KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Aralık 2025 Salı
°C

Internet ücretlerinde indirime gidildi

Türk Telekom daha ucuza çok daha hızlı internetin yolunu açtı. Yeni tariflere göre toptan ADSL ve veri akış erişimi tarifelerinde yüzde 45'e varan oranlarda indirime gidildi.

Internet ücretlerinde indirime gidildi
02 AĞUSTOS 2007 PERŞEMBE 12:04
0
937
0
AA aa
Türk Telekom, toptan ADSL fiyatlarını indirdi ve daha ucuza çok daha hızlı internetin yolunu açtı. Telekomünikasyon Kurumu'nun onayladığı yeni tariflere göre toptan ADSL ve veri akış erişimi tarifelerinde yüzde 45'e varan oranlarda indirime gidildi. İnternet servis sağlayıcı şirketlerin maliyetlerini önemli oranlarda düşüren bu adım ile internet daha ucuz hale geldi.

Yapılan ADSL tarife değişikliği ile;

• Limitsiz Toptan Tarifede, 512 Kbps'de % 38, 1 Mbps'de % 44, 2 Mbps'de % 45,
• Veri Akış Erişimi Tarifelerinde, 512 Kbps'de % 40, 1 Mbps'de % 43,
• 2 Mbps'de % 36 oranlarında indirime gidildi.

2 YENİ HIZ SEÇENEĞİ

Yeni toptan ADSL tarifeleri ile internetteki büyük ucuzlamanın yanında maksimum hızda iki kat artış oldu.

• Tarife paketlerine 4 Mbps limitsiz ve 2 Mbps 6G limitli olmak üzere 2 yeni seçenek eklendi.
• 256 Kbps hız seçeneği yürürlükten kaldırılmış, minimum hız 512 Kbps'ye yükseltildi.

SEKTÖRE REKABET DESTEĞİ
Türk Telekom, ADSL toptan satış indirimlerinin yanı sıra Veri Akış Erişiminde de limitli tarife uygulamasına geçti. Böylece, sektörde faaliyet gösteren internet servis sağlayıcı şirketlere hizmetlerini çeşitlendirme ve daha ucuza maletme olanağı sağlanmış oldu.

Yeni toptan ADSL ve veri akış erişimi tarifeleri konusunda Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Paul Doany; "Telekomünikasyon Kurumu'nun onayladığı yeni tarifeler ile internet servis sağlayıcısı şirketlerin müşterilerine indirim yapabilmesinin önünü açtık. Tüm bu şirketlerin kendi fiyatlarını açıklayarak indirimleri fiyatlarına yansıtacağını umuyoruz. Böylece sektördeki rekabeti destekleme ve pazarı büyütme konusunda çok önemli bir adımı atmış oluyoruz.” açıklamasında bulundu.

Anasayfa için tıklayınız.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.12.2025
17:51
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz`ın Bingöl programı netleşti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Bingöl programı netleşti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz, 30 Aralık 2025 Salı günü bir dizi program ve açılış için Bingöl'e geliyor. Ziyaret kapsamında ödül töreni, okul açılışları ve Kentpark temel atma töreni gerçekleştirilecek.
29.12.2025
17:13
Gözler Hesarek`te! Hafta sonu açılabilir
Gözler Hesarek'te! Hafta sonu açılabilir
Bingöl'de etkisini artıran kar yağışıyla birlikte gözler kentin kış turizmindeki en önemli adresi olan Hesarek Kayak Merkezi'ne çevrildi. Tüm hazırlıkların tamamlandığı tesiste kar kalınlığı 20 santimetreyi aşarken, beklenen yoğun karla birlikte merkezin hafta sonu kapılarını açması bekleniyor.
29.12.2025
16:38
Bingöl`den Gazze`ye Umut Eli: Kermes Geliri Yerine Ulaştı
Bingöl'den Gazze'ye Umut Eli: Kermes Geliri Yerine Ulaştı
Bingöl Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Gazze yararına düzenlenen kermeste toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Etkinlik, öğretmen, öğrenci ve velilerin yoğun desteğiyle örnek bir dayanışmaya dönüştü.
29.12.2025
15:29
Bingöl İçin Kuvvetli Kar ve Dondurucu Soğuk Uyarısı
Bingöl İçin Kuvvetli Kar ve Dondurucu Soğuk Uyarısı
Bingöl Valiliği, Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün son tahmin raporuna dikkat çekerek 29 Aralık – 3 Ocak tarihleri arasında il genelinde etkili olacak kuvvetli kar yağışı, buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşları uyardı.
29.12.2025
15:18
Bingöl`de eğitime 1 gün ara verildi
Bingöl'de eğitime 1 gün ara verildi
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
29.12.2025
15:08
Bingöl`de 96 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de 96 köy yolu ulaşıma kapandı
Meteorolojinin uyarı yaptığı Bingöl'de etkili olan kar yağışıyla birlikte kent genelinde 96 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi 53 araç ve 110 personel ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın