KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Eylül 2026 Pazar

iPhone'lar için müjdeyi verdi

Yavaşlayan iPhone'lar konusunda Apple CEO'su Tim Cook'tan tüm iPhone kullanıcılarını sevindiren bir açıklama yapıldı.

iPhone`lar için müjdeyi verdi
18 OCAK 2018 PERŞEMBE 21:53
0
3679
0
AA aa

Tim Cook, yaptığı açıklamada yavaşlayan iPhone'lar için bir iOS güncellemesi yayınlanacağını duyurdu.

Geçtiğimiz dönemlerde ortaya çıkan Apple'ın iPhone cihazları yavaşlattığı iddiası, şirket tarafından doğrulanmış ve Apple resmen iPhone modellerini bilerek yavaşlattığını itiraf etmişti. Bu gelişmenin ardından yüz binlerce iPhone kullanıcısı, Apple'a bu sebepten ötürü dava açmıştı.

Yaşanan bu skandal üzerine Apple CEO'su Tim Cook, yaptığı açıklamada yavaşlayan iPhone cihazlar için bir güncelleme getirileceğini, güncellemeyle birlikte kullanıcıların iPhone'un performans düşürme özelliğini kapatabileceklerini belirtti.

Apple CEO'su Tim Cook'un ABC News'e yaptığı açıklamada iPhone'ların yavaşlamasını engelleyen bir iOS güncellemesi geleceğini söyledi. Güncelleme sayesinde isteyen kullanıcılara cihazını tam performans ile kullanma imkânı verilecek ve böylece iPhone'ların birdenbire kapanmasını önlemek adına getirilen performans düşürme işlevi, kullanıcılar tarafından devre dışı bırakılabilecek.

Öte yandan Cook, güncellemenin iPhone batarya durumunu da göstereceğini belirtti. Bu konuyla ilgili olarak bilindiği üzere geçtiğimiz dönemlerde Apple tarafından yapılan açıklamada kullanıcıların iPhone batarya sağlığını öğrenebilecekleri bir iOS güncellemesi yayınlanacağı belirtilmişti.

Tim Cook'un bahsettiği güncellemenin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor ancak tahminlere göre adı muhtemelen iOS 11.3 olacak olan güncelleme, şubat ayından itibaren test aşamasında başlayacak. Güncellemenin tüm kullanıcılara mart ayında dağıtılması bekleniyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.09.2026
18:03
Bingöl`ün yüksek kesimlerinde kütük balı bereketi
Bingöl'ün yüksek kesimlerinde kütük balı bereketi
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesi ile merkez Ilıcalar Beldesi'nin yüksek rakımlı dağlık alanlarında geleneksel yöntemlerle üretilen kütük balının sağımı gerçekleştirildi. Üreticiler, bu yılın verimli geçtiğini belirtti.
25.09.2026
18:02
Bingöl`de otomobilin motorundan esrar çıktı
Bingöl'de otomobilin motorundan esrar çıktı
Operasyon kapsamında 3 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerin tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
25.09.2026
17:58
Bingöl Üniversitesi`nde 5 bin kişiye terörle mücadele bilgilendirmesi
Bingöl Üniversitesi'nde 5 bin kişiye terörle mücadele bilgilendirmesi
Bingöl'de üniversitenin yeni eğitim-öğretim yılı açılışı kapsamında düzenlenen çalışmada, öğrenci, öğretim görevlisi ve aile yakınlarından oluşan yaklaşık 5 bin kişiye terörle mücadele konusunda bilgilendirme yapıldı.
25.09.2026
17:56
Bingöl`de iki ayrı kaza: 4 kişi yaralandı, bir at telef oldu
Bingöl'de iki ayrı kaza: 4 kişi yaralandı, bir at telef oldu
Bingöl'ün Genç ilçesinde minibüsün ağaca, Bingöl-Karlıova karayolunda ise otomobilin ata çarpması sonucu meydana gelen iki ayrı kazada toplam 4 kişi yaralandı. Kazalarda at telef olurken, yaralılar hastanelerde tedavi altına alındı.
24.09.2026
13:23
Bingöl Devlet Hastanesi`nde başhekim değişti!
Bingöl Devlet Hastanesi'nde başhekim değişti!
Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Reha Sermed Aygören, Nazilli Devlet Hastanesi'ne başhekim olarak atandı. Başhekimlik görevine yeni bir isim gelirken, asıl atamanın yıl sonunda Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak açılması planlanan yeni hastane süreciyle şekillenmesi bekleniyor.
24.09.2026
11:37
Yamaç yolunda 4 yıl sonra başa dönüldü! Milyonluk ikinci ihale!
Yamaç yolunda 4 yıl sonra başa dönüldü! Milyonluk ikinci ihale!
Bingöl'de 2022'de heyelan nedeniyle çöken Yamaç yolunun 400 metrelik bölümü, 193 milyon 290 bin TL'lik ihale ile güzergâhı kısmen değiştirilerek yeniden yapıldı. Ancak heyelan durmadı; yol yeniden çöktü ve ulaşıma kapatıldı. Ağustos 2026'da aynı bölgede bu kez 262 milyon 340 bin TL'lik yeni bir heyelan ıslahı ihalesi yapıldı. İki ihalenin toplam bedeli 455 milyon 630 bin TL'ye ulaşırken, 2022'de gündeme gelen alternatif güzergâh seçeneği ve geçen dört yılın ardından aynı noktaya yeniden yüz milyonlarca lira harcanması dikkatleri Yamaç yoluna çevirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın