KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Şubat 2026 Pazar
°C

Irak'ta hareketli gün: 15 ölü, 20 yaralı

Irak'ın çeşitli bölgelerinde çıkan çatışma ve düzenlenen saldırılarda 15 kişinin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı, güvenlik güçlerinin düzenlediği çeşitli operasyonlarda da 58 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Irak`ta hareketli gün: 15 ölü, 20 yaralı
22 KASIM 2007 PERŞEMBE 19:20
0
923
0
AA aa

Koalisyon güçlerinin bugün Irak'ın orta ve kuzey kesiminde El Kaide'yi hedef alan operasyonlarında bir direnişçinin öldüğü, 10'unun ise yakalandığı belirtildi. Ramadi kenti yakınlarında güvenlik güçleri ve polis tarafından düzenlenen bir başka operasyonda da El Kaide terör örgütü üyesi olduğundan şüphelenilen 10 kişinin yakalandığı kaydedildi. Iraklı askerlerin Kerbela bölgesinde militan olduklarından şüphelenilen 38 kişiyi gözaltına aldığı belirtildi. S

ilahlı kişilerin, Kerkük yakınlarında bir belediye konseyi üyesini öldürdüğü belirtildi. Polis, saldırganların komisyon üyesini, araçtan araca açtıkları ateşle vurduğunu açıkladı. Musul'un güneyinde bomba yüklü araçla bir polis devriyesine karşı düzenlenen saldırıda 2 sivilin öldüğü, aralarında 2 polisin bulunduğu 12 kişinin yaralandığı bildirildi.

Yine Musul'da yol kenarına yerleştirilen bombayla düzenlenen saldırıda bir polis öldü, diğeri yaralandı. Bağdat'ın orta kesiminde de bir polis devriyesinin hedef alındığı bombalı saldırıda can kaybı olmadı, ancak aralarında bir polisin bulunduğu 3 kişi yaralandı. Polis, başkentin doğusundaki Telbiye bölgesinde yol kenarına yerleştirilen bombayla düzenlenen bir başka saldırıda 2 kişinin yaralandığını bildirdi. Başkentin güneyindeki Diyala Köprüsü bölgesinde bir polis devriyesinin hedef alındığı bombalı saldırıda da 2 polisin yaralandığı kaydedildi.

Irak'ın başkenti Bağdat'ın güneyindeki Dura bölgesinde El Kaide militanlarının 2 Iraklı askerle, yerel polis devriye ekibinden 8 kişiyi öldürdüğü bildirilmişti. Öte yandan Irak'ın çeşitli bölgelerinde 15 kişinin cesedinin bulunduğu bildirildi. Ramadi kentinde ortaya çıkarılan toplu mezarda 4'ü kadın ve 4'ü çocuk olmak üzere 13 kişinin cesedi bulundu. Hille yakınlarında vurularak öldürülmüş bir kişinin, Kerkük'te de başı kesik bir ceset bulunduğu kaydedildi.


Haber7

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.02.2026
02:18
Bingöl DEVA Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yenişehir Şubesi Açıldı
Bingöl DEVA Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yenişehir Şubesi Açıldı
Özel DEVA Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yenişehir Şubesi düzenlenen törenle hizmete girdi. Modern cihazlar, dijital diş hekimliğinden çene cerrahisine kadar geniş hizmet yelpazesi sunacak merkez, gece 23.59'a kadar acil servis hizmetiyle dikkat çekiyor.
15.02.2026
02:16
Bingöl`de trafik kazası: 3 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 3 yaralı
Ekiplerin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.
15.02.2026
02:15
Bingöl`de 47 şüpheli yakalandı
Bingöl'de 47 şüpheli yakalandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, aranan şahıslar ile çeşitli suçlara karıştığı değerlendirilen toplam 47 şüpheli yakalandı.
15.02.2026
02:10
Bingöl`de trafik kazası: 1 ölü
Bingöl'de trafik kazası: 1 ölü
Bingöl'de kontrolden çıkarak elektrik direğine ve ağaçlara çarpan otomobil, hurdaya döndü. Kazada, genç sürücü hayatını kaybetti.
15.02.2026
02:05
Yayladere`de karla mücadele çalışmaları sürüyor
Yayladere'de karla mücadele çalışmaları sürüyor
Bingöl'ün Yayladere ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından İl Özel İdaresi ekipleri yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
13.02.2026
19:21
Bingöl tek yürek olmaya hazırlanıyor! Dev ekran kurulacak
Bingöl tek yürek olmaya hazırlanıyor! Dev ekran kurulacak
Lider 12 Bingölspor'un şampiyonluk yolundaki kritik karşılaşması öncesi PFDK'nın verdiği 'seyircisiz maç' cezasına karşılık kent genelinde dayanışma çağrıları yapıldı. Belediye Başkanı Erdal Arıkan, maç saatinde stat önüne dev ekran kuracaklarını açıklarken, Bingöl halkı, tribünde olamasa da takımının yanında olacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın