KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Haziran 2025 Cumartesi
°C

'İnsanların yargıya adalete olan güveni sarsıldı'

İYİ Parti İl Başkanı Kızılboğa: 'Sayın genel başkanımızın dediği gibi ülkemizde iktidarın elinde olan yargı sistemi ile insanların yargıya adalete olan güveni sarsıldı. Haksız verilen kararlar ve yargılamalar halkın devlete olan güvenini de sarstı' dedi.

`İnsanların yargıya adalete olan güveni sarsıldı`
06 EKİM 2020 SALI 16:47
9
1736
3
AA aa

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'de yeni yasama yılının ilk grup toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıyı değerlendiren İYİ Parti Bingöl İl başkanı Hasan Kızılboğa, ilk grup toplantılarının tüm İYİ Parti camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

İYİ Parti Bingöl İl başkanı Hasan Kızılboğa; “Sayın Genel başkanımız Meral Akşener Hanımefendi konuşmasında önemli noktalara değindi. Sayın genel başkanımızın dediği gibi ülkemizde iktidarın elinde olan yargı sistemi ile insanların yargıya adalete olan güveni sarsıldı. Haksız verilen kararlar ve yargılamalar halkın devlete olan güvenini de sarstı. İktidar partili anayasa ile yasalara olan güveni yerle bir etmiştir” dedi.

Ekonomi politikalarını da eleştiren il başkanı Kızılboğa, “İktidar 2023 yılı için neler vaaddetti. Ancak damat bakanın son sözleri ekonomimizin ne denli kötü boyuta geldiğini kanıtlar nitelikte olmuş ve kayınpederinin daha önce verdiği sözlerin de ne denli inanılmaz sözler olduğunu kanıtlamış oldu. Çiftçimiz, asgari ücret ile geçinen vatandaşlarımız sürekli yükselen fiyatlar nedeni ile yoksulluk sınırda yaşarken iktidar halen herşeyi güllük gülistanlıkmış gibi gösterme çabasındadır. Öyle ki iktidar insanların aklı ile dalga geçmeyi sürdürüyor” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62994)
07 Ekim 2020 Çarşamba 12:07
KEŞKE DİĞER BAŞKANLAR SİZİN GİBİ DÜRÜST OLSA .
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62981)
07 Ekim 2020 Çarşamba 07:51
Adalet diye birşey yok Türkiye'de hiç olmadide olmazda bu gidisatla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62972)
06 Ekim 2020 Salı 18:27
AYNEN ÖYLE SAYIN BAŞKANIM ..ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..
20.06.2025
22:54
Turhan`dan Bingöl`e vefa! İki okul yaptıracak
Turhan'dan Bingöl'e vefa! İki okul yaptıracak
Bingöl'de birçok alanda destek sunan Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan, bu kez eğitime sunduğu büyük katkıyla adından söz ettirdi. Turhan, Bingöl'de anne ve babası adına iki okul yaptıracak. Protokol sonrası Turhan'a teşekkür eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Okullarımızın Bingöl'ümüze ve evlatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum' dedi.
20.06.2025
21:35
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl`e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl'e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK Birinci Dairesi'nin hâkim ve cumhuriyet savcılarının talepleri doğrultusunda yaptığı değerlendirme sonucu hazırlanan kararname, Kurulun internet sitesinde yayımlandı. Kararname kapsamında Bingöl geneli 22 isimin yeri değişti. İşte Bingöl'e gelenler ile Bingöl'den gidecekler…
20.06.2025
18:17
Bingöl`de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Bingöl'de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Konuyu uzmanına sorduk ve fiyat yüksekliğinin sebepleri, diğer illerle fiyat farklığının sebepleri, kurumsal çerçevenin kamuoyunda yanlış yorumlanışı ve dahil edilmeyen konutların akıbetini tek tek açıkladı. Fiyatı yüksek bulan uzman isim, yapılacakları ise şöyle sıraladı;
20.06.2025
17:02
Bingöl`de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı ve işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.
20.06.2025
16:54
Bingöl`de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 farklı noktada toplam 19 bin 513 kök skunk bitkisi ele geçildi.
20.06.2025
16:37
Bingöl`de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl'de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir zincir markette tarihi geçmiş süt, tavuk ve açıkta bırakılmış kıyma ürünleri tespit etti. Denetim sonrası markete 21 bin TL ceza kesildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın