KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

'İnsanlık için hizmet etmeliyiz'

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen: 'Hiç kimsenin ırkına, siyasi görüşüne, inancına bakmaksızın insanlık için hizmet etmeliyiz. Süfli işlerin peşinden koşarak ulvi davadan fire vermeyelim. Ulaşmadığımız tek bir insan kalmayıncaya kadar içimizdeki teblğ ateşi sönmesin.'

`İnsanlık için hizmet etmeliyiz`
22 HAZİRAN 2022 ÇARŞAMBA 14:23
2
1791
0
AA aa

Diyanet İşleri Başkanlığınca hizmetlerin etkin ve verimli şekilde yürütülmesi, merkez ve taşra teşkilatı arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, faaliyetlerin yerinde görülerek katkı sağlanması amacıyla, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen ve Zekat Hizmetleri Daire Başkanı Turgut Erhan'ın katılımıyla “Merkez-Taşra Buluşması” programı müftülük konferans salonunda gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Mustafa Topal, İlçe Müftüleri, Daire personeli, İlçe Müftülük çalışanları, Din Görevlileri ve Kuran Kursu Öğreticilerinin katıldığı toplantı Kur'an- Kerim tilavetiyle başladı.

Programın açış konuşmasını gerçekleştiren İl Müftüsü Mustafa Topal “Merkez taşra buluşmaları kapsamında ilimize teşrif eden Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen hocamıza ve Daire Başkanımıza hoş geldiniz diyorum. Tüm çalışma arkadaşlarımızla beraber Başkanlığımızın sunmuş olduğu ilkeler doğrultusunda Bingöl'de hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

Daha sonra kürsüye çıkan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen Bingöl'de bulunmaktan duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek söze başladı.

Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen; “Biz insanları Allah'ın rahmetiyle buluşturmak için gayret göstereceğiz. İçinde iman kırıntısı olan düşmüş insanları Allahla dini mü bini islam'la bizler buluşturacağız. Kur”an-ı Kerimi anlayarak ve anlatarak okuyunuz. Kuran uyutmak için bir kitap değil uyandırmak için bir kitaptır. Her birimiz birer davetçiyiz görevimizi bi hakın yerine getirmeliyiz. Vatandaşlarımızı başkanlığımızın Yayınları, Televizyon Kanalı ve Radyoları ile tanıştırmalıyız. Hiç kimsenin ırkına, siyasi görüşüne, inancına bakmaksızın insanlık için hizmet etmeliyiz. Süfli işlerin peşinden koşarak ulvi davadan fire vermeyelim. Ulaşmadığımız tek bir insan kalmayıncaya kadar içimizdeki teblğ ateşi sönmesin. Rabbimize karşı bir mazeretimiz olsun, mazeretsiz Rabbimizin karşısına çıkmayalım. Sizlerden her alanda hizmet üretebilecek yollar açmanızı istiyorum. Bu yolları karşılıksız bırakmadan çalışmaya devam edeceğiz. Başkanlığımızın farklı bakanlıklarla yapılan protokoller gereği Cezaevlerinde, Gençlik Merkezlerinde K.Y.K gibi birçok kurumda hizmet veriyoruz” dedi.

Program sorun, istek ve görüşlerin dinlenmesinin ardında sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.05.2026
19:14
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR`dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl`de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın