KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Mayıs 2024 Çarşamba
°C

İnsanı yaşatalım

Tasalı; Biz HÜDA PAR olarak siyasetimizin merkezine insanı ve adaleti aldık. İnsanı ıslah edelim, İnsanı yaşatalım. İnsanlar birbirine şefkatle, merhametle kardeşçe baksınlar. Bu değerlerimizi yaşatalım dedi.

İnsanı yaşatalım
14 HAZİRAN 2018 PERŞEMBE 00:52
2
1770
1
AA aa

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı tarafından halka yönelik iftar programları kapsamında Ilıcalar beldesinde halka yönelik iftar programı düzenledi.

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı tarafından halka yönelik iftar programları kapsamında Ilıcalar beldesinde halka yönelik iftar programı düzenledi. İftar programına, HÜDA PAR Genel başkan Yardımcısı Bahattin Temel, HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayı Hamdullah Tasalı ve vatandaşlar katıldı.

Ilıcalar beldesinde halka yönelik düzenlenen iftar öncesi davetlilere hitap eden HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayı Hamdullah Tasalı, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programlarının kaynaşmaya vesile olduğunu söyledi.

Ramazan ayının en güzel yönlerinden bir tanesinin de halkla kucaklaşmaları, onlarla bir araya gelmeleri olduğunu söyleyen Tasalı,  Yeryüzündeki sıkıntı ve sorunların nedenini fıtrattan uzaklaşmaya bağlayarak, “İnsan kutsal bir varlıktır, bunu kavramadığı için maneviyattan, inancından, merhametten ve şefkatten uzaklaştı. Şüphesiz insanı insan yapan değerler vardır. İnsanlar birbirini sevmesi, yardımda bulunması lazım.” dedi.

“Biz HÜDA PAR olarak siyasetimizin merkezine insanı ve adaleti aldık”

Tasalı, “malumunuz 24 Haziranda bir seçimde var, bu seçimlerin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Biz HÜDA PAR olarak siyasetimizin merkezine insanı ve adaleti aldık.  İnsanı ıslah edelim, İnsanı yaşatalım. İnsanlar birbirine şefkatle,  merhametle kardeşçe baksınlar. Bu değerlerimizi yaşatalım. Bunları yaşatmadığımız zaman huzurumuz, olmaz birliğimiz olmaz, beraberliğimiz olmaz.  “Ey insanlar kardeş olunuz”  buyuruyor Peygamber Efendimiz aleyhisselatu Vesselam kardeşsiniz! Birbirinize haset etmeyin, birbirinize kin gütmeyin, birbirinize düşmanlık etmeyin, birbirinize zulmetmeyin, hayırda iyilik ve takvada birbirinize destek olun.” diye konuştu.

Toplumda adalet ve hukukun hakim olabilmesi için halkın desteğine ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen Tasalı, şunları söyledi:

“Halk olarak yardım eder ve destek olursanız inanıyorum ki hem insanlarımız daha güzel bir yaşam seviyesine kavuşacak. Hem toplamış ıslah olacak ve hem de idaremiz ıslah olacak. Aksi halde adaletin, hakkın, doğruluğun ve hukukun olmadığı bir yerde barış olmaz huzur olmaz kardeşlik olmaz. Onun için mücadele ediyoruz ve bunun için yanımızda olun. Bize destek olun. Allah şahidimdir ki bundan başka bir gayemiz yok.”

“Topluca Allah'ın dinine sarılın, tefrikaya düşmeyin ayrılığa düşmeyin” 

Son olarak Tasalı,  “İslam coğrafyasını görüyorsunuz ne hale geldi. İslam coğrafyasından yaşananlardan ders ve ibret almamız lazım. Rabbimizin şu emrine hepimizin kulak vermesi lazım, “Topluca Allah'ın dinine sarılın, tefrikaya düşmeyin ayrılığa düşmeyin”  Onu yaptığınız takdirde hem biz mutlu olacağız.  Hem hanelerimiz mutlu olacak.  Hem toplumumuz huzur bulacak. Ve hem de idaremiz huzur bulacak ve ülkemiz güçlenecek.  Adaleti ve insaniyeti büyütelim, bizler siyasetimizin merkezine, Adaleti ve insanı koyduk. Gelin bu mücadelede hep beraber yanımızda olun desteğinizi istiyoruz.  Allah sizlerden razı olsun.” Şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28831)
15 Haziran 2018 Cuma 03:04
Allahin dinini Siz niye siyasetle yapiyorsunuz
Siyaset basli basina yalan cikar menfaat
Din ise böyle seyleri kabul etmiyor
Insanlar kandirilir Ama Allahin azabi cetin olur
Akp de din diye gitti sonu helak oldu ne helaldan haberleri var ne haramdan
Daha Düne kadar faili mechul cinayetlerin mimariydiniz
Sakalla tezbihle siyasetle
iman olmaz
Hz resurullah herkese yeter milleti kandirmayin bu Millet dinini akp den hüda pardan iyi biliyor Merak etmeyin
15.05.2024
15:29
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı...!
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı...!
Bingöl'de banka hesabını kiraya veren bir şahıs, dolandırıcıların tuzağına düştü, 600 bin TL borçlandırıldı.
15.05.2024
15:28
Bingöl`den Afrika`ya arıcılık eğitimi
Bingöl'den Afrika'ya arıcılık eğitimi
Bingöl Üniversitesi ile Güney Afrika Venda Üniversitesi Arasında 'Arıcılık Alanında İş Birliği Geliştirme Projesi' Altyapı Çalışmaları Başladı. Bingöl'den giden ve bir dizi incelemelerde de bulunan akademisyenler, 'Arı Yetiştiriciliği', 'Ana Arı Yetiştiriciliği' ve 'Bal Arısı Hastalık ve Zararlıları 'eğitimleri verildiler.
15.05.2024
15:27
Bingöl`de `Aile istikbalimizdir` Yürüyüşü
Bingöl'de 'Aile istikbalimizdir' Yürüyüşü
İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 'Desteğe ihtiyacı bulunan her ailenin yanında olduğumuzu ve aynı zamanda ihtiyaç duyulması halinde vatandaşlarımızın aile danışmanlığı hizmetinden ve aile eğitim programlarından ücretsiz olarak faydalanabileceğini vurgulamak isteriz' vurgusunda bulundu.
15.05.2024
15:26
Bingöl Valisi Usta, Genç`te muhtarlarla bir araya geldi
Bingöl Valisi Usta, Genç'te muhtarlarla bir araya geldi
Toplantı, özellikle genel güvenlik ve asayiş konularıyla birlikte, deprem sonrası hasar gören binalar, kira yardımları, yatırımlar, yol, elektrik, meralar, ağaçlandırma, eğitim ve sağlık gibi konulardaki ihtiyaç ve sorunlar ele alındı.
15.05.2024
15:25
Cami kubbesindeki leylek yuvası, yıkım nedeniyle taşındı
Cami kubbesindeki leylek yuvası, yıkım nedeniyle taşındı
Bingöl'ün Genç ilçesinde bir caminin kubbesinde bulunan leylek yuvası, yıkım nedeniyle yandaki binaya taşındı.
14.05.2024
23:50
Bingöl`de uyuşturucu operasyonlarında 28 gözaltı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonlarında 28 gözaltı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, son iki haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 28 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın