öğretim yılına ilişkin yeni genelgeyi yayımlayarak, okullar ve öğretmenler için uygulanacak yasak ve kısıtlamaları duyurdu. Kayıt ücreti yasağı, Kaynak kitap yasağı, Cep telefonu yasağı, Sınav hazırlık kursları ve dahası…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın